2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben 1 haftadır gece uyuyamiyorum sanki yatak beni üzerinden arıyor sürekli bir huzursuzluk rahat edememe durumu var... Guya hamileliğin en rahat edeceğim dönemine girdim ama kendimi yerlerde yuvarlayasim var... Benim gibi olan var mı

Merhaba kızlar,D vit takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bana daha yeni başlanacak da kullandığım balık yağının içersinde var diye gerek görmemişti dr ama başka bir dr başlamak gerektiğini söyledi

Ben direkt 15.haftada paylaştım eğer farklılık çıkarsa da canım esprili olarak önce parti sonra sonucu paylaşırız kime ne buna mı canını sıkıyorsun

Ya bırak Allah aşkına benim doğmamış bebeği daha yaramaz ve canavar yaptılar büyüyünce gelsinnn dedikodular , alışverişlee bence çokkk güzel
Benim de oğlum olacak ki ben baştan beri hep erkek hissediyordum hatta hamile kalmadan bile sanki benim oğlum olur gibi geliyordu hayırlısı ile öyle de oldu bir sürpriz yapmazsa ,herkes ay kız çok hayırlı çok sevimli olsun erkek de seviliyor falan diyor yok hazır olun maceraya düz duvara tırmanır vs ki ben de öğretmenim yani bunun kızı erkeği yok ne kız çocuklar var erkeklere taş çıkartıyor ya da tam tersi ,hayırlı olma mevzu da aynı yetiştirme ve mizaç çok önemli şahsen ben gayet memnunum sonuçtan kıza da oğlana da razıyım sağlıkla gelsinler de sağlıkla huzurla büyüdüklerini görelim gerisi önemli değil

Kızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Tabii ki bir hafta geçiyor acaba her şey normal mi doktora mı gitsem diye tripler geliyor hala ama benim diş eti kanamam çok oluyor o bebeğe zarar verecek diye takıyorum kafama sanırım ondan

Merhaba kızlar,D vit takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bana daha yeni başlanacak da kullandığım balık yağının içersinde var diye gerek görmemişti dr ama başka bir dr başlamak gerektiğini söyledi
Caltrate diye bir markanınkini almıştım ben 15. haftamda başlamıştım sanırım, elevit kullanıyorum doktor bana yine de almalısın dedi, D vitamini + Kalsiyumu birlikte içeriyor. İki değerimde düşük çıkmıştı zaten

Allah yokluklarını aratmasın vardır Allah'ın bir bildiği zaten ben çok küçükken evrene mesajı yollamışım hep diyordum bende kaynana tipi var asla kızım olmaz erkek annesi tipi var diye Allah benim gönlüme göre vermiş oldu :) çok sevindimm sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiz hayırlı olsunda kızı erkeği gerçekten önemli değil

Olsun bunlarda çok minnoşşş hala inanamıyoeum bir kaç ay sonra bunların içinde olacağına
yaa bunları nerde almış çok tatlıı hele yeşil olana bittimmm :) :)
Hanımlar sizce alışverişe nereden başlamalıyız? Neredeyse yolu yarıladık
canım bende park yatak aldım birde mustelanın "merhaba bebek" serisini aldım. bence geç olmadan alın kızlar zaten SKT leri 2024 4 parça şeye 475 TL para ödedim şampuan,masaj yağı, pişik kremi ve losyon.

Bende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.
ben park yatağı YOYKO aldım canım anne yanı olarak ta kullanılıyor o yüzden tercih ettim yorumlarını falan epey inceledim herkes memnun.

lcwakiki aldım kuzucukklu tulum çok tontişş kışlık çok fazla bir şey yoktu ama yine yazlığa göre indirimliydi bazıları :)

kızlar bana bu hediye geldi geçen biri sormuştu günlük tutuyor musunuz diye sizin için buldum internetten içeriği çok güzel hafta hafta yazılıyor ve fotoğraf yapıştırma yerleri var düşünenler alabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…