Famina @NurSu-14Ocak 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
tmm canm bakayım
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahCiktim kizlar doktordan kizim olacak insallah :))) Herkes erkek tahmin etmisti bir tek kizim Kiz olacak anne bence diyordu. Gonlune gore de oldu :))
Guzel bir hafta olacak insallahGünaydın canım, ben de 3 haftadan sonra çarşamba günü kızımı göreceğim heyecanlandım
Kullanılır bence beşiğin içine koyduklarını görmüştümCinsiyet belli değilken bende alöıştım bundan güzel bişeye benziyor. Kullanılır herhalde
Harika gelir gelmez yazGünaydın, benim görme günü hattaiçimde kelebekler uçuşuyor ben çociklerime şimdiden aşık oldum galiba hepimizin güzel haberler aldığı bir hafta olsun
Bir bakayım ona da . Bende Kraft beğendimPark yatağı elele madre aldımkurduk baktık gayet güzel geldi, bez belki 1 2 tane alırım çünkü pişik, sızdırma vs gibi durumlar olabiliyormuş, alt açma bezlerinden almayı düşünüyorum bol bol ben de
gördüm kız
bir şey olacağını sanmıyorum güzel haberlerle gel inşallahKızlar güünnaydıınnnbende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum
Kızım, oğlumu sıkıştırıyordu köşede köşede inşallah daha kardeş kardeştirler bakalım bugün. Haber vericemöğrenince haber et canım
Hiç içini karartma, güzel düşün inşallah bebeğimle alakalı değildir sende öğrenir içini ferahlatırsınKızlar güünnaydıınnnbende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum
Kotu birsey değildir insallah canimKızlar güünnaydıınnnbende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum
Kolay gelsin. Ben de kamuda uzmanım.aynı dertten müzdaribim üstelik bir bakanlıkta daire başkanıyım sürekli toplantılarım oluyor ve südyenlerim dahil şuan hiçbir şey olmuyor iş ve normal hayat için bile ayrı ayrı şeyler almam gerekiyor, neyse tek derdimiz bu olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın da
Ne zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söyliceklerKızım, oğlumu sıkıştırıyordu köşede köşede inşallah daha kardeş kardeştirler bakalım bugün. Haber vericem
yarın gidiyorrsun dimi hastaneye bizi habersiz bırakmak fındık burun çok iyi bence sadece şımarıklık yapmak istemiş olsun inşallahNe zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söylicekler
Bugün 4te. Kazadan sonra kendi doktoruma gitmemiştim ya bugün onunla randevumuz. Geçen hafta gittiğim doktor kıza 125gr oğlana 115gr demişti, oğlanın boyu daha uzundu ama. Bakalım bir haftada ne yapmışlar ballı kaymaklarNe zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söylicekler
Ah fındık burun yaa, siz benim oğluşla arkadaş olun ya iki köşeye sıkışmışNe zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söylicekler
Aminbir şey olacağını sanmıyorum güzel haberlerle gel inşallah
Güzel düşünüyorum aslında ağrım sızım kanamam ya da kasılmam felan hiç bişey yok ama avuç içi kadar şişlik var ve görülüyor başta bebek sanmıştım ama hep aynı yerde sabit duruyorHiç içini karartma, güzel düşün inşallah bebeğimle alakalı değildir sende öğrenir içini ferahlatırsın
Amin canımKotu birsey değildir insallah canim
Ben 12+6da baya pipi gördüm yahuu belliydi yanii tuhaf şekilde doktor bana gösterdi ben dedim erkek diye hatta :) yumurtalık çizgis ve pipisi görnüyordu net. Detaylı ultrason makinesi tabi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?