- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Yaş riskin mi yoksa ortalama riskin mi riskli cıkmıs 87 de 1 olabilir ama bu testler kesinlik ifade etmiyoKızlar günaydın bu ikili test grafi görünen bir yer var mi hastane sitesine baktım sadece ikili test sonuç 1/87 gibi bisey yazıyor başka bisey yok korktum e nabzı göremedimbu 1/87 neyin sonucu ki çok endişelendim
Tesekkur ederim canim en başından beri hep bildinHayırlı olsun prensesin Allah sağlıcakla kucağına aldırsın
Doktorun yorumlasin canim sen böyle kendini korkutmaKızlar günaydın bu ikili test grafi görünen bir yer var mi hastane sitesine baktım sadece ikili test sonuç 1/87 gibi bisey yazıyor başka bisey yok korktum e nabzı göremedimbu 1/87 neyin sonucu ki çok endişelendim
Benm rengimi boyamak için açıcı kullanmam gerekir o yüzden düz bir renk gerekliDoktorum bana sacinin rengini degistireceksen bunu uygun bulmuyorum ama beyazlarim cikti kendimi mutlu hissetmiyorum vs diyosan dogal icerikli olanlarla kendi renginden islem uapmadan boyayabilirsin dedi.
Çok geçmiş olsun canm teikuspit bir kapakçık ismi bunun yetersizliği dolaşımda yakaslama bu sana nefes darlığı vs verir az olması doğum için seni yinede geriyorsa bence doktoru dinleme sezeryan ol hem panik hem bu seni zorlayabilir.Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Sana kız demişim bende kızların çok belli oluyor ya erkek bazen yanıltıyor sadeceAynen doğrusaglikla gelsin insallah
Hep hayırlısını diledim hayirlisi buymuş
Hiç bir şey yazmıyor ki tablo yokYaş riskin mi yoksa ortalama riskin mi riskli cıkmıs 87 de 1 olabilir ama bu testler kesinlik ifade etmiyoinsallah sağlıklıdır ve sağ salim kucagına alırsın
Devam etmemi söylemişti bana.Decavit pronatal verilmisti o da bitiyor.Baska multivitamij vermedi.Sizlere multivitaminlere devam etmenizi mi onerdiler?Ya yogunluktan doktor odaklanamadi haftama uygun birseyler vermeye sanki,endisem ondan.Ayrica sadece demir hapi vermis ismi de asina olmadigim bisey.Tereddut ettim.
canım ocean mummy folik asit takviyeli vitamin ben hamileliğimi öğrendiğimden beri onu kullanıyordum ancak 12.haftadan sonra kalsiyumun gerekli olduğunu söyledi doktorum bu yüzden NBL osteo formula kullanıyorum şuanda onun içinde de d vitamine kalsiyum ve magnezyum var. Ben açıkcası bebeğin ihtiyacına göre aldığım vitamini değiştiriyorum.Ocean mommy kullanan cok duyuyorum acaba ben de onu mu alip kullansam
Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Evet canim sen ilk ultrason fotosunda erkek demiştin sonra hep kiz dedinSana kız demişim bende kızların çok belli oluyor ya erkek bazen yanıltıyor sadece
Kordon demekki önünde duran cidden erkek zannedilir ama anlayan anlıyo işteKizlar yazdigi kagit zimbaliydi hic bakmadim ama bu fotolara bakınca kesin erkek sanmıştım
Okadar net gösterdi ki kendini
Insallah öğrenirsin canimKordon demekki önünde duran cidden erkek zannedilir ama anlayan anlıyo işteyarını iple çekiyorum artık ben de bilmek istiyorum ya net bi sekilde gostersin insallah
hayırlı haberle gel canımBende bugün hastanedeyim kontrolüm var bakalım bebiş cinsiyeti göstericekmii
Cok heyecanli saglikla insallahBende bugün hastanedeyim kontrolüm var bakalım bebiş cinsiyeti göstericekmii
Netten grafik çıkmıyor hastaneye gidip alman lazım doktoruna da göster .doktorun yorumlar.Hiç bir şey yazmıyor ki tablo yok
Sadece görünen bu çalışıyorum şimdi gidemedim eşimi grafiği alması için gönderdimNetten grafik çıkmıyor hastaneye gidip alman lazım doktoruna da göster .doktorun yorumlar.
Sende bana erkek demiştin 7 haftalık ultrasona.nursu kız demişti.senin tahminin tuttu.Sana kız demişim bende kızların çok belli oluyor ya erkek bazen yanıltıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?