Listemi eklemeyi unutmuşumNot almıştım kime ne dedim diye, şimdi listemin sonucuna baktım anketten, yüksek oran verdiklerim ve kafa yapısını benzettiklerim doğru çıkmış( N nesli8994 , 1dogasever , Famina , MaviNAZLI , M Mekap ) Demek ki baya baya doğru bu kafa yapısı teoremi, hadi bakalım listenin bu kısmında sen kaldın tek BirEfsanEmine
Evet siz kız demiştiniz bana hatta doktorum o zaman %70 erkek demişti siz bildiniz tebriklerNot almıştım kime ne dedim diye, şimdi listemin sonucuna baktım anketten, yüksek oran verdiklerim ve kafa yapısını benzettiklerim doğru çıkmış( N nesli8994 , 1dogasever , Famina , MaviNAZLI , M Mekap ) Demek ki baya baya doğru bu kafa yapısı teoremi, hadi bakalım listenin bu kısmında sen kaldın tek BirEfsanEmine
Sağlıkla gelsin inşallahBir erkekte bendennnn
Tabii 2 bucuk haftadir belliydi sonuc cumartesi günü cinsiyet partisi yaptik okadar kizzzz hissediyorum ki çok şaşırdım maviyi görünceeee
Ama çooook mutluyuz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
diğeri kimHayırlı olsun, sağlıkla gelsin prensesÜç kız kardeş birbirine destek olurlar büyüyünce. Evinize bir rahmet daha iniyor, kız evladın rahmet olduğunu daha önce söylemiştim cinsiyet yorumu yaparken. Kafa yapısına göre kız olduğuna emin olduğum iki kişiden biriydiniz ( N nesli8994 ) O kadar narin kafa yapısına sahip olup erkek çıkan görmedim ama net konuşmak istemedim, doktorunuzdan duyun istedim
Aynen doğruHayırlı olsun, sağlıkla gelsin prensesÜç kız kardeş birbirine destek olurlar büyüyünce. Evinize bir rahmet daha iniyor, kız evladın rahmet olduğunu daha önce söylemiştim cinsiyet yorumu yaparken. Kafa yapısına göre kız olduğuna emin olduğum iki kişiden biriydiniz ( N nesli8994 ) O kadar narin kafa yapısına sahip olup erkek çıkan görmedim ama net konuşmak istemedim, doktorunuzdan duyun istedim
Saglikla gelsin insallahBir erkekte bendennnn
Tabii 2 bucuk haftadir belliydi sonuc cumartesi günü cinsiyet partisi yaptik okadar kizzzz hissediyorum ki çok şaşırdım maviyi görünceeee
Ama çooook mutluyuz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Sağlıkla gelsin inşallah
Amin kızlarSaglikla gelsin insallah
Saglikla gelsin insallah yavrunuzAmin kızlarcinsiyeti öğrendiğimden bu yana değişik duygular içerisindeyim oğlumuzmu olucak şimdi bizim diye sorup duruyorum kendime eşime.. ağlıyorum.. canımın içindeki can bi parçam hiç incinmesin istiyorum o an öğrendiğimizdeki hissiyat sevinç gözümden gitmiyor. Bin şükür annelik duygusunu bizlere tatdıran Rabbime
Mrb benim minigimide yorumlar nisinizListemi eklemeyi unutmuşumEki Görüntüle 3079721
Ayin 20sinde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum canım. Hayirlisi ne ise o olur insNot almıştım kime ne dedim diye, şimdi listemin sonucuna baktım anketten, yüksek oran verdiklerim ve kafa yapısını benzettiklerim doğru çıkmış( N nesli8994 , 1dogasever , Famina , MaviNAZLI , M Mekap ) Demek ki baya baya doğru bu kafa yapısı teoremi, hadi bakalım listenin bu kısmında sen kaldın tek BirEfsanEmine
Hayırlı olsun prensesin Allah sağlıcakla kucağına aldırsınMerabalar kizlar
Kocamın fendi beni yendi
Bir kizcemiz daha geliyor ve esim deminden beri şükrediyor
Saglikla gelsin insallah
Gecmis olsun umarim sıkintisiz atlatirsinizKızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Teşekkür ederim doktora yazdım az önce hafif sorun değil yazmış da bu ne demek merak ettim acaba daha önce yaşayan var mı? Ne gibi bir sıkıntı yaşatır insanaGecmis olsun umarim sıkintisiz atlatirsiniz
Ben ilk defa duyuyorum ikinci hamileligim ilkinde de herhangi birsey yasamadim bu da simdilik sakin geciyo etrafimda da duymadim siz yine de birkac doktor gorusu alin iciniz rahat etsinTeşekkür ederim doktora yazdım az önce hafif sorun değil yazmış da bu ne demek merak ettim acaba daha önce yaşayan var mı? Ne gibi bir sıkıntı yaşatır insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?