- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
gebeler arasında meşhur zaten canım, doktoruna danış bi istersen . ben 105e almıştım eczaneden.Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansam
Bir haftadır rahat uyku haram ben de saati saatine uyanıyorum :) 12. haftadan sonra sık idrara çıkma bitmişti yeniden başlamasının manası bebeğin kesenin durumuna göre oluyor belki de. ben de eminim enfeksiyon olsa anlardık. Sağlıklı olsunlar da biz idrara sıkışalımEnfeksiyon olmayabilir canim ben de 2 kere en az kalkiyorjm ustelik ne hikmetse ayni saatte:)) bu haftalarda idrara sıkısmalar normalmis
Masaallah ... sağlıkla kucağına al canim insallahMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Bir kizcemiz daha geliyor ve esim deminden beri şükrediyor
Saglikla gelsin insallah
Ben tedavi boyunca uzun bir süre bu tarz multivitaminler kullandım. Tespitlerimi paylaşabilirim.Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansam
Aahhh 3 kızMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Oyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Decavit pronatal verilmisti o da bitiyor.Baska multivitamij vermedi.Sizlere multivitaminlere devam etmenizi mi onerdiler?Ya yogunluktan doktor odaklanamadi haftama uygun birseyler vermeye sanki,endisem ondan.Ayrica sadece demir hapi vermis ismi de asina olmadigim bisey.Tereddut ettim.Ben tedavi boyunca uzun bir süre bu tarz multivitaminler kullandım. Tespitlerimi paylaşabilirim.
-Ocean mummy, piyasada nispeten fiyat olarak daha uygun, içlerinde en az kokanı.
-Omepa vm multivitamin, bi tık daha pahalısı ve bir tık daha kokulusu.
-Momvital DHA, aşırı kokulu, içtikten saatler sonra bile rahatsız ediyor, fiyatı da daha yüksek. Ama tüp bebek doktorum bunu vermişti, o yüzden buna devam ettim. Bir de bunun probiyotik etkisi de olduğundan bağırsakları güzel çalıştırıyor.
Genel olarak içerikleri aynı, biotin bakır gibi minerallerin miktarında farklılık olabilir, ama genelinde demir folik asit b12 gibi önemli şeyler aynı.
Amaaaa en son geçen hafta yine Momvital aldım, bu kez pişman oldum, kokusundan içemiyorum kaç gündür. Tekrar ocean mummy’ye geçseydim dedim.
Doktorun gebelik multivitaminlerinden önerirse al tabi birini. İçerikleri çok fark etmiyor, gerisi senin tercihine kalmış.
Detayli bilgi icind e tskler canim bakicam ocean mommy.eBen tedavi boyunca uzun bir süre bu tarz multivitaminler kullandım. Tespitlerimi paylaşabilirim.
-Ocean mummy, piyasada nispeten fiyat olarak daha uygun, içlerinde en az kokanı.
-Omepa vm multivitamin, bi tık daha pahalısı ve bir tık daha kokulusu.
-Momvital DHA, aşırı kokulu, içtikten saatler sonra bile rahatsız ediyor, fiyatı da daha yüksek. Ama tüp bebek doktorum bunu vermişti, o yüzden buna devam ettim. Bir de bunun probiyotik etkisi de olduğundan bağırsakları güzel çalıştırıyor.
Genel olarak içerikleri aynı, biotin bakır gibi minerallerin miktarında farklılık olabilir, ama genelinde demir folik asit b12 gibi önemli şeyler aynı.
Amaaaa en son geçen hafta yine Momvital aldım, bu kez pişman oldum, kokusundan içemiyorum kaç gündür. Tekrar ocean mummy’ye geçseydim dedim.
Doktorun gebelik multivitaminlerinden önerirse al tabi birini. İçerikleri çok fark etmiyor, gerisi senin tercihine kalmış.
Benim zaten yuksek tansiyonum var , gebelik tansiyonuna donmesin die ugrasiyoruz. yuksek proteinli diyet yasak bana zaten.protein almazsan vücudun hep ödem olur yemeye çalış et ve et ürünleri günde 30 dk yürüyüş bol sebze ödemi azaltan seyler
esim icin hafta ici menu cikaran bir yer var orayla anlastik aylik. oradan geliyor. ilk ay bende denedm ama ana ogun zaten hep et li birseyler , yiyemedm , o yuzden kahvaltilik tarzi besleniyorum bende. kuruyemis meyve flnSende benden sayılırsınben yaptım ama sadece bikaç kez, onda da zorlanarak yaptım. Ama topralwdım bgibi biraz. Başlarım herhalde yemek yapmaya. Yapan kimse olmayınca dışarıdan takılıyorduk bi süredir ya da kahvaltı tarzı
Inah canim cok tesekkur ederimMasaallah ... sağlıkla kucağına al canim insallah
Evet canim cok tesekkur ederim
bence boyama seni çok çok rahatsız etmiyorsaKızlar ortaya bir konu atmam lazm çünkü kafam çok karıştı. Şimdi saçım iki renk normalde küllü sariydi öyle hızlı uzadı ki anlatamam bildiğiniz 4 karış kendi saçım çıktı köyü kestane ana rengim bende doğal saç boyası baktm amonyak içermeyen bı kaç marka var öyle sizce boyasam mi doğumdan sonra ombre yaptırmıştım emzirirken bir gün vermemiştim sütümü sagdiklarimdan vermistm eskisinden napsam ya oof
Badger kullanıyorum ben tavsiye ederim çok memnunum doğal içerikli.Kızlar valla pudra iyice gerdi dediginiz gibi ben evdeyim allahtan çamaşır derdim yok rahat şeyler giyiyorum hep ama sıcaktan mi oldu boyle kırmızı diye pudraladim olmadı, bebe yagi iyi geliyor diye duydum kullaniyordum ama çatlak kremi şart oldu heralde bugün kaşıntı için bepanthol surecegim bakalım var mi önerdiğiniz çatlak kremi yarin bakayım eczaneden
Doktorum bana sacinin rengini degistireceksen bunu uygun bulmuyorum ama beyazlarim cikti kendimi mutlu hissetmiyorum vs diyosan dogal icerikli olanlarla kendi renginden islem uapmadan boyayabilirsin dedi.Kızlar ortaya bir konu atmam lazm çünkü kafam çok karıştı. Şimdi saçım iki renk normalde küllü sariydi öyle hızlı uzadı ki anlatamam bildiğiniz 4 karış kendi saçım çıktı köyü kestane ana rengim bende doğal saç boyası baktm amonyak içermeyen bı kaç marka var öyle sizce boyasam mi doğumdan sonra ombre yaptırmıştım emzirirken bir gün vermemiştim sütümü sagdiklarimdan vermistm eskisinden napsam ya oof
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin prensesMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Saglikla gelsin insallah
Sağlıkla gelsin prenses, hayırlı olsun, şimdi gördüm size de kız demişim kafa yapısına bakarak,( N nesli8994 ,Kızlar benim kızım oluyorçok şükür bi sıkıntı yokmuş sadece bebeğim biraz daha sağa doğru olduğu için bombe oluşturmuş. 2 doktor baktı hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür rabbim tüm anne ve bebeciklerine sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?