2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne güzel çok kız annesi var aramızda ben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum
Takmıyorsan sıkıntı yok canım. Zaten doğumda gidiyor. Ama ben kenedime anlatamıyorum. Her sabah tartidayim

Hoş geldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 15 Kasım olacak inşallah her şey yolunda giderse. Benim de doğum günüm ayrıca. Bebeğimi doğum günümde doğurmak istedim

Aynen benim de cok toplantim oluyor ve hem kilolu hem şık olmayi beceremedim henuz kendimi iyi hissettigim 2 kiyafetim var kalan 3 gune kiyafet bulamiyorum, bulunca da kndimi sisko hisediyorum neyse 4 ay kaldi bizi boyle gorebileceklerii
ben normal günde eşimin gömleklerine ve şortlarına sardım iş içinde alt üst ayrı almaktansa elbise tercih ediyorum. aynen az kaldı makyaj yapmakta bana artık çok. zor geliyor renkli güneş kremi, far ve ruj tamam

Ben de 1ya da 1.5 kg civarı almışım ama sanki daha fazla gibi yağlandım resmen yanlarım falan genişledi
ayy çok özendim şuan sana ne güzel 1, 5 kg çok iyi, benimde popom büyümüş eşim öyle dedi. Acaba bir prensesim mi geliyor

İş için hamile kıyafeti bulabiliyor musun? Devlette çalışınca her şeyi giyemiyorsun. Hamile reyonları da hep tshirt falan. Gömlekler zaten göğüslerden dolayı sıkıntı. Geçen gün lcw ye gittim seçenek olur diye manzara resimdeki gibiydi 2 mağazaya da sordum bu kadar bişey gösterdiler. Çok para da vermek istemiyorum yaz sonuna kadar alt tarafı 3 ay giyeceğiz, ama almamız gereken çok kıyafet var pahalı alırsak hem çok tutacak hemde 3 ay sonra bilmiyorum bi daha kullanır mıyız?

Aynen benim de cok toplantim oluyor ve hem kilolu hem şık olmayi beceremedim henuz kendimi iyi hissettigim 2 kiyafetim var kalan 3 gune kiyafet bulamiyorum, bulunca da kndimi sisko hisediyorum neyse 4 ay kaldi bizi boyle gorebileceklerii
Bol kıyafetlerim var bikaç tane onların dışındakiler dar geliyor karnım çıkıyor hemen aynı kıyafet giyme sorunu bende de var , bol bol elbise mi alsak acaba

Kızlar ben başlangıç kilomun gerisindeyim ve bu beni üzüyor. Mide bulantılarından hep kilo verdim daha yeni yeni az almaya başlafım ama başlangıcın gerisindeyim yine de çok halsizim, 2 takviye kullanıyorum ama yetmiyor mu bilmiyorum. İzin de rapor da alamam epey bir süre. Ne yapacağımı bilemiyorum

Progestan kullanıyorum zaten canım 8inde randevum var magnezyumu sorayım özellikle geceleri dönüp duruyorum birde hareket ettiğimde gün içinde

Hoş geldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 15 Kasım olacak inşallah her şey yolunda giderse. Benim de doğum günüm ayrıca. Bebeğimi doğum günümde doğurmak istedim
Benim de esim 30 kasim doğumlu kizim 22 kasim doğumlu bence bir hafta öncesinde yani 15 gibi dogum olur diye tahmin ediyorum..

Iste kendime guvenemiyorum.Acaba ilac bagimlilik yapiyor mudur?Ya da bir sure devam eden yan etkiler ?
Gece ilacı içtikten sonra kendime geldim uyudum.Uyandığımdan beri çok şükür iyiyim neydi o dün yaşadığım şey.Bende düşündüm bu prilam bağımlılık mı yapıyor anlamadım sadece bir gece içmedim tüm günümü zehir etti mide bulantısı üstüne migren tipi bir baş ağrısı eşim ambulans çağırmak istedi düşün.
Gebelikte bu ilacı kullanıp bırakanlara danışmak lazım böyle şeyler yaşadılarmı acaba?

Bende öyle 6 kilo verdim sanırım bu aydan itibaren almaya başlarız

Kizlaaar kiloyu dert etmeyin aranızda diyetisyenlere meslek bıraktıracak hatun var. Yani ben hele bir doguralim ikinci haftasında tartiliriz ödem vs bir gitsin sonra kalan kiloya göre bir bir diyetsiz diyete sorarım hepinizi eksilere düşer süt depolarsiniz 56 ile hamile kaldım ilk bebiste 54 e düştüm 3 ayda sonra bir yemeye baslarim 68 ile doğuma girdim 2 hafta sonra tartıldım 50 ciktm dedim sütüm olsun şu karnım da gitsin ama diyetsiz diyet uyguladım 2 hafta sonra 48 oldm ve ilk bir yıl hep o kiloda sabit kaldım

Prilamı ben de kullanıyorum canım. Okula gittiğim zamanlar kullanıyorum 3 gün evdeyim kullanmıyorum. Benim bulantılar azaldı. Kullanmadığım zaman çok da etkilemiyor. Bulantılar devam ediyor ama ilaç kullanılacak kadar kötü değil şuan çok şükür. Ben de 5. Haftadan beri kullanıyorum bu aralar azalttım. Ben de bağımlılık yapmadı

oversize beden şeklinde şık elbise alıyorum trendyolda buldum bir kaç tane, Daha önce Zara dan aldığım saten üst ler vardı boldu bazen de onları giyiyorum. ip askılı bol şeyler giyip üzerine ceket giyiyorum o şekilde idare ediyorum bende ayakkabıya çözüm bulamadım

Bende öyle 6 kilo verdim sanırım bu aydan itibaren almaya başlarız
İnşaAllah çok üzülüyorum, halsizim, çabuk yoruluyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama evde pek bişey hazırlayamıyorum, kendim için dahi bişry yapamıyorum. Banyo
hatta saç taramak bile zor geliyor.

Ceket iyi fikir ama benim çalıştığım işyeri çok sıcak oluyor. Kolsuzu da kabul etmiyorlar. Oversize bakıyorum bende genelde başka çare yok gibi. Ayyy kafa dalgın resim dedim resim paylaşmayı unuttum bak, çok büyük bir mağaza olmasına rağmen hamile reyonu sadece bu kadarcık

Eklentiler

• 20220531_202421.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…