2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yarın gidiyorrsun dimi hastaneye bizi habersiz bırakmak fındık burun çok iyi bence sadece şımarıklık yapmak istemiş olsun inşallah
Evet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorum İnşallah güzel olur her şey

Çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir. Aaa ama merak ederiz cinsiyeti
Sağlıkla doğsun prenses inşallah Bir sorun olmamasına sevindim

Kizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Ben çatlak yağımdan göğüslerime de sürüyorum iyi geliyor bence. Uçları çok acıyordu benim bi ara büyüdü gözlerimin önünde resmen Çatlayıp iz kalır bence sen de sürebilirsin. Zaten krem ya da yağ kullanıyorsan da demekki yeterli gelmiyor başka marka denemelisin. Pudra hakkında da fikrim yok ama kurutur gibi geldi bana.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım kızınız iyidir. Ayyy bakmadan nasıl duracaksınız ben çok merak etmiştim hiç bekleyemedim

Cok gecmis olsun. Cinsiyet de hayirlisi inswllah :)

Bende bi şey sorayım size. Bazen benim de göbek deliği üstünde bazen içerden sanki bi şey yırtılıyor. Birde vajinadamda zonklama oluyor ya
İç karnın genişliyor olabilir en hassas ve catlamada ilk göbek deliği kısmı zaten çatlıyor inceliyor deri bence iç karnın genişliyor kuzum vajina baskısı çok normal artık daha yoğun hissedicez

Kizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Her gün mutlaka bol bol nemlendirmek gerekir tıpkı göbeğimizi yağladığımız gibi. Göğüsler de çatlamaya en müsait yerlerden. Kaşımadan sabah akşam nemlendirmenizi öneririm

Hamilelikte damarlar iyice çıkıyor kuzum göğüs şişer catlamasin kremle mutlaka yağla kaşıntı gider ama şişlik hep bizimle artık göğüsler östrojen hormonuna tepki veriyor kendini süt üretimine de hazırlıyor hep normal bedeninden bir beden telsiz sudyen tak rahatlarsin biraz inşallah benmde şuan öyle kaşıntı yok ilk hebelikten zaten alıştı çatladı da kimse bana akıl vermedi diye ama gerginlik şişlik malesef var

K Kubra4116 naptın kuzu nasıl bebikler
Canım benim çıktık aslında da aç karnımı doyurdum anca iyiymiş çocikler, şükür biri 150 gr biri 130 Gr olarak devam ediyorlar tüm iskelet sistemi tamam gibi dedi onu kontrol etti, kız bağdaş kurmuş oturuyordu yine kardeşinin üstünde, oğlan da bacaklar üstüste sığışmaya çalışıyordu. Yine 3 hafta sonraya verdi kontrolü, demir ilacı başlattı regenesis max ve coraspirine ilave

Sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba, hala bacak arası surtunmesine engel olacak o seyi bulamadim.
Ancak sutyen meselesini cozdum. LC Waikiki'nin Dreams diye bir alt magaza grubu var. Orada Hamile-Maternity bolumunde bir tane emzirme sutyeni seklinde olan penye bir sutyen, bir de balensiz siyah bir sutyen buldum. Ancak sunu anladimki online olmayacak bu is. Deneyerek aldim. Birinde 90 B, digerinde 85 C oldu tam ve rahat. Tavsiye ederim.

İç karnın genişliyor olabilir en hassas ve catlamada ilk göbek deliği kısmı zaten çatlıyor inceliyor deri bence iç karnın genişliyor kuzum vajina baskısı çok normal artık daha yoğun hissedicez
Benim kasığımın üstünde çatlak oluştu zaten. Ay ne bileyim her ağrıya korkar oldum. Göbeğimin altı ve rahmim bazen sızlıyor mesela. Rabbim akıl sağlığımızı korusun

Evet ya Pudra cok kurutur aman aman. Bana bir arkadasim Badger diye bir catlak kremi onermisti. Onu suruyorum hemen dustan sonra, suana kadar yara olmadi.

Maşallah kuzucuklara Demir ilacına ben de 1 ay önce başladım gün aşırı kullandırıyor ama fena kabız yapıyor Aman iyi olsunlar da biz her şeye razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…