- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Ben 15+1deyim. 5 gunluk falan multivitaminim.kaldi. Ondan sonra baslayacagjm ama bu demir hapini ilkkez duyuyorum daha evvel cok demir haplari kullandim o yuzden garipsedjmOyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Canım bana ocaean mumyy vermişti 1 kutu bitirdim, doktorum devam et dedi.2.kutuya başladım.Bakalım perşembe gitcem demir hapına başlayacak mıyız..Ben 15+1deyim. 5 gunluk falan multivitaminim.kaldi. Ondan sonra baslayacagjm ama bu demir hapini ilkkez duyuyorum daha evvel cok demir haplari kullandim o yuzden garipsedjm
Ben naturel urunleri tercih etmeye calisiyorum. Badger karin catlaklari icin olani naturel yaglardan yapilmis, gogus icin olan Badger Nursing Balm diye bir urunu var. Bepanthol'un gogus kremi var diye biliyorum, eczanelerde vardir. Eger yapabilirseniz, kakao&hindistan cevizi gibi yaglari karistirip siz de kendiniz bir karisim yapabilirsiniz. Bu sure zarfinda sanirim pamuklu sutyen giymek gerekecek.Kızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden
Ben de vardi, gecti. Ancak ben idrar yollari enfeksiyonu olmustum. Bir idrar kulturu baktirin derim. Monurol Sase verdiler 1 tane, kullandim gecti.Kızlar ya aranızda çok sık idrara çıkan var mı? bende başladı normal mi, birden bastırıyo gidiyorum az bişi idrar var , korkuyorum ya şeker geliyo aklıma
Sağol canm umarım korktuğum gibi kötü bişi yoktur. Doktoruma söylüycemBen de vardi, gecti. Ancak ben idrar yollari enfeksiyonu olmustum. Bir idrar kulturu baktirin derim. Monurol Sase verdiler 1 tane, kullandim gecti.
Bugün bir dışarı çıktım 2 hastane 2 cami bir park wcsine koştumKızlar ya aranızda çok sık idrara çıkan var mı? bende başladı normal mi, birden bastırıyo gidiyorum az bişi idrar var , korkuyorum ya şeker geliyo aklıma
Insallah cok tesekkurler canimOcean microfer verdi. Kan düzeyini çok arttırır o yüzden gün aşırı kullanman yeterli dedi
Ayy ne güzel yaa 3 kızSağlıkla gelsin inşallah
Ay iyi bari içim rahatladım yalnız değilmişimBugün bir dışarı çıktım 2 hastane 2 cami bir park wcsine koştumolur canm benisin duruş acısı idrar kesene baskı yapabiliyo bazen
Ahaha bize de ayni oldu esim oh istediğim diye asiei mutlu olduErkekler cinsiyet tahmininde bence daha iyiler benim de eşim ilk günden beri kızımız olacak diyordu. Eşim ve babam hariç herkes oğlun olacak dedi bana ama herkes bi deelifselman kızın olacak dedi ben de oğlum olacağına alışmıştım. Doktor bugün kız bebek diyince eşimle birlikte şoka girmişiz doktor söylememiş miydim dedi. Eşim diyo ki hocam siz demediniz ama ben demiştim
Amin inşallah canimOyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Ocean mummy ne takviyesi? Hangi vitsminler ?Canım bana ocaean mumyy vermişti 1 kutu bitirdim, doktorum devam et dedi.2.kutuya başladım.Bakalım perşembe gitcem demir hapına başlayacak mıyız..
Vallahi de oyke ya saglikla gelsinlerSağlıkla gelsin insallah hayırlı evlad olsun canım Kasım cidden kız ayımeraktan catlıycam valla carsamba gününü iple çekiyorum
Gece sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorumdur idrara. Gündüz de aynı şekilde birden sıkışıyorum ve çok az idrar geliyor şaşırıyorum hatta bi kaç damla mı beni sıkıştırdı diye. Enfeksiyon olsa başka belirtiler olur bebiştendir doktora sorucam yine de. sen de korkmaKızlar ya aranızda çok sık idrara çıkan var mı? bende başladı normal mi, birden bastırıyo gidiyorum az bişi idrar var , korkuyorum ya şeker geliyo aklıma
Omega 3, multivitamin, multimineral... googla ismini yazınca çıkıyo zaten cnm pembeli beyazlı kutu, içinde bir sürü vitamin mineral var.Ocean mummy ne takviyesi? Hangi vitsminler ?
Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansamOmega 3, multivitamin, multimineral... googla ismini yazınca çıkıyo zaten cnm pembeli beyazlı kutu, içinde bir sürü vitamin mineral var.
Enfeksiyon olmayabilir canim ben de 2 kere en az kalkiyorjm ustelik ne hikmetse ayni saatte:)) bu haftalarda idrara sıkısmalar normalmisGece sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorumdur idrara. Gündüz de aynı şekilde birden sıkışıyorum ve çok az idrar geliyor şaşırıyorum hatta bi kaç damla mı beni sıkıştırdı diye. Enfeksiyon olsa başka belirtiler olur bebiştendir doktora sorucam yine de. sen de korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?