2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana doktor tardyferon verdi.Demiranemisinde kullanilir diyo ne alaka anlamadm? Bilgisi olan var mi yaa doktor 1 tane olunca yogunlugu vardi bana da alelacele bakti baska hasta girdi iceri

Evet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorum İnşallah güzel olur her şey
Güzel haberler alırsın inşallah ve buraya kızlar bebeklerim çok sağlıklı ikisi de çok iyi bi sıkıntı yok diye yazarsın ve biz de çok seviniriz Dualarım seninle ve bebeğinle olacak. Sabah ki halim geliyor gözümün önüne rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok güzel haberler alırsın inşallah

Merabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Bir kizcemiz daha geliyor ve esim deminden beri şükrediyor
Saglikla gelsin insallah
Erkekler cinsiyet tahmininde bence daha iyiler benim de eşim ilk günden beri kızımız olacak diyordu. Eşim ve babam hariç herkes oğlun olacak dedi bana ama herkes bi de elifselman kızın olacak dedi ben de oğlum olacağına alışmıştım. Doktor bugün kız bebek diyince eşimle birlikte şoka girmişiz doktor söylememiş miydim dedi. Eşim diyo ki hocam siz demediniz ama ben demiştim

Her gün mutlaka bol bol nemlendirmek gerekir tıpkı göbeğimizi yağladığımız gibi. Göğüsler de çatlamaya en müsait yerlerden. Kaşımadan sabah akşam nemlendirmenizi öneririm

Evet ya Pudra cok kurutur aman aman. Bana bir arkadasim Badger diye bir catlak kremi onermisti. Onu suruyorum hemen dustan sonra, suana kadar yara olmadi.
Kızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden

Doktorum bana hindistan cevizi yağını önerdi onu kullanıyorum bir de bebe yağı.

Merabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Maşallah. Saglıkla gelsin inşallah. Ne güzel iki (üçmüş :) ) kız. senin kontrolün bugün değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum? ben kaldım netleştiremeyen

Çok teşekkür ederim canım, gerçekten burda ben de herkesin kötü haberine üzülüyorum mutlu anlarına seviniyorum. O yüzden samimiyetinize çok güveniyorum. Dualarınızı eksik etmeyin yeter Çok sağol

Bana doktor tardyferon verdi.Demiranemisinde kullanilir diyo ne alaka anlamadm? Bilgisi olan var mi yaa doktor 1 tane olunca yogunlugu vardi bana da alelacele bakti baska hasta girdi iceri
demir ilacı sonucunda canım aynı işlev

bütcen varsa liarak al suan memnunum sürüyorum valla göbek bel bacak içi göğüs

Maşallah. Saglıkla gelsin inşallah. Ne güzel iki kız. senin kontrolün bugün değildi sanki, yanlış mı hatırlıyorum? ben kaldım netleştiremeyen
Ben de canım bilmiyorum carsamba Allah izin verirse ayrıntılı ultrason gircem artık net ogrenirim 19+6 olcam carsamba

Dualarımız seninle canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Merabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Oyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?

Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Benim kasığımın üstünde çatlak oluştu zaten. Ay ne bileyim her ağrıya korkar oldum. Göbeğimin altı ve rahmim bazen sızlıyor mesela. Rabbim akıl sağlığımızı korusun
Benm de canm hassaslasiyor sanki karnımı bir yere vurmusum da çürümüş gibi elimi degirsem açıyor baz n elektrik çarpıyor gibi anı acı oluyor aman her türlü acıya bu da geçer diyecez karnimiz normalin 5-6 kati rahmimiz desen doğuma kadar normalin 20 katı büyücek hiç normal ve akla sığar bişe yaşamıyor bedenimiz Rabbimin mucizesi bu gerçekten başka bir organımızin 20 kat büyüse ölürüz rahim büyüyünce bebiş oluyor

Oyy çok sevindim sağlıkla gelsin yaniltmaktan çok korkarım sağlıkla gelsinler kız çocuğu candır ya ikinci kızım olacak içim kıpır kıpır

Kuzum çatlak kremini illa almaktansa zeytinyağ da olur hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…