- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağlıkla büyüsün annesiCiktim kizlar doktordan kizim olacak insallah :))) Herkes erkek tahmin etmisti bir tek kizim Kiz olacak anne bence diyordu. Gonlune gore de oldu :))
Ayy hadi bakalimmAy evetttt bende Perşembe gitcembu hafta bebişleri görme vakti, özledik sıpaları, çok merak ediyorum cinsiyetini gösterir inş benim sıpa, boyu , kilosu nasıl meraktan ölüyom annemmmm napiyon rahat mısın oralarda totosunu yediğm
Heyecandan yanlis etiketlemisim @Papatyamelo kiz yazabilirsin cinsiyete.Pasha22 tahminin dogru cikti canim :)
Bu ben, kahvaltıyı karpuzla yapıp, peşine kiraz, erik, kayısı şimdi dut ekledik kendilerine arada kivi elma eşlikte istediğim tek şey meyve bir de mantı böyle bir beslenme şeklim olacağını hiç tahmin etmezdim. Şeker çok almayayım diye az yemeye çalışıyorum kavuna hiç bulaşmıyorum bir de öyle de bir sıkıntım var oysaki tabak, kase değil leğenle falan yemek istiyorumAhhh meyveeeeama öyle elma vs değil. Erik, şeftali, kavun, yeni dünya, kiraz Dünden beri koca çanak karadut, 7-8 adet yeni dünya ve bir porsiyon kavun bitti. Ben öğlen yemeğinden 3-4 saat sonra azıcık miktarda meyvey anca yiyebilirdim. Şimdi sabah aklıma ilk meyve geliyor
benim daha bebek olduğu belli bile değilken erkek dedi 2 kere sonra ikili testte %70 kız dedi kontrolde de doktor kıza benzettim dedi ama yine de Nursu'nun dediği oldu sonuç pipiayy evet, Pasha22 Maşallah tüm tahminleri gözünden vuruyo bana da erkek dedi, bakalım doktor perşembe ne diycek?
Günaydın, benim görme günü hattaGunaydinlar
Bebisi gorme haftasi
balık ve karpuz ikisi kötü bi kombin olmaz mıkızlar rüyamda balık ve karpuz gördüm çok iştahlı yiyordumyemek zorunda mıyım onları şuanda öyle canım çekmiyor ama rüyamda resmen hapur hupur yiyordum
Bende birini bildi birini yanıldı
Beni de bıraksalar leğenle yerim valla ama işte tutuyorum kendimi bi de şekerden korkuyorum diye dizginliyorumBu ben, kahvaltıyı karpuzla yapıp, peşine kiraz, erik, kayısı şimdi dut ekledik kendilerine arada kivi elma eşlikte istediğim tek şey meyve bir de mantı böyle bir beslenme şeklim olacağını hiç tahmin etmezdim. Şeker çok almayayım diye az yemeye çalışıyorum kavuna hiç bulaşmıyorum bir de öyle de bir sıkıntım var oysaki tabak, kase değil leğenle falan yemek istiyorum
ben lahmacuna ballı hardal sıkan briyim pis boğazlılıkta üstüme yoktur ama rüyamda baya iştahlıydımbalık ve karpuz ikisi kötü bi kombin olmaz mı
tühh ya neyse arada nazar boncuğuu olsunBende birini bildi birini yanıldı
Beni de bıraksalar leğenle yerim valla ama işte tutuyorum kendimi bi de şekerden korkuyorum diye dizginliyorum
Sende benden sayılırsınMutfaga girmek miiBen aylardir yemek yapmadim . Isitilan yemek kokusu bile beni rahatsiz ediyor.
Isin kotu tarafi pizza dukkani isletiyorumilk yarim saat dukkanda kendime gelemiyorum kokudan
Cinsiyet belli değilken bende alöıştım bundan güzel bişeye benziyor. Kullanılır herhaldeBen böyle birşey aldım bimden. Park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olanlardan
Eki Görüntüle 3079080
benimki bacaklarını açmıştı dur
öğrenince haber et canımGünaydın, benim görme günü hattaiçimde kelebekler uçuşuyor ben çociklerime şimdiden aşık oldum galiba hepimizin güzel haberler aldığı bir hafta olsun
Bende aynıyım. Mesela kapıdan geçerken kapının kolu karnıma değiyor, acaba zarar vermiş midir diye.korkuyorum bi anlık. İyi mi kötü mü mutlu mu hep aklım onda. Arada konuşuyorum kızımlaEn azından yalnız olmadığıma sevindim, teslimiyetle gececek baska çaremiz yok. Sağlıkla kavuşalım inşallah
tamam canımbenimki bacaklarını açmıştı durnokta kadar pipisi gözüküyordu ama 1 hafta önce doktor yumurtalıklardan anladı yüzde yüz konuşmadı bende yanılır diye çok dillendiremedim
Şişlik bende de var, içten içe de sancılar hala devam ediyor. Sizlerde de sancılar devam ediyor mu ?Kızlar karnında şişlik yaşayan var mı karnım şiş ve taş gibi kendimi patlayacak gibi hissediyorum normal mi bu durum yaşayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?