- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Takmıyorsan sıkıntı yok canım. Zaten doğumda gidiyor. Ama ben kenedime anlatamıyorum. Her sabah tartidayimNe güzel çok kız annesi var aramızdaben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum
Hoş geldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 15 Kasım olacak inşallah her şey yolunda giderse. Benim de doğum günüm ayrıca. Bebeğimi doğum günümde doğurmak istedimMerhabalar ,
Benide ekler misiniz ?
Sat 24 ocak 2024 ( 40 gun gibi uzun bir dongum var , o yuzden sat a gore degil bebegimin dogum tarihi)
Kese gorme tarihi : 20 mart 2022
Kalp atisini duyma tarihi : 12 Nisan 2022
Tahmini Dogum tarihi :15 Kasim 2022
Kanada dan katiliyorum araniza
Sat a gore en basta ekim ayi tahmini dogum ayiydi , o yuzden ekim anneleri grubundaydim . simdi hem burayi hem orayi takip etmek istiyorum .
Benim yillardir kronik yuksek tansiyonum var. Bu nedenle gunde 3 farkli ilac kullaniyorum. Onun disinda hersey guzel gidiyor.
Sizler nasilsiniz
ben normal günde eşimin gömleklerine ve şortlarına sardımAynen benim de cok toplantim oluyor ve hem kilolu hem şık olmayi beceremedim henuzkendimi iyi hissettigim 2 kiyafetim var kalan 3 gune kiyafet bulamiyorum, bulunca da kndimi sisko hisediyorum neyse 4 ay kaldi bizi boyle gorebileceklerii
ayy çok özendim şuan sana ne güzel 1, 5 kg çok iyi, benimde popom büyümüş eşim öyle dedi. Acaba bir prensesim mi geliyorBen de 1ya da 1.5 kg civarı almışım ama sanki daha fazla gibi yağlandım resmen yanlarım falan genişledi
İş için hamile kıyafeti bulabiliyor musun? Devlette çalışınca her şeyi giyemiyorsun. Hamile reyonları da hep tshirt falan. Gömlekler zaten göğüslerden dolayı sıkıntı. Geçen gün lcw ye gittim seçenek olur diye manzara resimdeki gibiydi 2 mağazaya da sordum bu kadar bişey gösterdiler. Çok para da vermek istemiyorum yaz sonuna kadar alt tarafı 3 ay giyeceğiz, ama almamız gereken çok kıyafet var pahalı alırsak hem çok tutacak hemde 3 ay sonra bilmiyorum bi daha kullanır mıyız?aynı dertten müzdaribim üstelik bir bakanlıkta daire başkanıyım sürekli toplantılarım oluyor ve südyenlerim dahil şuan hiçbir şey olmuyor iş ve normal hayat için bile ayrı ayrı şeyler almam gerekiyor, neyse tek derdimiz bu olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın da
Bol kıyafetlerim var bikaç tane onların dışındakiler dar geliyor karnım çıkıyor hemenAynen benim de cok toplantim oluyor ve hem kilolu hem şık olmayi beceremedim henuzkendimi iyi hissettigim 2 kiyafetim var kalan 3 gune kiyafet bulamiyorum, bulunca da kndimi sisko hisediyorum neyse 4 ay kaldi bizi boyle gorebileceklerii
Progestan kullanıyorum zaten canım 8inde randevum var magnezyumu sorayım özellikle geceleri dönüp duruyorum birde hareket ettiğimde gün içindeCanim olabilir benimde o sekilde ve doktor agrilarin olabilir demisti rahmi rahatlatmak icin progestan ve magnezyum yazdi agrilarini keser dedi ama benim ağrım olmadığı icin kullanmadim eger agrilarin varsa doktoruna daniş magnezyum kullanabilirsin
Benim de esim 30 kasim doğumlu kizim 22 kasim doğumluHoş geldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 15 Kasım olacak inşallah her şey yolunda giderse. Benim de doğum günüm ayrıca. Bebeğimi doğum günümde doğurmak istedim
Gece ilacı içtikten sonra kendime geldim uyudum.Uyandığımdan beri çok şükür iyiyim neydi o dün yaşadığım şey.Bende düşündüm bu prilam bağımlılık mı yapıyor anlamadım sadece bir gece içmedim tüm günümü zehir etti mide bulantısı üstüne migren tipi bir baş ağrısı eşim ambulans çağırmak istedi düşün.Iste kendime guvenemiyorum.Acaba ilac bagimlilik yapiyor mudur?Ya da bir sure devam eden yan etkiler ?
Bende öyle 6 kilo verdim sanırım bu aydan itibaren almaya başlarızKızlar ben başlangıç kilomun gerisindeyim ve bu beni üzüyor. Mide bulantılarından hep kilo verdim daha yeni yeni az almaya başlafım ama başlangıcın gerisindeyim yine deçok halsizim, 2 takviye kullanıyorum ama yetmiyor mu bilmiyorum. İzin de rapor da alamam epey bir süre. Ne yapacağımı bilemiyorum
Prilamı ben de kullanıyorum canım. Okula gittiğim zamanlar kullanıyorum 3 gün evdeyim kullanmıyorum. Benim bulantılar azaldı. Kullanmadığım zaman çok da etkilemiyor. Bulantılar devam ediyor ama ilaç kullanılacak kadar kötü değil şuan çok şükür. Ben de 5. Haftadan beri kullanıyorum bu aralar azalttım. Ben de bağımlılık yapmadıGece ilacı içtikten sonra kendime geldim uyudum.Uyandığımdan beri çok şükür iyiyim neydi o dün yaşadığım şey.Bende düşündüm bu prilam bağımlılık mı yapıyor anlamadım sadece bir gece içmedim tüm günümü zehir etti mide bulantısı üstüne migren tipi bir baş ağrısı eşim ambulans çağırmak istedi düşün.
Gebelikte bu ilacı kullanıp bırakanlara danışmak lazım böyle şeyler yaşadılarmı acaba?
Evet evet bana da arkadaşlarım dedi kalçaların büyümüş diye ve kızım olacakayy çok özendim şuan sana ne güzel 1, 5 kg çok iyi, benimde popom büyümüş eşim öyle dedi. Acaba bir prensesim mi geliyor
Kanaman fln oldu mu peki bugüne kadarProgestan kullanıyorum zaten canım 8inde randevum var magnezyumu sorayım özellikle geceleri dönüp duruyorum birde hareket ettiğimde gün içinde
oversize beden şeklinde şık elbise alıyorum trendyolda buldum bir kaç tane, Daha önce Zara dan aldığım saten üst ler vardı boldu bazen de onları giyiyorum. ip askılı bol şeyler giyip üzerine ceket giyiyorum o şekilde idare ediyorum bende ayakkabıya çözüm bulamadımİş için hamile kıyafeti bulabiliyor musun? Devlette çalışınca her şeyi giyemiyorsun. Hamile reyonları da hep tshirt falan. Gömlekler zaten göğüslerden dolayı sıkıntı. Geçen gün lcw ye gittim seçenek olur diye manzara resimdeki gibiydi 2 mağazaya da sordum bu kadar bişey gösterdiler. Çok para da vermek istemiyorum yaz sonuna kadar alt tarafı 3 ay giyeceğiz, ama almamız gereken çok kıyafet var pahalı alırsak hem çok tutacak hemde 3 ay sonra bilmiyorum bi daha kullanır mıyız?
şu iki hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum, geçse de hemen öğrensem alışverişe başlasamEvet evet bana da arkadaşlarım dedi kalçaların büyümüş diye ve kızım olacak
İnşaAllah çok üzülüyorum, halsizim, çabuk yoruluyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama evde pek bişey hazırlayamıyorum, kendim için dahi bişry yapamıyorum. BanyoBende öyle 6 kilo verdim sanırım bu aydan itibaren almaya başlarız
Ceket iyi fikir ama benim çalıştığım işyeri çok sıcak oluyor. Kolsuzu da kabul etmiyorlar. Oversize bakıyorum bende genelde başka çare yok gibi. Ayyy kafa dalgın resim dedim resim paylaşmayı unuttum bak, çok büyük bir mağaza olmasına rağmen hamile reyonu sadece bu kadarcıkoversize beden şeklinde şık elbise alıyorum trendyolda buldum bir kaç tane, Daha önce Zara dan aldığım saten üst ler vardı boldu bazen de onları giyiyorum. ip askılı bol şeyler giyip üzerine ceket giyiyorum o şekilde idare ediyorum bende ayakkabıya çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?