2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar devlet Hastanesi'ne randevu almıştım 3lu tarama testi için taaa bu zamana kaldı oda ayrı da. Doktor zaten leş öyle üstün körü bakıyor bakarken plesentanin bebişin önünde olduğunu farkettm dedim plesenta karın kismimda bebişin önünde mi hareketlerini hissetmiyorum öyle tahmin ettm dedim evet şuan öyle durun karın duvarinda hissetmemen normal dedi içim rahatladı kendim kesfettm kendim rahatlattim

Oyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?

Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Ben 15+1deyim. 5 gunluk falan multivitaminim.kaldi. Ondan sonra baslayacagjm ama bu demir hapini ilkkez duyuyorum daha evvel cok demir haplari kullandim o yuzden garipsedjm

Ben 15+1deyim. 5 gunluk falan multivitaminim.kaldi. Ondan sonra baslayacagjm ama bu demir hapini ilkkez duyuyorum daha evvel cok demir haplari kullandim o yuzden garipsedjm
Canım bana ocaean mumyy vermişti 1 kutu bitirdim, doktorum devam et dedi.2.kutuya başladım.Bakalım perşembe gitcem demir hapına başlayacak mıyız..

Kızlar ya aranızda çok sık idrara çıkan var mı? bende başladı normal mi, birden bastırıyo gidiyorum az bişi idrar var , korkuyorum ya şeker geliyo aklıma

Ben naturel urunleri tercih etmeye calisiyorum. Badger karin catlaklari icin olani naturel yaglardan yapilmis, gogus icin olan Badger Nursing Balm diye bir urunu var. Bepanthol'un gogus kremi var diye biliyorum, eczanelerde vardir. Eger yapabilirseniz, kakao&hindistan cevizi gibi yaglari karistirip siz de kendiniz bir karisim yapabilirsiniz. Bu sure zarfinda sanirim pamuklu sutyen giymek gerekecek.

Kızlar ya aranızda çok sık idrara çıkan var mı? bende başladı normal mi, birden bastırıyo gidiyorum az bişi idrar var , korkuyorum ya şeker geliyo aklıma
Ben de vardi, gecti. Ancak ben idrar yollari enfeksiyonu olmustum. Bir idrar kulturu baktirin derim. Monurol Sase verdiler 1 tane, kullandim gecti.

Bugün bir dışarı çıktım 2 hastane 2 cami bir park wcsine koştum olur canm benisin duruş acısı idrar kesene baskı yapabiliyo bazen

Bugün bir dışarı çıktım 2 hastane 2 cami bir park wcsine koştum olur canm benisin duruş acısı idrar kesene baskı yapabiliyo bazen
Ay iyi bari içim rahatladım yalnız değilmişim valla korktum aklıma kötü kötü şeyler geldi, kasık ağrım var zaten iğne batıyo gibi oluyo arada demek bu yüzden baskı yapıyo

Ahaha bize de ayni oldu esim oh istediğim diye asiei mutlu oldu bende erkek sanmistim soka girdim

Gece sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorumdur idrara. Gündüz de aynı şekilde birden sıkışıyorum ve çok az idrar geliyor şaşırıyorum hatta bi kaç damla mı beni sıkıştırdı diye. Enfeksiyon olsa başka belirtiler olur bebiştendir doktora sorucam yine de. sen de korkma

Enfeksiyon olmayabilir canim ben de 2 kere en az kalkiyorjm ustelik ne hikmetse ayni saatte:)) bu haftalarda idrara sıkısmalar normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…