Zaman zaman sağ kasığımda ağrı oluyor ozellikle cok yürüdüğümde flnŞişlik bende de var, içten içe de sancılar hala devam ediyor. Sizlerde de sancılar devam ediyor mu ?
Ay inşallah cinsiyeti öğrenirsinAy evetttt bende Perşembe gitcembu hafta bebişleri görme vakti, özledik sıpaları, çok merak ediyorum cinsiyetini gösterir inş benim sıpa, boyu , kilosu nasıl meraktan ölüyom annemmmm napiyon rahat mısın oralarda totosunu yediğm
İkisi birbirine benziyor elele de dönence vs vardı bi de yan cepleri daha kullanışlı geldi banaBir bakayım ona da . Bende Kraft beğendiminşallah Allah kullanmayı nasip etsin
Kötü düşünme tatlım hemen , bebiş büyüyo belki ondandır, haber et bize.Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar güünnaydıınnnbende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum
ayyy foto varsa ekler misin canımBen 12+6da baya pipi gördüm yahuu belliydi yanii tuhaf şekilde doktor bana gösterdi ben dedim erkek diye hatta :) yumurtalık çizgis ve pipisi görnüyordu net. Detaylı ultrason makinesi tabi bu
Canım bana da 9 haziranda izlem yazmışlar bende gitcem. İlk gittiğimde kiloya baktı, tansiyonu ölçtü sedece, genel bilgileri yazdı kaydetti bilgisayara. ultrasondan bakmadı, kanda almadı, eşimle kan grubumuzu falan sordu bu kaadrKızlar sağlık ocağına kayıt açtırdığımda 17.haftada gel demişlerdi bu hafta gideceğim ama ilk kontrolünüzde neler yapıldı kalp atışına bakacaklar mi? Sağlık ocağı kontrolünden geçenler cevap verebilir mi?
ayy amin canım inşallahAy inşallah cinsiyeti öğrenirsinen güzel heyecanlar gerçekten minnoşlarımız sağlıklı olsun da
Almaya gittiğimde detaylı bakarımİkisi birbirine benziyor elele de dönence vs vardı bi de yan cepleri daha kullanışlı geldi bana
Kasılma bir yerde küçük top gibi olur ve 7-11 sn icinde düzelir. Sizinki karında gerginlik şişkinlik buda normal aslındakasılmanın öyle olcağını sanmıyorum bilen biri dönüş yapar inş
Canm artık büyüdüler sırt üstü yatmak çokta iyi değil zatenKızlar güünnaydıınnnbende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum
3 saat kaldı mutlaka yazacağım.Kötü düşünme tatlım hemen , bebiş büyüyo belki ondandır, haber et bize.Güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa ben tesadüf fark ettim aslında sabah uyandığımda reflek olarak gerilirsin yaa onun yapmak istemiştim elim karnıma gitti bi an o zaman fark ettim. Bebek diye hatta heycanlandım. Baktım biraz sonra normal hayatıma döndüm yatınca yine baktım yine var sonra yine var ama yatınca var ayakta yok. Acaba duruş şekli mi orası bilmiyorum ki bebek tam olarak nerde durur onu da bilmiyorumCanm artık büyüdüler sırt üstü yatmak çokta iyi değil zaten
benimki kasılma değil o zamanKasılma bir yerde küçük top gibi olur ve 7-11 sn icinde düzelir. Sizinki karında gerginlik şişkinlik buda normal aslında
kız siz doğru çıktı dedikçe mesaj kutum doluyorHeyecandan yanlis etiketlemisim @Papatyamelo kiz yazabilirsin cinsiyete.Pasha22 tahminin dogru cikti canim :)
sallıyoruz tutuyor kızayy evet, Pasha22 Maşallah tüm tahminleri gözünden vuruyo bana da erkek dedi, bakalım doktor perşembe ne diycek?
tamam canım veririmsallıyoruz tutuyor kızhadi bakalım darısı sana inşallah öğrenince haber ver
ay cinsiyet annesi olsam ne kendime ilacım yok
Bende bi şey sorayım size. Bazen benim de göbek deliği üstünde bazen içerden sanki bi şey yırtılıyor. Birde vajinadamda zonklama oluyor yaKasılma bir yerde küçük top gibi olur ve 7-11 sn icinde düzelir. Sizinki karında gerginlik şişkinlik buda normal aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?