2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Enfeksiyon olmayabilir canim ben de 2 kere en az kalkiyorjm ustelik ne hikmetse ayni saatte:)) bu haftalarda idrara sıkısmalar normalmis
Bir haftadır rahat uyku haram ben de saati saatine uyanıyorum :) 12. haftadan sonra sık idrara çıkma bitmişti yeniden başlamasının manası bebeğin kesenin durumuna göre oluyor belki de. ben de eminim enfeksiyon olsa anlardık. Sağlıklı olsunlar da biz idrara sıkışalım

Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansam
Ben tedavi boyunca uzun bir süre bu tarz multivitaminler kullandım. Tespitlerimi paylaşabilirim.
-Ocean mummy, piyasada nispeten fiyat olarak daha uygun, içlerinde en az kokanı.
-Omepa vm multivitamin, bi tık daha pahalısı ve bir tık daha kokulusu.
-Momvital DHA, aşırı kokulu, içtikten saatler sonra bile rahatsız ediyor, fiyatı da daha yüksek. Ama tüp bebek doktorum bunu vermişti, o yüzden buna devam ettim. Bir de bunun probiyotik etkisi de olduğundan bağırsakları güzel çalıştırıyor.
Genel olarak içerikleri aynı, biotin bakır gibi minerallerin miktarında farklılık olabilir, ama genelinde demir folik asit b12 gibi önemli şeyler aynı.
Amaaaa en son geçen hafta yine Momvital aldım, bu kez pişman oldum, kokusundan içemiyorum kaç gündür. Tekrar ocean mummy’ye geçseydim dedim.

Doktorun gebelik multivitaminlerinden önerirse al tabi birini. İçerikleri çok fark etmiyor, gerisi senin tercihine kalmış.

Oyyy sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

bana daha doktorum demir hapı vermedi ya.acaba kaç haftalıkken başlıyor?

Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Bana da vermedi demir, sordum hatta gerek var mı diye. O kullandığımız multivitaminlerin içinde varmış, o nedenle gerek yokmuş. Ama ben gebelikten önce de uzun süre multivitamin kullanmıştım, o yüzden ilave folik asit, demir gibi şeyler yazmadı hiç. multivitamin, d vitamini ve omega ile devam ediyoruz. Geçen hafta da meraktan kan ve vitamin değerlerime baktırdım, fena değilmiş.

Sen yine de demir ilacının gerekliliğini doktoruna sor bi ara gittiğinde. Sorarak ilerlemek daha sağlıklı olur. Herkesin bünyesi farklıdır, belki sende gerekli görür.

Decavit pronatal verilmisti o da bitiyor.Baska multivitamij vermedi.Sizlere multivitaminlere devam etmenizi mi onerdiler?Ya yogunluktan doktor odaklanamadi haftama uygun birseyler vermeye sanki,endisem ondan.Ayrica sadece demir hapi vermis ismi de asina olmadigim bisey.Tereddut ettim.

Detayli bilgi icind e tskler canim bakicam ocean mommy.e

protein almazsan vücudun hep ödem olur yemeye çalış et ve et ürünleri günde 30 dk yürüyüş bol sebze ödemi azaltan seyler
Benim zaten yuksek tansiyonum var , gebelik tansiyonuna donmesin die ugrasiyoruz. yuksek proteinli diyet yasak bana zaten.

idrarimda eser miktarta protein bu hafta cikti. yukselmemesi lazm en azindan bir 20. haftaya kadar
esim icin hafta ici menu cikaran bir yer var orayla anlastik aylik. oradan geliyor. ilk ay bende denedm ama ana ogun zaten hep et li birseyler , yiyemedm , o yuzden kahvaltilik tarzi besleniyorum bende. kuruyemis meyve fln

Kızlar ortaya bir konu atmam lazm çünkü kafam çok karıştı. Şimdi saçım iki renk normalde küllü sariydi öyle hızlı uzadı ki anlatamam bildiğiniz 4 karış kendi saçım çıktı köyü kestane ana rengim bende doğal saç boyası baktm amonyak içermeyen bı kaç marka var öyle sizce boyasam mi doğumdan sonra ombre yaptırmıştım emzirirken bir gün vermemiştim sütümü sagdiklarimdan vermistm eskisinden napsam ya oof

bence boyama seni çok çok rahatsız etmiyorsa

Badger kullanıyorum ben tavsiye ederim çok memnunum doğal içerikli.

Doktorum bana sacinin rengini degistireceksen bunu uygun bulmuyorum ama beyazlarim cikti kendimi mutlu hissetmiyorum vs diyosan dogal icerikli olanlarla kendi renginden islem uapmadan boyayabilirsin dedi.

Merabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Bir kizcemiz daha geliyor ve esim deminden beri şükrediyor
Saglikla gelsin insallah
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin prenses Üç kız kardeş birbirine destek olurlar büyüyünce. Evinize bir rahmet daha iniyor, kız evladın rahmet olduğunu daha önce söylemiştim cinsiyet yorumu yaparken. Kafa yapısına göre kız olduğuna emin olduğum iki kişiden biriydiniz ( N nesli8994 ) O kadar narin kafa yapısına sahip olup erkek çıkan görmedim ama net konuşmak istemedim, doktorunuzdan duyun istedim

Sağlıkla gelsin prenses, hayırlı olsun, şimdi gördüm size de kız demişim kafa yapısına bakarak,( N nesli8994 , MaviNAZLI ) gerçekten bu kafa yapısı teorisi doğru galiba, kızların kafa yapısı narin ve düzgün şekilli yapıda, erkek bebişlerinki arkaya doğru geniş ve yamuk yumuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…