2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu ben, kahvaltıyı karpuzla yapıp, peşine kiraz, erik, kayısı şimdi dut ekledik kendilerine arada kivi elma eşlikte istediğim tek şey meyve bir de mantı böyle bir beslenme şeklim olacağını hiç tahmin etmezdim. Şeker çok almayayım diye az yemeye çalışıyorum kavuna hiç bulaşmıyorum bir de öyle de bir sıkıntım var oysaki tabak, kase değil leğenle falan yemek istiyorum

ayy evet, Pasha22 Maşallah tüm tahminleri gözünden vuruyo bana da erkek dedi, bakalım doktor perşembe ne diycek?
benim daha bebek olduğu belli bile değilken erkek dedi 2 kere sonra ikili testte %70 kız dedi kontrolde de doktor kıza benzettim dedi ama yine de Nursu'nun dediği oldu sonuç pipi

kızlar rüyamda balık ve karpuz gördüm çok iştahlı yiyordum yemek zorunda mıyım onları şuanda öyle canım çekmiyor ama rüyamda resmen hapur hupur yiyordum

Pasha22 Nur Su nesin sen cinsiyett annesi falan mı ben henüz yanıldığıını görmedim
Bende birini bildi birini yanıldı Beni de bıraksalar leğenle yerim valla ama işte tutuyorum kendimi bi de şekerden korkuyorum diye dizginliyorum

R Roseash Canım ya seninki erkekti demi öyle hatırlıyorum. ultrasonda nereden anlıyoruz pipiden mi yoksa yumurtalıklarından mı, sen görüntüye bakınca anlamış mıydın?

Mutfaga girmek mii Ben aylardir yemek yapmadim . Isitilan yemek kokusu bile beni rahatsiz ediyor.

Isin kotu tarafi pizza dukkani isletiyorumilk yarim saat dukkanda kendime gelemiyorum kokudan
Sende benden sayılırsın ben yaptım ama sadece bikaç kez, onda da zorlanarak yaptım. Ama topralwdım bgibi biraz. Başlarım herhalde yemek yapmaya. Yapan kimse olmayınca dışarıdan takılıyorduk bi süredir ya da kahvaltı tarzı

R Roseash Canım ya seninki erkekti demi öyle hatırlıyorum. ultrasonda nereden anlıyoruz pipiden mi yoksa yumurtalıklarından mı, sen görüntüye bakınca anlamış mıydın?
benimki bacaklarını açmıştı dur nokta kadar pipisi gözüküyordu ama 1 hafta önce doktor yumurtalıklardan anladı yüzde yüz konuşmadı bende yanılır diye çok dillendiremedim

En azından yalnız olmadığıma sevindim, teslimiyetle gececek baska çaremiz yok. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Bende aynıyım. Mesela kapıdan geçerken kapının kolu karnıma değiyor, acaba zarar vermiş midir diye.korkuyorum bi anlık. İyi mi kötü mü mutlu mu hep aklım onda. Arada konuşuyorum kızımla hoşuna gider belki diye. Hareketleri hissetmeye bi başlasak daha içim rahat olacak gibi. Karnımda hafif hafif bişeyler oluyor ama bebiş mi kas mı bilemiyorum hala.

benimki bacaklarını açmıştı dur nokta kadar pipisi gözüküyordu ama 1 hafta önce doktor yumurtalıklardan anladı yüzde yüz konuşmadı bende yanılır diye çok dillendiremedim
tamam canım genelde yumurtalıklardan anlıyorlar galiba..Ayy inş bende öğrenirim perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…