2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Not almıştım kime ne dedim diye, şimdi listemin sonucuna baktım anketten, yüksek oran verdiklerim ve kafa yapısını benzettiklerim doğru çıkmış ( N nesli8994 , 1dogasever , Famina , MaviNAZLI , M Mekap ) Demek ki baya baya doğru bu kafa yapısı teoremi, hadi bakalım listenin bu kısmında sen kaldın tek BirEfsanEmine

Sağlıkla gelsin inşallah

diğeri kim

Aynen doğru saglikla gelsin insallah
Hep hayırlısını diledim hayirlisi buymuş

Saglikla gelsin insallah

Sağlıkla gelsin inşallah
Saglikla gelsin insallah
Amin kızlar cinsiyeti öğrendiğimden bu yana değişik duygular içerisindeyim oğlumuzmu olucak şimdi bizim diye sorup duruyorum kendime eşime.. ağlıyorum.. canımın içindeki can bi parçam hiç incinmesin istiyorum o an öğrendiğimizdeki hissiyat sevinç gözümden gitmiyor. Bin şükür annelik duygusunu bizlere tatdıran Rabbime

Saglikla gelsin insallah yavrunuz

Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?

Teşekkür ederim doktora yazdım az önce hafif sorun değil yazmış da bu ne demek merak ettim acaba daha önce yaşayan var mı? Ne gibi bir sıkıntı yaşatır insana
Ben ilk defa duyuyorum ikinci hamileligim ilkinde de herhangi birsey yasamadim bu da simdilik sakin geciyo etrafimda da duymadim siz yine de birkac doktor gorusu alin iciniz rahat etsin

Kızlar günaydın bu ikili test grafi görünen bir yer var mi hastane sitesine baktım sadece ikili test sonuç 1/87 gibi bisey yazıyor başka bisey yok korktum e nabzı göremedim bu 1/87 neyin sonucu ki çok endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…