şimdi sen görüntü at biz tahmin edelimay cinsiyet annesi olsam ne kendime ilacım yokterzi kendi söküğünü dikemez misali cinsiyetim belli değil tahminde de bulunamadım çok arada kaldım 16 da gittim doktorda ben gibi çok belirsiz, göstermedi 20 de gel dedi bekliyorum
Canım sen kaç haftada bir gidiyorsun? Ben 2haftada bir gidiyordum hatta bazen 10günde bir son gitmemde direk her şey yolunda diye 20.haftaya çağırdı 4hafta olmuş olacak dayanamayacağım bu hafta gideceğim 3übile bekleyemiyorum.Günaydın, benim görme günü hattaiçimde kelebekler uçuşuyor ben çociklerime şimdiden aşık oldum galiba hepimizin güzel haberler aldığı bir hafta olsun
Aaa satlarımız aynıymış bana da 9 Haziran haftasında gelirsiniz dedi ne yapacağını söylemedi merak ediyorum ben de işten çıkıp gidicem?Canım bana da 9 haziranda izlem yazmışlar bende gitcem. İlk gittiğimde kiloya baktı, tansiyonu ölçtü sedece, genel bilgileri yazdı kaydetti bilgisayara. ultrasondan bakmadı, kanda almadı, eşimle kan grubumuzu falan sordu bu kaadr
Ayy ayni ben bende hic dayanamiyorum doktor 4 hafta sonra gel diyor ben 2 hafta en fazla 3 hafta sonra gidiyorum anca o kadar dayanıyorumCanım sen kaç haftada bir gidiyorsun? Ben 2haftada bir gidiyordum hatta bazen 10günde bir son gitmemde direk her şey yolunda diye 20.haftaya çağırdı 4hafta olmuş olacak dayanamayacağım bu hafta gideceğim 3übile bekleyemiyorum.
Canım kilo tansiyon bakıyorlar gerekli görürlerse bazen kan testi yapıyorlar artık haftamız büyüdüğü için kalp atışına da bakarlar ama öyle ekranı olan büyük bir alet kullanmıyorlar küçük bi alet ve sadece kalp atışı dinliyorsunKızlar sağlık ocağına kayıt açtırdığımda 17.haftada gel demişlerdi bu hafta gideceğim ama ilk kontrolünüzde neler yapıldı kalp atışına bakacaklar mi? Sağlık ocağı kontrolünden geçenler cevap verebilir mi?
hemen atıyorumşimdi sen görüntü at biz tahmin edelim
Normalde 3 haftada 1 çağırıyor geçen hafta cumaydı rutin randevu ama bugüne ertelediler. Bakalım bugün ne diyecekCanım sen kaç haftada bir gidiyorsun? Ben 2haftada bir gidiyordum hatta bazen 10günde bir son gitmemde direk her şey yolunda diye 20.haftaya çağırdı 4hafta olmuş olacak dayanamayacağım bu hafta gideceğim 3übile bekleyemiyorum.
internetten baktığımda kafa yapısı kıza benziyorhemen atıyorum
İçime doğan erkek, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahhemen atıyorum
Beni hep maksimum 2haftada bir çağırdılar tüp bebek ve ikiz gebelik olduğu için. En son 3haftaya çıkarmıştı ama ben 2doktora gidiyordum 10gün oluyordu aralık şimdi tek doktora düştüm o da 4hafta deyince bi şok oldum. Bir hafta geçti daha ben iyiler mi diye hallenmeye başladım.Ayy ayni ben bende hic dayanamiyorum doktor 4 hafta sonra gel diyor ben 2 hafta en fazla 3 hafta sonra gidiyorum anca o kadar dayanıyorum
Güzel haberlerle çıkarsın inşallah bebişlerini görmenin mutluluğuylaNormalde 3 haftada 1 çağırıyor geçen hafta cumaydı rutin randevu ama bugüne ertelediler. Bakalım bugün ne diyecek
öğrenince yazarım ben de tahminin tuttu diyeinternetten baktığımda kafa yapısı kıza benziyor
Allah hayırlısıyla versin inşallahİçime doğan erkek, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
ne yaptın canım güzel haberlerle gel inşallah3 saat kaldı mutlaka yazacağım.
Benimde ilki düşük olduğu için 2 haftada bir gel dedi düşük riski ortadan kalkinca 4 haftada dedi simdi de ben rahat edemiyorum hem korkuyorum birsey oldu mu diye iyi oldugundan emin olmak istiyorum hemde özlüyorum görmek istiyorumBeni hep maksimum 2haftada bir çağırdılar tüp bebek ve ikiz gebelik olduğu için. En son 3haftaya çıkarmıştı ama ben 2doktora gidiyordum 10gün oluyordu aralık şimdi tek doktora düştüm o da 4hafta deyince bi şok oldum. Bir hafta geçti daha ben iyiler mi diye hallenmeye başladım.
nolur numaramı vereyim wp caktırmadan at söylemem kimseyeeeeeKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Gelmişken de bebisimizi görelim dedik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
Çok,hareket edince bende de oluyor, dün biraz evde ev işi yaptım, kendimi iyi hissedince mutlu oldum ev işlerine verdim kendimi ama sabah sancım oldu. Korktum azıcıkZaman zaman sağ kasığımda ağrı oluyor ozellikle cok yürüdüğümde fln
canım öncelikle çok geçmiş olsun, ben de meraktan çatladım şuan hemen bize de yaz lütfenKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Gelmişken de bebisimizi görelim dedik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?