- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ben çatladım meraktanKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Gelmişken de bebisimizi görelim dedik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
Çok çok geçmiş olsun bu aradaKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
Kizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
nolur numaramı vereyim wp caktırmadan at söylemem kimseyeeeeebu arada geçmiş olsun
Mavinin kızı olacak benceBen çatladım meraktansen nasıl dayanabiliyorsun??
ya bana sebepsiz erkek geliyor ama dediğim gibi hislerimde genelde yanılırımMavinin kızı olacak bence
benimki hala aynı ya çok az dolgunluk varKizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
nemlendir bu arada çatlamasınKizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Ay çok korkunç görünüyor valla kipkirmizi çatlıyor muhtemelen onun kirmiziligi bebe yagi kantaron yagi sürüyorum hemen hemen her gün ama çok şiş ya geriliyor korkuyorum da süt mü birikiyor simdiden catlicam havalar da sicaknemlendir bu arada çatlamasın
Gebelik döneminin ortalarında, meme dokusunun salgı bezlerinden ve sütün temel yapı taşlarından olan laktoz ve proteinlerin büyük kısmı üretilmeye başlanır. Ancak, gerçek anlamda süt üretimi doğumdan hemen sonra olur yazıyor internette belki de bu yüzdendir bizde ortaalara geldik :)Ay çok korkunç görünüyor valla kipkirmizi çatlıyor muhtemelen onun kirmiziligi bebe yagi kantaron yagi sürüyorum hemen hemen her gün ama çok şiş ya geriliyor korkuyorum da süt mü birikiyor simdiden catlicam havalar da sicak
Cildin kuru ise geriliyor olabilir, pudra surmen hepten kurutup kasindirir bence. Nemli tutmaya çalışKizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Çok geçmiş olsun kızın iyidir inşallahKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Bende kafa yapısından kız diyorumhemen atıyorum
Etrafımda çok az kişi erkek diyor çoğunluk kızdaBende kafa yapısından kız diyorumAllah gönlünüze göre versin
Allah sağlıklı sıhatli kucağınıza aldırsın inşallahKızlar benim kızım oluyorçok şükür bi sıkıntı yokmuş sadece bebeğim biraz daha sağa doğru olduğu için bombe oluşturmuş. 2 doktor baktı hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür rabbim tüm anne ve bebeciklerine sağlık sıhhat versin
yaaaa korkkutma artık biziii söyledik sanaaa <3 prensesss geliyorrrKızlar benim kızım oluyorçok şükür bi sıkıntı yokmuş sadece bebeğim biraz daha sağa doğru olduğu için bombe oluşturmuş. 2 doktor baktı hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür rabbim tüm anne ve bebeciklerine sağlık sıhhat versin
Çok şükür bi sıkıntı yokne yaptın canım güzel haberlerle gel inşallah
amin canım hepimize inşallahAllah sağlıklı sıhatli kucağınıza aldırsın inşallah
maşallahhhÇok şükür bi sıkıntı yok
amin canım hepimize inşallah
Ben haklısın ama bir anda panik oldum en son 1 ay önce gitmiştim doktora bi de çok araştırmamak lazımmış onu anladımyaaaa korkkutma artık biziii söyledik sanaaa <3 prensesss geliyorrr
valla bu çok doğru sinüzit olduğumu öğrendiğim gün baş ağrısından ölüyorum dünyam dönüyor resmen internetten bi araştırdım gebelik zehirlenmesi yazıyor doktora nasıl gittiğimi hatırlamıyorum doktor sinüzit olmuşsun korkma dediBen haklısın ama bir anda panik oldum en son 1 ay önce gitmiştim doktora bi de çok araştırmamak lazımmış onu anladım
Cok yormamak lazım kendimizi ama insan otur oturda sıkılıyor işteÇok,hareket edince bende de oluyor, dün biraz evde ev işi yaptım, kendimi iyi hissedince mutlu oldum ev işlerine verdim kendimi ama sabah sancım oldu. Korktum azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?