Sağlıkla gelsin insallah hayırlı evlad olsun canım Kasım cidden kız ayıMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Bir kizcemiz daha geliyor ve esim deminden beri şükrediyor
Saglikla gelsin insallah
Demir ilaci olarak ne verdi canimMaşallah kuzucuklaraDemir ilacına ben de 1 ay önce başladım gün aşırı kullandırıyor ama fena kabız yapıyor Aman iyi olsunlar da biz her şeye razıyız.
Ocean microfer verdi. Kan düzeyini çok arttırır o yüzden gün aşırı kullanman yeterli dediDemir ilaci olarak ne verdi canim
Ayy ne güzel yaa 3 kızMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Ben tuturamıyorum demiştim ahhahahsMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Güzel haberler alırsın inşallah ve buraya kızlar bebeklerim çok sağlıklı ikisi de çok iyi bi sıkıntı yok diye yazarsın ve biz de çok sevinirizEvet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorumİnşallah güzel olur her şey
Erkekler cinsiyet tahmininde bence daha iyiler benim de eşim ilk günden beri kızımız olacak diyordu. Eşim ve babam hariç herkes oğlun olacak dedi bana ama herkes bi deMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Gebelik döneminin ortalarında, meme dokusunun salgı bezlerinden ve sütün temel yapı taşlarından olan laktoz ve proteinlerin büyük kısmı üretilmeye başlanır. Ancak, gerçek anlamda süt üretimi doğumdan hemen sonra olur yazıyor internette belki de bu yüzdendir bizde ortaalara geldik :)
Ben çatlak yağımdan göğüslerime de sürüyorum iyi geliyor bence. Uçları çok acıyordu benim bi ara büyüdü gözlerimin önünde resmenÇatlayıp iz kalır bence sen de sürebilirsin. Zaten krem ya da yağ kullanıyorsan da demekki yeterli gelmiyor başka marka denemelisin. Pudra hakkında da fikrim yok ama kurutur gibi geldi bana.
Her gün mutlaka bol bol nemlendirmek gerekir tıpkı göbeğimizi yağladığımız gibi. Göğüsler de çatlamaya en müsait yerlerden. Kaşımadan sabah akşam nemlendirmenizi öneririm
Hamilelikte damarlar iyice çıkıyor kuzum göğüs şişer catlamasin kremle mutlaka yağla kaşıntı gider ama şişlik hep bizimle artık göğüsler östrojen hormonuna tepki veriyor kendini süt üretimine de hazırlıyor hep normal bedeninden bir beden telsiz sudyen tak rahatlarsin biraz inşallah benmde şuan öyle kaşıntı yok ilk hebelikten zaten alıştı çatladı da kimse bana akıl vermedi diye ama gerginlik şişlik malesef var
Kızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczanedenEvet ya Pudra cok kurutur aman aman. Bana bir arkadasim Badger diye bir catlak kremi onermisti. Onu suruyorum hemen dustan sonra, suana kadar yara olmadi.
Doktorum bana hindistan cevizi yağını önerdi onu kullanıyorum bir de bebe yağı.Kızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden
Maşallah. Saglıkla gelsin inşallah. Ne güzel iki (üçmüş :) ) kız. senin kontrolün bugün değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum? ben kaldım netleştiremeyenMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten burda ben de herkesin kötü haberine üzülüyorum mutlu anlarına seviniyorum. O yüzden samimiyetinize çok güveniyorum. Dualarınızı eksik etmeyin yeterGüzel haberler alırsın inşallah ve buraya kızlar bebeklerim çok sağlıklı ikisi de çok iyi bi sıkıntı yok diye yazarsın ve biz de çok sevinirizDualarım seninle ve bebeğinle olacak. Sabah ki halim geliyor gözümün önüne rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok güzel haberler alırsın inşallah
demir ilacı sonucunda canım aynı işlevBana doktor tardyferon verdi.Demiranemisinde kullanilir diyo ne alaka anlamadm? Bilgisi olan var mi yaa doktor 1 tane olunca yogunlugu vardi bana da alelacele bakti baska hasta girdi iceri
bütcen varsa liarak al suan memnunum sürüyorum vallaKızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden
Ben de canım bilmiyorum carsamba Allah izin verirse ayrıntılı ultrason gircem artık net ogrenirimMaşallah. Saglıkla gelsin inşallah. Ne güzel iki kız. senin kontrolün bugün değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum? ben kaldım netleştiremeyen
Dualarımız seninle canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.Çok teşekkür ederim canım, gerçekten burda ben de herkesin kötü haberine üzülüyorum mutlu anlarına seviniyorum. O yüzden samimiyetinize çok güveniyorum. Dualarınızı eksik etmeyin yeterÇok sağol
Oyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?Bana doktor tardyferon verdi.Demiranemisinde kullanilir diyo ne alaka anlamadm? Bilgisi olan var mi yaa doktor 1 tane olunca yogunlugu vardi bana da alelacele bakti baska hasta girdi iceri
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmÇok teşekkür ederim canım, gerçekten burda ben de herkesin kötü haberine üzülüyorum mutlu anlarına seviniyorum. O yüzden samimiyetinize çok güveniyorum. Dualarınızı eksik etmeyin yeterÇok sağol
Sağlıkla gelsin prensesMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin kızçenizMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Benm de canm hassaslasiyor sanki karnımı bir yere vurmusum da çürümüş gibi elimi degirsem açıyor baz n elektrik çarpıyor gibi anı acı oluyorBenim kasığımın üstünde çatlak oluştu zaten. Ay ne bileyim her ağrıya korkar oldum. Göbeğimin altı ve rahmim bazen sızlıyor mesela. Rabbim akıl sağlığımızı korusun
Oyy çok sevindim sağlıkla gelsin yaniltmaktan çok korkarımErkekler cinsiyet tahmininde bence daha iyiler benim de eşim ilk günden beri kızımız olacak diyordu. Eşim ve babam hariç herkes oğlun olacak dedi bana ama herkes bi deelifselman kızın olacak dedi ben de oğlum olacağına alışmıştım. Doktor bugün kız bebek diyince eşimle birlikte şoka girmişiz doktor söylememiş miydim dedi. Eşim diyo ki hocam siz demediniz ama ben demiştim
Kuzum çatlak kremini illa almaktansa zeytinyağ da olur hiç dert etmeKızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?