Umarım kısa sürede geçer zor oluyor bu şekilde. Meyve süt ürünleri tüketimine ağırlık verdim bende bebeğin beslenmesi içinİnşaAllah çok üzülüyorum, halsizim, çabuk yoruluyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama evde pek bişey hazırlayamıyorum, kendim için dahi bişry yapamıyorum. Banyo
hatta saç taramak bile zor geliyor.
Amin canım inşallahşu iki hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum, geçse de hemen öğrensem alışverişe başlasamsenin prensesin de sağlıkla gelsin inşallah
Ne güzel ev Kasım doğumlu dolacak. Bereketli ayBenim de esim 30 kasim doğumlu kizim 22 kasim doğumlubence bir hafta öncesinde yani 15 gibi dogum olur diye tahmin ediyorum..
nedir diyetsiz diyet tarifinKizlaaar kiloyu dert etmeyin aranızda diyetisyenlere meslek bıraktıracak hatun var.Yani ben hele bir doguralim ikinci haftasında tartiliriz ödem vs bir gitsin sonra kalan kiloya göre bir bir diyetsiz diyete sorarım hepinizi eksilere düşer süt depolarsiniz 56 ile hamile kaldım ilk bebiste 54 e düştüm 3 ayda sonra bir yemeye baslarim 68 ile doğuma girdim 2 hafta sonra tartıldım 50 ciktm dedim sütüm olsun şu karnım da gitsin ama diyetsiz diyet uyguladım 2 hafta sonra 48 oldm ve ilk bir yıl hep o kiloda sabit kaldım
hiçbiri de işte giyecek tarzda değilCeket iyi fikir ama benim çalıştığım işyeri çok sıcak oluyor. Kolsuzu da kabul etmiyorlar. Oversize bakıyorum bende genelde başka çare yok gibi. Ayyy kafa dalgın resim dedim resim paylaşmayı unuttum bak, çok büyük bir mağaza olmasına rağmen hamile reyonu sadece bu kadarcık
Aşırı kilo takıntım var 1.69 boyum ama 50 yi görmeye tahammülüm yok tartıda o yüzden dengeli sütü arttıran ama yemek az yiyeceğimiz yöntemler buldum hep de öyle kaldımnedir diyetsiz diyet tarifinben açıkcası tüm kilomu vermek istemiyorum 3-4 kilo benimle kalsın
bende aksine çok zayıf olmayı sevmiyorum 1, 63 üm bende 50 kiloyum ama isteğim 55 civarı olmakAşırı kilo takıntım var 1.69 boyum ama 50 yi görmeye tahammülüm yok tartıda o yüzden dengeli sütü arttıran ama yemek az yiyeceğimiz yöntemler buldum hep de öyle kaldım
Hamile kalmadan once kullanmistim. Ilac degil bir prenatal vitamin kompleksi. Hatta Omega desteklidir ki bebeginiz icin cok faydali.Kızlar dün gittim doktora buraya yazamadım öğrenemedik cinsiyeti cihazlar cok iyi değil dedi doktor 1 hafta icinde tekrar gidicem baska doktorabirde vitamin kullanmıyodum ben ReGenesis max diye bir ilac verdi kullanan var mı yada bunu al diceğiniz devlet ödemiyomus zaten ücretli alıcaz mecbur doguma kadar her gün kullan dedi
Evet canım oldu 10. haftada tam sonra lekelenme şeklinde bir kaç gün devam edip kesildi şükür bidaha olmadı.Plasenta arka duvardan rahim ağzını kapatıyormuş içerde 17×12 mm hematom vardı kanama alanı o yüzdenmiş en son gittiğimde küçülmüştü kanama alanı önlem amaçlı progestana devam ediyor doktor.Kanaman fln oldu mu peki bugüne kadar
Anladım canım benim plasenta rahime 2 cm yakinlikta kanamamda hic olmadi bir doktor kullan dedi baska bir doktor kullanma gerek yok dedi bende kararsiz kaldımEvet canım oldu 10. haftada tam sonra lekelenme şeklinde bir kaç gün devam edip kesildi şükür bidaha olmadı.Plasenta arka duvardan rahim ağzını kapatıyormuş içerde 17×12 mm hematom vardı kanama alanı o yüzdenmiş en son gittiğimde küçülmüştü kanama alanı önlem amaçlı progestana devam ediyor doktor.
En acı durum benim sanırım. 82 ile hamile kaldım 4. Aydayım 79 kiloyumKizlar benimde bir oglum bardi kismetse kizim olcak.69 kilo ile basladim 75.7 kg oldum.17haftada .masallah ilk hamilelligimden daha hizli kilo aliyorumsizde durumlar nasik
Ben size takılabilirim normalde de kilo sorunu olan bir bayan olarak çok muzdaribim bu dertten bir de sütüm çok olmuyor maalesefAşırı kilo takıntım var 1.69 boyum ama 50 yi görmeye tahammülüm yok tartıda o yüzden dengeli sütü arttıran ama yemek az yiyeceğimiz yöntemler buldum hep de öyle kaldım
Ahaha aynenNe güzel ev Kasım doğumlu dolacak. Bereketli ay
Seninkiler üçüz degil miydi?Kızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Bende progestana devam ediyorum ara ara lekelenmelerim oluyor doktor önlem amaçlı kesmediEvet canım oldu 10. haftada tam sonra lekelenme şeklinde bir kaç gün devam edip kesildi şükür bidaha olmadı.Plasenta arka duvardan rahim ağzını kapatıyormuş içerde 17×12 mm hematom vardı kanama alanı o yüzdenmiş en son gittiğimde küçülmüştü kanama alanı önlem amaçlı progestana devam ediyor doktor.
Yani erken paylassan ne olur ki. Çok sacmalamislar. İnsanların hevesini kursağında birakmaya bayılıyor bazıları. Değişiklik olabiliyor da sen kafanı yorma bence. Sadece kendini hepsini kıza alistirmamissin. Bir süre sonra alışırsın. Ben hamile kaldığimdan beri herkes kız dedi. Ben kendimi o kadar alistirmisim ki doktor erkeğe benziyor dediğinde dışarı çıkınca ağladım resmenKızlar nasılsınız?
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bence anin tadini cikarin saglikli olsunlar onemli olan o etraf hep konusur zaten degistsede supriz olur sizeKızlar nasılsınız?
Bende aynı durumdayım, 55 ile hamile kaldım 51'e kadar düştüm, şuan 53 kiloyum. İnşallah 4. Aydan sonra ufak ufak almaya başlarım.Kızlar ben başlangıç kilomun gerisindeyim ve bu beni üzüyor. Mide bulantılarından hep kilo verdim daha yeni yeni az almaya başlafım ama başlangıcın gerisindeyim yine deçok halsizim, 2 takviye kullanıyorum ama yetmiyor mu bilmiyorum. İzin de rapor da alamam epey bir süre. Ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?