2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba

Ahhh meyveeee ama öyle elma vs değil. Erik, şeftali, kavun, yeni dünya, kiraz Dünden beri koca çanak karadut, 7-8 adet yeni dünya ve bir porsiyon kavun bitti. Ben öğlen yemeğinden 3-4 saat sonra azıcık miktarda meyvey anca yiyebilirdim. Şimdi sabah aklıma ilk meyve geliyor

Ben büyük eşyaları alarak başladım, anne yanı park yatak aldım bir de bebek arabasını aldım malum sürekli zam geliyor, kıyafet ıvır zıvır zaman içinde tamamlanır diye düşünüyorum
Oo maşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende anne yanı yatağı aldım bayağı bez aldım , bir koli ıslak mendil , biraz kıyafet falan park yatağı hangi marka tercih ettiniz

İndirime giren risksiz şeyleri aldım ben; korbel çöp kovası, katlanabilen küvet, beyaz ebebek bodyleri, alt açma bezleri vs vs :)
Çok iyi olmuş güle güle kullanın inşallah bende birçok şeyi aldım büyük parçalar kaldı beşik dolap gibi

Kızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Bende de oluyor, sanırım çoğu anne böyle hissediyor. Özellikle gece uyuyacağım zaman, kalbi atıyor mu? Sağlıklı mı? Olumsuz düşünceler sarıyor aklımı, dualar edip uyuyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünkü o yüzden endişelenmeyin çok normal geliyor bana.

Kızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Malesef bende de oluyor o ya zamansız bazen bir tuhaf oluyor içim ..kontrollere 3 haftada bir gidiyorum..bir sonraki kontrole bir hafta kala özellikle yaşıyorum bunu..ilk gebeligim değil aslında gerci aradan 12 yıl geçti bazı şeyleri unuttum..arada 2 kaybım da oldu birde o yuzden mi bilmiyorum artık ..saglikla gelsinler inşallah bebeklerimiz

Oo maşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende anne yanı yatağı aldım bayağı bez aldım , bir koli ıslak mendil , biraz kıyafet falan park yatağı hangi marka tercih ettiniz
Bende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.

Bende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.
Ben böyle birşey aldım bimden. Park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olanlardan

Evet bende emzirme örtüsü almıştım iyi oluyor denk geldikçe
Onu göremedim ya katologda vardı ama bitmişti sanırım. Ebebekten biberon, emzik, bebek çantası felanda almıştım. Her şeyin fiyatı haftadan haftaya değişiyor, çalışanlar bile takip edemiyor artık şaka gibi

En azından yalnız olmadığıma sevindim, teslimiyetle gececek baska çaremiz yok. Sağlıkla kavuşalım inşallah

Evet malesef etiket değişmeye yetişemiyorlar . Uygun birşey görünce para varsa almak lazım. Şaka gibi fiyatlar yoksa . Cıvıl daha uygun sanki e bebekten

Evet malesef etiket değişmeye yetişemiyorlar . Uygun birşey görünce para varsa almak lazım. Şaka gibi fiyatlar yoksa . Cıvıl daha uygun sanki e bebekten
Civilin kıyafetlerini de arkadaşım önermedi bana, yıkandıkça renkleri soldu dedi. Denemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…