- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
Ya ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba
Ben büyük eşyaları alarak başladım, anne yanı park yatak aldım bir de bebek arabasını aldımHanımlar sizce alışverişe nereden başlamalıyız? Neredeyse yolu yarıladık
İndirime giren risksiz şeyleri aldım ben; korbel çöp kovası, katlanabilen küvet, beyaz ebebek bodyleri, alt açma bezleri vs vs :)Hanımlar sizce alışverişe nereden başlamalıyız? Neredeyse yolu yarıladık
Oo maşallahBen büyük eşyaları alarak başladım, anne yanı park yatak aldım bir de bebek arabasını aldımmalum sürekli zam geliyor, kıyafet ıvır zıvır zaman içinde tamamlanır diye düşünüyorum
Çok iyi olmuşİndirime giren risksiz şeyleri aldım ben; korbel çöp kovası, katlanabilen küvet, beyaz ebebek bodyleri, alt açma bezleri vs vs :)
Bende de oluyor, sanırım çoğu anne böyle hissediyor. Özellikle gece uyuyacağım zaman, kalbi atıyor mu? Sağlıklı mı? Olumsuz düşünceler sarıyor aklımı, dualar edip uyuyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünküKızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Malesef bende de oluyor o ya zamansız bazen bir tuhaf oluyor içim ..kontrollere 3 haftada bir gidiyorum..bir sonraki kontrole bir hafta kala özellikle yaşıyorum bunu..ilk gebeligim değil aslında gerci aradan 12 yıl geçti bazı şeyleri unuttum..arada 2 kaybım da oldu birde o yuzden mi bilmiyorum artık ..saglikla gelsinler inşallah bebeklerimizKızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Bende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.Oo maşallahsağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende anne yanı yatağı aldım bayağı bez aldım , bir koli ıslak mendil , biraz kıyafet falan park yatağı hangi marka tercih ettiniz
Ben böyle birşey aldım bimden. Park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olanlardanBende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.
GüzelmişBen böyle birşey aldım bimden. Park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olanlardan
Eki Görüntüle 3079080
Bime a101 e uyguna geliyor 80 gibi bir fiyata almıştımGüzelmişebebekte birtane beğenmiştim belki de onu alırım.
Evet aynen, bende denk geldikçe alıyorumBime a101 e uyguna geliyor 80 gibi bir fiyata almıştımgüzel şeyler var insanın hepsini alası geliyor
Aranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Evet bende emzirme örtüsü almıştım iyi oluyor denk geldikçeEvet aynen, bende denk geldikçe alıyorummüslin örtüde almıştım o da uygundu.
Onu göremedim ya katologda vardı ama bitmişti sanırım. Ebebekten biberon, emzik, bebek çantası felanda almıştım. Her şeyin fiyatı haftadan haftaya değişiyor, çalışanlar bile takip edemiyor artık şaka gibiEvet bende emzirme örtüsü almıştım iyi oluyor denk geldikçe
Bende de oluyor, sanırım çoğu anne böyle hissediyor. Özellikle gece uyuyacağım zaman, kalbi atıyor mu? Sağlıklı mı? Olumsuz düşünceler sarıyor aklımı, dualar edip uyuyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünküo yüzden endişelenmeyin çok normal geliyor bana.
En azından yalnız olmadığıma sevindim, teslimiyetle gececek baska çaremiz yok. Sağlıkla kavuşalım inşallahMalesef bende de oluyor o ya zamansız bazen bir tuhaf oluyor içim ..kontrollere 3 haftada bir gidiyorum..bir sonraki kontrole bir hafta kala özellikle yaşıyorum bunu..ilk gebeligim değil aslında gerci aradan 12 yıl geçti bazı şeyleri unuttum..arada 2 kaybım da oldu birde o yuzden mi bilmiyorum artık ..saglikla gelsinler inşallah bebeklerimiz
Evet malesef etiket değişmeye yetişemiyorlar . Uygun birşey görünce para varsa almak lazım. Şaka gibi fiyatlar yoksa . Cıvıl daha uygun sanki e bebektenOnu göremedim ya katologda vardı ama bitmişti sanırım. Ebebekten biberon, emzik, bebek çantası felanda almıştım. Her şeyin fiyatı haftadan haftaya değişiyor, çalışanlar bile takip edemiyor artık şaka gibi
Civilin kıyafetlerini de arkadaşım önermedi bana, yıkandıkça renkleri soldu dedi. Denemedim henüz.Evet malesef etiket değişmeye yetişemiyorlar . Uygun birşey görünce para varsa almak lazım. Şaka gibi fiyatlar yoksa . Cıvıl daha uygun sanki e bebekten
Aa bunu bilmiyordum doğrudurCivilin kıyafetlerini de arkadaşım önermedi bana, yıkandıkça renkleri soldu dedi. Denemedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?