Evet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorumyarın gidiyorrsun dimi hastaneye bizi habersiz bırakmak fındık burun çok iyi bence sadece şımarıklık yapmak istemiş olsun inşallah
inşallah her şey güzel olacakEvet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorumİnşallah güzel olur her şey
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir. Aaa ama merak ederiz cinsiyetiKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Gelmişken de bebisimizi görelim dedik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
Sağlıkla doğsun prenses inşallahKızlar benim kızım oluyorçok şükür bi sıkıntı yokmuş sadece bebeğim biraz daha sağa doğru olduğu için bombe oluşturmuş. 2 doktor baktı hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür rabbim tüm anne ve bebeciklerine sağlık sıhhat versin
Ben çatlak yağımdan göğüslerime de sürüyorum iyi geliyor bence. Uçları çok acıyordu benim bi ara büyüdü gözlerimin önünde resmenKizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Öncelikle geçmiş olsun, umarım kızınız iyidir. Ayyy bakmadan nasıl duracaksınız ben çok merak etmiştim hiç bekleyemedimKizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
Cinsiyet %99 belli doktor kağıda yazdı ve çatlıyorum suan ama bakmayacağım hepiniz ailecek öğreneceğiz..
Ya epeydir yatıp duruyorum hep mide bulantısı falan iyi hissedince sevindim dün işyeCok yormamak lazım kendimizi ama insan otur oturda sıkılıyor işte
Cok gecmis olsun. Cinsiyet de hayirlisi inswllah :)Kizlar kizim bahce de düşmüş bu yüzden erkenden is yerini kapattık hastaneye getirdik..
İç karnın genişliyor olabilir en hassas ve catlamada ilk göbek deliği kısmı zaten çatlıyor inceliyor deri bence iç karnın genişliyor kuzum vajina baskısı çok normal artık daha yoğun hissedicezBende bi şey sorayım size. Bazen benim de göbek deliği üstünde bazen içerden sanki bi şey yırtılıyor. Birde vajinadamda zonklama oluyor ya
Her gün mutlaka bol bol nemlendirmek gerekir tıpkı göbeğimizi yağladığımız gibi. Göğüsler de çatlamaya en müsait yerlerden. Kaşımadan sabah akşam nemlendirmenizi öneririmKizlaaarr goguslerim çok fena zaten çok şişti en başından beri kıpkırmızı olmuş kasiniyor yanıyor boyle bi şey yasayan oldu mu pudra surdum simdi ama ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Hamilelikte damarlar iyice çıkıyor kuzum göğüs şişer catlamasin kremle mutlaka yağla kaşıntı gider ama şişlik hep bizimle artık göğüsler östrojen hormonuna tepki veriyor kendini süt üretimine de hazırlıyor hep normal bedeninden bir beden telsiz sudyen tak rahatlarsin biraz inşallah benmde şuan öyle kaşıntı yok ilk hebelikten zaten alıştı çatladı da kimse bana akıl vermedi diye ama gerginlik şişlik malesef varAy çok korkunç görünüyor valla kipkirmizi çatlıyor muhtemelen onun kirmiziligi bebe yagi kantaron yagi sürüyorum hemen hemen her gün ama çok şiş ya geriliyor korkuyorum da süt mü birikiyor simdiden catlicam havalar da sicak
Nadir de olsa oluyor bende arada.Şişlik bende de var, içten içe de sancılar hala devam ediyor. Sizlerde de sancılar devam ediyor mu ?
Canım benim çıktık aslında da aç karnımı doyurdum anca
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim kızım oluyorçok şükür bi sıkıntı yokmuş sadece bebeğim biraz daha sağa doğru olduğu için bombe oluşturmuş. 2 doktor baktı hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür rabbim tüm anne ve bebeciklerine sağlık sıhhat versin
Yazdıklarının hiç birini ben istesemde giyemiyorum ikiz gebeliğim göbeğimde göğüslerimde baya baya büyüdü şimdidenbu sütyeni hamilelikten sonra almıştım yıkayıp yıkayıp bunu takıyorum fiyatı yarı fiyattaydı tabi Penti Koyu Gri Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Merhaba, hala bacak arası surtunmesine engel olacak o seyi bulamadim.Tabiiki etiketlerim. Ben de deli gibi terlemeye basladim, su bacak surtunmesine engel olan uyluk bandi bulayim haber veririm. Gogus uclarini belli etmeyen ve terletmeyen pamuklu balensiz sutyen bulursaniz siz de beni etiketleyin ne olur. Bu yaz, Eylul sonuna kadar zor gececek belli.
Benim kasığımın üstünde çatlak oluştu zaten. Ay ne bileyim her ağrıya korkar oldum. Göbeğimin altı ve rahmim bazen sızlıyor mesela. Rabbim akıl sağlığımızı korusunİç karnın genişliyor olabilir en hassas ve catlamada ilk göbek deliği kısmı zaten çatlıyor inceliyor deri bence iç karnın genişliyor kuzum vajina baskısı çok normal artık daha yoğun hissedicez
Evet ya Pudra cok kurutur aman aman. Bana bir arkadasim Badger diye bir catlak kremi onermisti. Onu suruyorum hemen dustan sonra, suana kadar yara olmadi.Ben çatlak yağımdan göğüslerime de sürüyorum iyi geliyor bence. Uçları çok acıyordu benim bi ara büyüdü gözlerimin önünde resmenÇatlayıp iz kalır bence sen de sürebilirsin. Zaten krem ya da yağ kullanıyorsan da demekki yeterli gelmiyor başka marka denemelisin. Pudra hakkında da fikrim yok ama kurutur gibi geldi bana.
Ben bakmamıştım kinolur numaramı vereyim wp caktırmadan at söylemem kimseyeeeeebu arada geçmiş olsun
Maşallah kuzucuklaraCanım benim çıktık aslında da aç karnımı doyurdum ancaiyiymiş çocikler, şükür biri 150 gr biri 130 Gr olarak devam ediyorlar tüm iskelet sistemi tamam gibi dedi onu kontrol etti, kız bağdaş kurmuş oturuyordu yine kardeşinin üstünde, oğlan da bacaklar üstüste sığışmaya çalışıyordu. Yine 3 hafta sonraya verdi kontrolü, demir ilacı başlattı regenesis max ve coraspirine ilave
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?