Ben yarin düşünüyorum, eşim cumartesiye birak birlikte gidelim diyor kararsizim..
Gece boyu da rüyalar gördüm balon patlıyor mavi balon patlıyor pembe öğrenmek istiyorum artık
Ben yarin düşünüyorum, eşim cumartesiye birak birlikte gidelim diyor kararsizim..
Gece boyu da rüyalar gördüm balon patlıyor mavi balon patlıyor pembe öğrenmek istiyorum artık
Ben devlete gidiyorum canim doktor cok yogundu ozel yok burda malesef. Tek soyledigi ikili testin normal sadece yas riskin var o da onemli degil dedi kalp atisi dinletti agirligini soyledi bir de cinsiyetini :)
Oo maşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende anne yanı yatağı aldım bayağı bez aldım , bir koli ıslak mendil , biraz kıyafet falan park yatağı hangi marka tercih ettiniz
Park yatağı elele madre aldım kurduk baktık gayet güzel geldi, bez belki 1 2 tane alırım çünkü pişik, sızdırma vs gibi durumlar olabiliyormuş, alt açma bezlerinden almayı düşünüyorum bol bol ben de
Ay evetttt bende Perşembe gitcem bu hafta bebişleri görme vakti, özledik sıpaları, çok merak ediyorum cinsiyetini gösterir inş benim sıpa, boyu , kilosu nasıl meraktan ölüyom annemmmm napiyon rahat mısın oralarda totosunu yediğm
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben 1 haftadır gece uyuyamiyorum sanki yatak beni üzerinden arıyor sürekli bir huzursuzluk rahat edememe durumu var... Guya hamileliğin en rahat edeceğim dönemine girdim ama kendimi yerlerde yuvarlayasim var... Benim gibi olan var mı
Günaydınlar, ben de sabaha kadar uyuyor uyanıyorum dönüyorum sürekli. karnım şimdiden bana engel gibi oldu. bir de yatakta çok ani dönüşler tehlikeli değildir umarım