Kacinci haftaya kadar yanilma payı var acaba gerci benim yok hic yuzde 99 dedi cunku baya net gözüküyordu ama ne bilim ikidebur degisenleri görünceHadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedim
Evet senin mesajını okuyunca kiz hissine tam kapilmistimO mesajı MaviNazlı ya yazmıştım diğeri de nesli8994, sana da %80 kız yazmışım listeme
Ya bende rofeleliyim hemde sık ve komple suan okadar zorlanıyorum ki cunku yıllardır komple sari kullanıyorum suan sanki ben ben değilim nasil sabredicem bilmiyorum..Bende de beyazlar çıktı ama şimdilik boyatmayı düşünmüyorum. Doktoruna sor istersen ama bence boyatma. Çok çıktıysa kestirmeyi düşünür müsün hazır yaz da geldi, hamilelikten zaten sıcaklar daha da bunaltacak bizi. Ben bazen düşünüyorum hiç belli olmaz kestirebilirim
Canım anladığım kadarı ile düşük riskli çıkmış, sıkıntı yok yaniKızlar sonuç anlayan varmı
Ay benTesekkurler cnm haftaya gosterir insallah genelde erkek diyo gorenler dun nursu hanima attim o kiz dedi bakalim artik nasip bir kizim var
Muz, leblebi bana iyi geliyor canım, evinde varsa bir dene.Kizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Bende oluyor canim normalmiş oyle olmasıSelamlar kızlar, birsey sormak istiyorum :) yorulunca sizinde çamaşırınız ıslanıyor mu? Su gibi akıntınız oluyor mu ? Belki normal ama gebelikte insan herseyi düşünüyor tedirgin oluyor bebeğin suyumu diye
Kendini nasıl iyi hissedecegini düşünüyor isen öyle yap canm ama strese girmeyip doktoruma güveniyorum diyorsanSezeryan olmak istemiyorum ama tabi o an şartlar neyi gösterir bilemem, Doktor sıkıntı değil dedi ama yine de korkmadım değil. Bazıları hamile kaldıktan sonra bazılarının ise öncesinde varmış benimki normalde de varmış öyle dedi
Hadi ya. Hiç bilmiyordum. Sorayım ben de. İnşallah senin için de ciddi bir sorun çıkmaz. Geçmiş olsun.benim doktor biraz pimpirikli canım 16. haftamda idrar, hormon testi, ayrıntılı kan, EKG gibi şeyler istedi. Hatta sordum bir durum var ondan mı istiyorsun diye hayır önlem dedi. Aklınızda bulunsun Kalbin doğumla birebir bağı varmış doktorum söyledi
Patates hasla canm şuan bende tam olarak onu yapiyorum sancı girip girip çıkıyor sular da sorun varmış acil dün full doluydu tabi bu dediğim Mersin'de amaKizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
İlk gittiğim doktor kıza benziyor dedi 3 gün sonra başka doktorda elleri ve ayaklarını kenetlemis ama kıza benziyo dedi dün gittim bacak arasında kordon bagi var görmeden bişey diyemem dediO mesajı MaviNazlı ya yazmıştım diğeri de nesli8994, sana da %80 kız yazmışım listeme
Geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle sağlıcakla atlatırsın inşallahKızlar günaydin, benim kalp sonucum çıkmış mitral ve triküspit yetersizliği (hafif) çıkmış, acaba doğum için sıkıntı oluşturur mu?
Kız kafa yapısında narin olanlar kesinlikle kız ama senin bebiş gibi görünenler erkek de çıkabiliyor kız da, yani sivri kafa kız olabiliyor, zamanla düzeliyor demek ki, benim kız doğduğunda kafa arkaya doğru baya sivriydi, zamanla düzeldi hafif bombelik yine var ama çok hoş duruyor at kuyruğu yapıncaTesekkurler cnm haftaya gosterir insallah genelde erkek diyo gorenler dun nursu hanima attim o kiz dedi bakalim artik nasip bir kizim var
Tesekkur ederim canım insan nasıl bir anda panik oluyor aslında çok rahattım hamilelik hormonları sanırım 5 dk bunalttım kendimiCanım anladığım kadarı ile düşük riskli çıkmış, sıkıntı yok yani
Seninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi dahaİlk gittiğim doktor kıza benziyor dedi 3 gün sonra başka doktorda elleri ve ayaklarını kenetlemis ama kıza benziyo dedi dün gittim bacak arasında kordon bagi var görmeden bişey diyemem dediİçime kurt düştü şimdi değişirse die
Banada arkadan görüntü erkek gibi demistin Nurs’u emin olmamakla kız ve hala öğrenemedimKız kafa yapısında narin olanlar kesinlikle kız ama senin bebiş gibi görünenler erkek de çıkabiliyor kız da, yani sivri kafa kız olabiliyor, zamanla düzeliyor demek ki, benim kız doğduğunda kafa arkaya doğru baya sivriydi, zamanla düzeldi hafif bombelik yine var ama çok hoş duruyor at kuyruğu yapınca
bana ishal olunca Muz iyi geliyo, 2 muzu arka arkaya yiorum kesiyoKizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
canım hayırlı olsun kızçen sağlıkla gelsinAhaha bize de ayni oldu esim oh istediğim diye asiei mutlu oldubende erkek sanmistim soka girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?