2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
arkadaşlar böyle doğru tahminler çıkınca ben de danışmak istedim. Bu 12. hfatlık usg görüntüsü. daha doktora gitmeme 10 gün var. Ne olur bana da cinsiyet tahmini yapın.. :)

Eklentiler

• IMG-20220518-WA0010.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
Selamlar kızlar, birsey sormak istiyorum :) yorulunca sizinde çamaşırınız ıslanıyor mu? Su gibi akıntınız oluyor mu ? Belki normal ama gebelikte insan herseyi düşünüyor tedirgin oluyor bebeğin suyumu diye

Nursu canım benim bebeğimin elleri yumuktu demiştin ya elleri açıksa erkek kapalıysa kız diye benzer yorumu doktorum yaptı. Bacak arasına baktıktan sonra omurga yapısı kafa yapısı ve eller dedi ve benim bebeğimin elleri yumuk kesin kız bebek dedi

Eklentiler

• 3B69BB6E-6CC2-48E4-9D70-53BEEF84E02A.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Bişey fark ettim hamilelik kadın biyolojisini tamamiyle etkiliyor ve sen gerçek anlamda bir rahatsızlık yani ağrıdır sancıdır kanamadır ya da için gerçek anlamada seni huzursun eden bir acı yoksa sorun olmuyor akışa bırakıp devam etmek lazımmış. Dün ömrümden ömür gitti saatler geçmedi bana ama çok şükür bebeğimde ve ben de bişey yokmuş. Rabbim seni de bebeciğini de korusun Umarım giç bir sıkıntı yaşamazsın

Benm rengimi boyamak için açıcı kullanmam gerekir o yüzden düz bir renk gerekli
Bence bekle doğal saçının da tadını çıkar biraz doğumdan sonra kuaförde misler gibi boyatırsın. Şimdi bi sıkıntı olsa Allah korusun aceba boyadan mı oldu diye düşünürsün bence risk faktörü oluşturma kendine. Benim de boyatmam lazım ama beklicem

Hadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedim
17 haftalık canım banada kesin demedi erkeğe benziyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…