2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben çatladım meraktan sen nasıl dayanabiliyorsun??

Çok çok geçmiş olsun bu arada Umarım iyidir.

nolur numaramı vereyim wp caktırmadan at söylemem kimseyeeeee bu arada geçmiş olsun

Ben çatladım meraktan sen nasıl dayanabiliyorsun??
Mavinin kızı olacak bence

nemlendir bu arada çatlamasın
Ay çok korkunç görünüyor valla kipkirmizi çatlıyor muhtemelen onun kirmiziligi bebe yagi kantaron yagi sürüyorum hemen hemen her gün ama çok şiş ya geriliyor korkuyorum da süt mü birikiyor simdiden catlicam havalar da sicak

Gebelik döneminin ortalarında, meme dokusunun salgı bezlerinden ve sütün temel yapı taşlarından olan laktoz ve proteinlerin büyük kısmı üretilmeye başlanır. Ancak, gerçek anlamda süt üretimi doğumdan hemen sonra olur yazıyor internette belki de bu yüzdendir bizde ortaalara geldik :)

Kizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Cildin kuru ise geriliyor olabilir, pudra surmen hepten kurutup kasindirir bence. Nemli tutmaya çalış

Çok geçmiş olsun kızın iyidir inşallah ay çok merak ettim bize de haber et lütfen

Allah sağlıklı sıhatli kucağınıza aldırsın inşallah

yaaaa korkkutma artık biziii söyledik sanaaa <3 prensesss geliyorrr

Ben haklısın ama bir anda panik oldum en son 1 ay önce gitmiştim doktora bi de çok araştırmamak lazımmış onu anladım
valla bu çok doğru sinüzit olduğumu öğrendiğim gün baş ağrısından ölüyorum dünyam dönüyor resmen internetten bi araştırdım gebelik zehirlenmesi yazıyor doktora nasıl gittiğimi hatırlamıyorum doktor sinüzit olmuşsun korkma dedi ondan sonra artık araştırmıyorum hiçbir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…