- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Oy masallah sağlıkla kucağına al canmSende bana erkek demiştin 7 haftalık ultrasona.nursu kız demişti.senin tahminin tuttu.
Hadi bakalm sende öğren artık canmBende bugün hastanedeyim kontrolüm var bakalım bebiş cinsiyeti göstericekmii
Bu kan sonucun sadece. bu birşey ifade etmiyor tek başına hastaneye gidip al grafiği doktoruna goster.korkma içini ferah tut korkacak bişey yok bunda.Sadece görünen bu çalışıyorum şimdi gidemedim eşimi grafiği alması için gönderdim
Teşekkür ederim konuya okadar uzağım ki yaşım 31 acaba yüksek mi çıktı noldu diye iki dk bir sürü senaryo yazdımBu kan sonucun sadece. bu birşey ifade etmiyor tek başına hastaneye gidip al grafiği doktoruna goster.korkma içini ferah tut korkacak bişey yok bunda.
Insallah gösterir canim yaz bizeBende bugün hastanedeyim kontrolüm var bakalım bebiş cinsiyeti göstericekmii
Nursu canım benim bebeğimin elleri yumuktu demiştin ya elleri açıksa erkek kapalıysa kız diye benzer yorumu doktorum yaptı. Bacak arasına baktıktan sonra omurga yapısı kafa yapısı ve eller dedi ve benim bebeğimin elleri yumuk kesin kız bebek dedidiğeri kim
Öğrendiğim kadarıyla erkeğe benziyorMrb benim minigimide yorumlar nisiniz
Bişey fark ettim hamilelik kadın biyolojisini tamamiyle etkiliyor ve sen gerçek anlamda bir rahatsızlık yani ağrıdır sancıdır kanamadır ya da için gerçek anlamada seni huzursun eden bir acı yoksa sorun olmuyor akışa bırakıp devam etmek lazımmış. Dün ömrümden ömür gitti saatler geçmedi bana ama çok şükür bebeğimde ve ben de bişey yokmuş. Rabbim seni de bebeciğini de korusunKızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Bence bekle doğal saçının da tadını çıkar biraz doğumdan sonra kuaförde misler gibi boyatırsın. Şimdi bi sıkıntı olsa Allah korusun aceba boyadan mı oldu diye düşünürsün bence risk faktörü oluşturma kendine. Benim de boyatmam lazım ama beklicemBenm rengimi boyamak için açıcı kullanmam gerekir o yüzden düz bir renk gerekli
Benim 33 sorun olmadı yaş riski yüksek çıka bilir sorun değilTeşekkür ederim konuya okadar uzağım ki yaşım 31 acaba yüksek mi çıktı noldu diye iki dk bir sürü senaryo yazdım
Hadi bekliyorum amaa yorumlarınızı...arkadaşlar böyle doğru tahminler çıkınca ben de danışmak istedim. Bu 12. hfatlık usg görüntüsü. daha doktora gitmeme 10 gün var. Ne olur bana da cinsiyet tahmini yapın.. :)
Yaaa merak ettim. Randevuma iki gün var ama ultrason görüntüsünü göndereyim dedim ama telden yükleme yapmıyor. Bilgisayardan yapmam lazım. Sonra atacağım inşallah.Listemi eklemeyi unutmuşumEki Görüntüle 3079721
Onu ne zaman ve neden yaptırdın canım? Hiç bilgim yok.Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Hadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedimErkeğe benziyor dedi doktorumerkek anneleri kervanına katıldım sanırım
Oyyy yesinler yaaErkeğe benziyor dedi doktorumerkek anneleri kervanına katıldım sanırım
17 haftalık canımHadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?