2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir bakayım ona da . Bende Kraft beğendim inşallah Allah kullanmayı nasip etsin

Kızlar güünnaydıınnn bende cumartesi günü gidecektim kontrole ama sağ kasığımda gözle görülür şekilde bi şişlik var dünden bugüne. Ama sırt üstü yatınca ortaya çıkıyor. O yüzden bugün doktora gideceğim umarım bebeğim de bişey yoktur beni çok korkuttu. Öğleden sonra dört buçukta kontrolüm zaman durdu şu an. Cinsiyeti için bile heyecanlanmaz oldum

bir şey olacağını sanmıyorum güzel haberlerle gel inşallah

Hiç içini karartma, güzel düşün inşallah bebeğimle alakalı değildir sende öğrenir içini ferahlatırsın

Kotu birsey değildir insallah canim

Kolay gelsin. Ben de kamuda uzmanım.

Kızım, oğlumu sıkıştırıyordu köşede köşede inşallah daha kardeş kardeştirler bakalım bugün. Haber vericem
Ne zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söylicekler

Ne zaman kontrolün canım? Bende de tam tersi oğlum kızımı köşeye sıkıştırmıştı. Eşim sanki babasının tarlası rahata bak diyodu :) Artık kaç gram olduklarını söylicekler
yarın gidiyorrsun dimi hastaneye bizi habersiz bırakmak fındık burun çok iyi bence sadece şımarıklık yapmak istemiş olsun inşallah

Bugün 4te. Kazadan sonra kendi doktoruma gitmemiştim ya bugün onunla randevumuz. Geçen hafta gittiğim doktor kıza 125gr oğlana 115gr demişti, oğlanın boyu daha uzundu ama. Bakalım bir haftada ne yapmışlar ballı kaymaklar

bir şey olacağını sanmıyorum güzel haberlerle gel inşallah
Amin Umarım yoktur
Hiç içini karartma, güzel düşün inşallah bebeğimle alakalı değildir sende öğrenir içini ferahlatırsın
Güzel düşünüyorum aslında ağrım sızım kanamam ya da kasılmam felan hiç bişey yok ama avuç içi kadar şişlik var ve görülüyor başta bebek sanmıştım ama hep aynı yerde sabit duruyor
Kotu birsey değildir insallah canim
Amin canım

R Roseash Canım ya seninki erkekti demi öyle hatırlıyorum. ultrasonda nereden anlıyoruz pipiden mi yoksa yumurtalıklarından mı, sen görüntüye bakınca anlamış mıydın?
Ben 12+6da baya pipi gördüm yahuu belliydi yanii tuhaf şekilde doktor bana gösterdi ben dedim erkek diye hatta :) yumurtalık çizgis ve pipisi görnüyordu net. Detaylı ultrason makinesi tabi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…