- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Amiinn hepimiz hayırlısıylaa sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalımOyyy yesinler yaaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşallah canım sağlıkla gelsin inşallaaaahErkeğe benziyor dedi doktorumerkek anneleri kervanına katıldım sanırım
Bende perşembeyi iple çekiyorumKordon demekki önünde duran cidden erkek zannedilir ama anlayan anlıyo işteyarını iple çekiyorum artık ben de bilmek istiyorum ya net bi sekilde gostersin insallah
Selamlar kızlar, birsey sormak istiyorum :) hareket halindeyken sizinde çamaşırınız ıslanıyor mu? Su gibi akıntınız oluyor mu ? Belki normal ama gebelikte insan herseyi düşünüyor tedirgin oluyor bebeğin suyumu diye
Ben de lierac ve bio oil aldım ama bio oilin kokusu beni çok rahatsız etti kullanamıyorum. Lieraca devam ediyorum göğüs kalça göbek sürüyorum ama 1 tane yeter mi emin değilim. bir tane daha mı alsam diyorum.demir ilacı sonucunda canım aynı işlev
bütcen varsa liarak al suan memnunum sürüyorum vallagöbek bel bacak içi göğüs
Ben de canım bilmiyorum carsamba Allah izin verirse ayrıntılı ultrason gircem artık net ogrenirim19+6 olcam carsamba
Sezeryan olmak istemiyorum ama tabi o an şartlar neyi gösterir bilemem, Doktor sıkıntı değil dedi ama yine de korkmadım değil. Bazıları hamile kaldıktan sonra bazılarının ise öncesinde varmış benimki normalde de varmış öyle dediÇok geçmiş olsun canm teikuspit bir kapakçık ismi bunun yetersizliği dolaşımda yakaslama bu sana nefes darlığı vs verir az olması doğum için seni yinede geriyorsa bence doktoru dinleme sezeryan ol hem panik hem bu seni zorlayabilir.
ay evet ya bunu bir kaç kadında daha okudum ve yeni öğrendim hemen gelip size de söylemiştim.Nursu canım benim bebeğimin elleri yumuktu demiştin ya elleri açıksa erkek kapalıysa kız diye benzer yorumu doktorum yaptı. Bacak arasına baktıktan sonra omurga yapısı kafa yapısı ve eller dedi ve benim bebeğimin elleri yumuk kesin kız bebek dedi
Kesinlikle haklısın, herşeyi çok kafaya takmamak lazım. Ben de çok ciddi bir şey yaşamadıkça kendimi frenlemesini öğrendim. Daha serin kanlıyım. Diğer türlü hem kendimize hem bebeğmize zarar Allah esirgesinBişey fark ettim hamilelik kadın biyolojisini tamamiyle etkiliyor ve sen gerçek anlamda bir rahatsızlık yani ağrıdır sancıdır kanamadır ya da için gerçek anlamada seni huzursun eden bir acı yoksa sorun olmuyor akışa bırakıp devam etmek lazımmış. Dün ömrümden ömür gitti saatler geçmedi bana ama çok şükür bebeğimde ve ben de bişey yokmuş. Rabbim seni de bebeciğini de korusunUmarım giç bir sıkıntı yaşamazsın
Tesekkurler meraktayim bendeÖğrendiğim kadarıyla erkeğe benziyor
benim doktor biraz pimpirikli canım 16. haftamda idrar, hormon testi, ayrıntılı kan, EKG gibi şeyler istedi. Hatta sordum bir durum var ondan mı istiyorsun diye hayır önlem dedi. Aklınızda bulunsun Kalbin doğumla birebir bağı varmış doktorum söylediOnu ne zaman ve neden yaptırdın canım? Hiç bilgim yok.
Ya bana da doktor yüksek ihtimalle kız dedi ama bir sonrakinde kesinleşir dedi erkeğe döner mi acaba :) 12.hafta ultrasona bakabilir misiniz :)Sağlıkla gelsin prenses, hayırlı olsun, şimdi gördüm size de kız demişim kafa yapısına bakarak,( @nesli8994, @MaviNAZLI) gerçekten bu kafa yapısı teorisi doğru galiba, kızların kafa yapısı narin ve düzgün şekilli yapıda, erkek bebişlerinki arkaya doğru geniş ve yamuk yumuk
Ben yorulmuşum galiba, şükür bugün daha iyiyimNadir de olsa oluyor bende arada.
Ne güzel bi termiş orası. Keşke bizde de olsaydı ama burada genelde diyet ürünleri çıkaran yerler var. Ya da ben bilmiyorumBenim zaten yuksek tansiyonum var , gebelik tansiyonuna donmesin die ugrasiyoruz. yuksek proteinli diyet yasak bana zaten.
idrarimda eser miktarta protein bu hafta cikti. yukselmemesi lazm en azindan bir 20. haftaya kadar
esim icin hafta ici menu cikaran bir yer var orayla anlastik aylik. oradan geliyor. ilk ay bende denedm ama ana ogun zaten hep et li birseyler , yiyemedm , o yuzden kahvaltilik tarzi besleniyorum bende. kuruyemis meyve fln
Bende de beyazlar çıktı ama şimdilik boyatmayı düşünmüyorum. Doktoruna sor istersen ama bence boyatma. Çok çıktıysa kestirmeyi düşünür müsün hazır yaz da geldi, hamilelikten zaten sıcaklar daha da bunaltacak bizi. Ben bazen düşünüyorum hiç belli olmaz kestirebilirimKızlar ortaya bir konu atmam lazm çünkü kafam çok karıştı. Şimdi saçım iki renk normalde küllü sariydi öyle hızlı uzadı ki anlatamam bildiğiniz 4 karış kendi saçım çıktı köyü kestane ana rengim bende doğal saç boyası baktm amonyak içermeyen bı kaç marka var öyle sizce boyasam mi doğumdan sonra ombre yaptırmıştım emzirirken bir gün vermemiştim sütümü sagdiklarimdan vermistm eskisinden napsam ya oof
Narin bir kafa yapısı var, kız olma ihtimali daha yüksekarkadaşlar böyle doğru tahminler çıkınca ben de danışmak istedim. Bu 12. hfatlık usg görüntüsü. daha doktora gitmeme 10 gün var. Ne olur bana da cinsiyet tahmini yapın.. :)
Çene ve kafa yapısı erkeğe benziyorMrb benim minigimide yorumlar nisiniz
O mesajı MaviNazlı ya yazmıştım diğeri de nesli8994, sana da %80 kız yazmışım listemediğeri kim
Tesekkurler cnm haftaya gosterir insallah genelde erkek diyo gorenler dun nursu hanima attim o kiz dedi bakalim artik nasip bir kizim varÇene ve kafa yapısı erkeğe benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?