2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
şimdi sen görüntü at biz tahmin edelim

Günaydın, benim görme günü hatta içimde kelebekler uçuşuyor ben çociklerime şimdiden aşık oldum galiba hepimizin güzel haberler aldığı bir hafta olsun
Canım sen kaç haftada bir gidiyorsun? Ben 2haftada bir gidiyordum hatta bazen 10günde bir son gitmemde direk her şey yolunda diye 20.haftaya çağırdı 4hafta olmuş olacak dayanamayacağım bu hafta gideceğim 3übile bekleyemiyorum.

Aaa satlarımız aynıymış bana da 9 Haziran haftasında gelirsiniz dedi ne yapacağını söylemedi merak ediyorum ben de işten çıkıp gidicem?

Ayy ayni ben bende hic dayanamiyorum doktor 4 hafta sonra gel diyor ben 2 hafta en fazla 3 hafta sonra gidiyorum anca o kadar dayanıyorum

Canım kilo tansiyon bakıyorlar gerekli görürlerse bazen kan testi yapıyorlar artık haftamız büyüdüğü için kalp atışına da bakarlar ama öyle ekranı olan büyük bir alet kullanmıyorlar küçük bi alet ve sadece kalp atışı dinliyorsun

Normalde 3 haftada 1 çağırıyor geçen hafta cumaydı rutin randevu ama bugüne ertelediler. Bakalım bugün ne diyecek

Ayy ayni ben bende hic dayanamiyorum doktor 4 hafta sonra gel diyor ben 2 hafta en fazla 3 hafta sonra gidiyorum anca o kadar dayanıyorum
Beni hep maksimum 2haftada bir çağırdılar tüp bebek ve ikiz gebelik olduğu için. En son 3haftaya çıkarmıştı ama ben 2doktora gidiyordum 10gün oluyordu aralık şimdi tek doktora düştüm o da 4hafta deyince bi şok oldum. Bir hafta geçti daha ben iyiler mi diye hallenmeye başladım.

Benimde ilki düşük olduğu için 2 haftada bir gel dedi düşük riski ortadan kalkinca 4 haftada dedi simdi de ben rahat edemiyorum hem korkuyorum birsey oldu mu diye iyi oldugundan emin olmak istiyorum hemde özlüyorum görmek istiyorum

nolur numaramı vereyim wp caktırmadan at söylemem kimseyeeeee bu arada geçmiş olsun

Kizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi

canım öncelikle çok geçmiş olsun, ben de meraktan çatladım şuan hemen bize de yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…