2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de lierac ve bio oil aldım ama bio oilin kokusu beni çok rahatsız etti kullanamıyorum. Lieraca devam ediyorum göğüs kalça göbek sürüyorum ama 1 tane yeter mi emin değilim. bir tane daha mı alsam diyorum.

Kızlar sonuç anlayan varmı

Eklentiler

• A226F2E7-76C0-4B04-85DC-9BF4D9B3B185.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 63
Sezeryan olmak istemiyorum ama tabi o an şartlar neyi gösterir bilemem, Doktor sıkıntı değil dedi ama yine de korkmadım değil. Bazıları hamile kaldıktan sonra bazılarının ise öncesinde varmış benimki normalde de varmış öyle dedi

ay evet ya bunu bir kaç kadında daha okudum ve yeni öğrendim hemen gelip size de söylemiştim. Doktorlar özellikle kafa, omurga ve ellerine bakıyorlar ve söylüyorlar hatta doktorum bana pipi çok küçük sadece oraya bakarak yorumlamak neredeyse imkansız demişti. bende diyorum benimki neden sürekli kafasına ve omurgasına baktı diye meğer şimdi anladım

Kesinlikle haklısın, herşeyi çok kafaya takmamak lazım. Ben de çok ciddi bir şey yaşamadıkça kendimi frenlemesini öğrendim. Daha serin kanlıyım. Diğer türlü hem kendimize hem bebeğmize zarar Allah esirgesin

Onu ne zaman ve neden yaptırdın canım? Hiç bilgim yok.
benim doktor biraz pimpirikli canım 16. haftamda idrar, hormon testi, ayrıntılı kan, EKG gibi şeyler istedi. Hatta sordum bir durum var ondan mı istiyorsun diye hayır önlem dedi. Aklınızda bulunsun Kalbin doğumla birebir bağı varmış doktorum söyledi

Ya bana da doktor yüksek ihtimalle kız dedi ama bir sonrakinde kesinleşir dedi erkeğe döner mi acaba :) 12.hafta ultrasona bakabilir misiniz :)

Eklentiler

• IMG_20220507_102648.webp
    23 KB · Görüntüleme: 58
Ne güzel bi termiş orası. Keşke bizde de olsaydı ama burada genelde diyet ürünleri çıkaran yerler var. Ya da ben bilmiyorum

Bende de beyazlar çıktı ama şimdilik boyatmayı düşünmüyorum. Doktoruna sor istersen ama bence boyatma. Çok çıktıysa kestirmeyi düşünür müsün hazır yaz da geldi, hamilelikten zaten sıcaklar daha da bunaltacak bizi. Ben bazen düşünüyorum hiç belli olmaz kestirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…