2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay inşallah cinsiyeti öğrenirsin en güzel heyecanlar gerçekten minnoşlarımız sağlıklı olsun da

Kızlar sağlık ocağına kayıt açtırdığımda 17.haftada gel demişlerdi bu hafta gideceğim ama ilk kontrolünüzde neler yapıldı kalp atışına bakacaklar mi? Sağlık ocağı kontrolünden geçenler cevap verebilir mi?

Kötü düşünme tatlım hemen , bebiş büyüyo belki ondandır, haber et bize.Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben 12+6da baya pipi gördüm yahuu belliydi yanii tuhaf şekilde doktor bana gösterdi ben dedim erkek diye hatta :) yumurtalık çizgis ve pipisi görnüyordu net. Detaylı ultrason makinesi tabi bu
ayyy foto varsa ekler misin canım ben 11 de gitmiştim en son doktor erkek gibi dedi ama kesin değil dedi , ultrasonu Nur suya attım oda erkeğe benziyor dedi. buraya eklesem mi acaba ? tahminleri,nizi merak ettim

Canım bana da 9 haziranda izlem yazmışlar bende gitcem. İlk gittiğimde kiloya baktı, tansiyonu ölçtü sedece, genel bilgileri yazdı kaydetti bilgisayara. ultrasondan bakmadı, kanda almadı, eşimle kan grubumuzu falan sordu bu kaadr

Canm artık büyüdüler sırt üstü yatmak çokta iyi değil zaten

Canm artık büyüdüler sırt üstü yatmak çokta iyi değil zaten
Yaa ben tesadüf fark ettim aslında sabah uyandığımda reflek olarak gerilirsin yaa onun yapmak istemiştim elim karnıma gitti bi an o zaman fark ettim. Bebek diye hatta heycanlandım. Baktım biraz sonra normal hayatıma döndüm yatınca yine baktım yine var sonra yine var ama yatınca var ayakta yok. Acaba duruş şekli mi orası bilmiyorum ki bebek tam olarak nerde durur onu da bilmiyorum

Pasha22 Nur Su nesin sen cinsiyett annesi falan mı ben henüz yanıldığıını görmedim
ay cinsiyet annesi olsam ne kendime ilacım yok terzi kendi söküğünü dikemez misali cinsiyetim belli değil tahminde de bulunamadım çok arada kaldım 16 da gittim doktorda ben gibi çok belirsiz, göstermedi 20 de gel dedi bekliyorum

Kasılma bir yerde küçük top gibi olur ve 7-11 sn icinde düzelir. Sizinki karında gerginlik şişkinlik buda normal aslında
Bende bi şey sorayım size. Bazen benim de göbek deliği üstünde bazen içerden sanki bi şey yırtılıyor. Birde vajinadamda zonklama oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…