Ben direkt 15.haftada paylaştım eğer farklılık çıkarsa da canım esprili olarak önce parti sonra sonucu paylaşırız kime neKızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Benim de oğlum olacak ki ben baştan beri hep erkek hissediyordum hatta hamile kalmadan bile sanki benim oğlum olur gibi geliyordu hayırlısı ile öyle de oldu bir sürpriz yapmazsa ,herkes ay kız çok hayırlı çok sevimli olsun erkek de seviliyor falan diyor yok hazır olun maceraya düz duvara tırmanır vs ki ben de öğretmenim yani bunun kızı erkeği yok ne kız çocuklar var erkeklere taş çıkartıyor ya da tam tersi ,hayırlı olma mevzu da aynı yetiştirme ve mizaç çok önemli şahsen ben gayet memnunum sonuçtanYa bırak Allah aşkına benim doğmamış bebeği daha yaramaz ve canavar yaptılarbüyüyünce gelsinnn dedikodular , alışverişlee bence çokkk güzel
Tabii ki bir hafta geçiyor acaba her şey normal mi doktora mı gitsem diye tripler geliyor halaKızlar bazen içime bir korku geliyor herşey yolunda mı diye, deli deli ruh haline giriyorum. Doktora 3 hafta önce gittm haftaya randevum heralde zaman olduğu için mi böyle oluyo. Benim gibi hisseden oluyo mu
Caltrate diye bir markanınkini almıştım ben 15. haftamda başlamıştım sanırım, elevit kullanıyorum doktor bana yine de almalısın dedi, D vitamini + Kalsiyumu birlikte içeriyor. İki değerimde düşük çıkmıştı zatenMerhaba kızlar,D vit takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bana daha yeni başlanacak da kullandığım balık yağının içersinde var diye gerek görmemişti dr ama başka bir dr başlamak gerektiğini söyledi
Allah yokluklarını aratmasın vardır Allah'ın bir bildiği zaten ben çok küçükken evrene mesajı yollamışım hep diyordum bende kaynana tipi var asla kızım olmaz erkek annesi tipi var diyeBenim de oğlum olacak ki ben baştan beri hep erkek hissediyordum hatta hamile kalmadan bile sanki benim oğlum olur gibi geliyordu hayırlısı ile öyle de oldu bir sürpriz yapmazsa ,herkes ay kız çok hayırlı çok sevimli olsun erkek de seviliyor falan diyor yok hazır olun maceraya düz duvara tırmanır vs ki ben de öğretmenim yani bunun kızı erkeği yok ne kız çocuklar var erkeklere taş çıkartıyor ya da tam tersi ,hayırlı olma mevzu da aynı yetiştirme ve mizaç çok önemli şahsen ben gayet memnunum sonuçtankıza da oğlana da razıyım sağlıkla gelsinler de sağlıkla huzurla büyüdüklerini görelim gerisi önemli değil
yaa bunları nerde almış çok tatlıı hele yeşil olana bittimmm :) :)Olsun bunlarda çok minnoşşş hala inanamıyoeum bir kaç ay sonra bunların içinde olacağına
canım bende park yatak aldım birde mustelanın "merhaba bebek" serisini aldım. bence geç olmadan alın kızlar zaten SKT leri 2024 4 parça şeye 475 TL para ödedim şampuan,masaj yağı, pişik kremi ve losyon.Hanımlar sizce alışverişe nereden başlamalıyız? Neredeyse yolu yarıladık
ben park yatağı YOYKO aldım canım anne yanı olarak ta kullanılıyor o yüzden tercih ettim yorumlarını falan epey inceledim herkes memnun.Bende hangi anne yanı yatağı aldığınızı öğrenenilir miyim? Hala karar veremedim. Mobilyalarını ve bebek arabasını aldık, a101'e geçen güzel şeyler geldi nevresim felan onlardan alıyorum.
lcwakiki aldım kuzucukklu tulum çok tontişş kışlık çok fazla bir şey yoktu ama yine yazlığa göre indirimliydi bazıları :)yaa bunları nerde almış çok tatlıı hele yeşil olana bittimmm :) :)
canım bende park yatak aldım birde mustelanın "merhaba bebek" serisini aldım. bence geç olmadan alın kızlar zaten SKT leri 2024 4 parça şeye 475 TL para ödedim şampuan,masaj yağı, pişik kremi ve losyon.
ben park yatağı YOYKO aldım canım anne yanı olarak ta kullanılıyor o yüzden tercih ettim yorumlarını falan epey inceledim herkes memnun.
ben yaşıyorum canım özellikle yemekten sonraKızlar karnında şişlik yaşayan var mı karnım şiş ve taş gibi kendimi patlayacak gibi hissediyorum normal mi bu durum yaşayanınız var mı
protein almazsan vücudun hep ödem olur yemeye çalış et ve et ürünleri günde 30 dk yürüyüş bol sebze ödemi azaltan seylerZaten dalga geciyorum , yogurt da yemesem , aylardir veganim diye
Hayırlı haberlerle gelBugun muayenem var dua edin hanimlar. Ikili testimi gostermemistim onu gosterecegim, hem de bakalim cinsiyet icin bir sey diyecek mi :)
günaydınnnnnnnGünaydın kızlar
benimde cuma günüüü heyecanla bekliyorummGunaydinlar
Bebisi gorme haftasi
Hadi hayırlı haberlerle gel insallah canımBugun muayenem var dua edin hanimlar. Ikili testimi gostermemistim onu gosterecegim, hem de bakalim cinsiyet icin bir sey diyecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?