2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaş riskin mi yoksa ortalama riskin mi riskli cıkmıs 87 de 1 olabilir ama bu testler kesinlik ifade etmiyo insallah sağlıklıdır ve sağ salim kucagına alırsın

Doktorun yorumlasin canim sen böyle kendini korkutma

Doktorum bana sacinin rengini degistireceksen bunu uygun bulmuyorum ama beyazlarim cikti kendimi mutlu hissetmiyorum vs diyosan dogal icerikli olanlarla kendi renginden islem uapmadan boyayabilirsin dedi.
Benm rengimi boyamak için açıcı kullanmam gerekir o yüzden düz bir renk gerekli

Kizlar yazdigi kagit zimbaliydi hic bakmadim ama bu fotolara bakınca kesin erkek sanmıştım
Okadar net gösterdi ki kendini

Eklentiler

• 20220607_084959.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220607_084956.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 20220607_084953.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Çok geçmiş olsun canm teikuspit bir kapakçık ismi bunun yetersizliği dolaşımda yakaslama bu sana nefes darlığı vs verir az olması doğum için seni yinede geriyorsa bence doktoru dinleme sezeryan ol hem panik hem bu seni zorlayabilir.

Devam etmemi söylemişti bana.

Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansam
canım ocean mummy folik asit takviyeli vitamin ben hamileliğimi öğrendiğimden beri onu kullanıyordum ancak 12.haftadan sonra kalsiyumun gerekli olduğunu söyledi doktorum bu yüzden NBL osteo formula kullanıyorum şuanda onun içinde de d vitamine kalsiyum ve magnezyum var. Ben açıkcası bebeğin ihtiyacına göre aldığım vitamini değiştiriyorum.

Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?

Çok geçmiş olsun. Hiç bilgim ya da fikrim yok ama bu tarz vakalarla çok karşılaşmıştır doktorlar diye düşünüyorum. İçin ferah olsun lütfen

Kizlar yazdigi kagit zimbaliydi hic bakmadim ama bu fotolara bakınca kesin erkek sanmıştım
Okadar net gösterdi ki kendini
Kordon demekki önünde duran cidden erkek zannedilir ama anlayan anlıyo işte yarını iple çekiyorum artık ben de bilmek istiyorum ya net bi sekilde gostersin insallah

Netten grafik çıkmıyor hastaneye gidip alman lazım doktoruna da göster .doktorun yorumlar.
Sadece görünen bu çalışıyorum şimdi gidemedim eşimi grafiği alması için gönderdim

Eklentiler

• 49FC8E1F-B3D0-4880-84F5-F8EB998AE56D.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…