2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedim
Kacinci haftaya kadar yanilma payı var acaba gerci benim yok hic yuzde 99 dedi cunku baya net gözüküyordu ama ne bilim ikidebur degisenleri görünce

Ya bende rofeleliyim hemde sık ve komple suan okadar zorlanıyorum ki cunku yıllardır komple sari kullanıyorum suan sanki ben ben değilim nasil sabredicem bilmiyorum..
Duz sari boya ile en acik hangi numara yapar acaba yada bıraksam mı akışına

Kendini nasıl iyi hissedecegini düşünüyor isen öyle yap canm ama strese girmeyip doktoruma güveniyorum diyorsan

Hadi ya. Hiç bilmiyordum. Sorayım ben de. İnşallah senin için de ciddi bir sorun çıkmaz. Geçmiş olsun.

Kizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Patates hasla canm şuan bende tam olarak onu yapiyorum sancı girip girip çıkıyor sular da sorun varmış acil dün full doluydu tabi bu dediğim Mersin'de ama

O mesajı MaviNazlı ya yazmıştım diğeri de nesli8994, sana da %80 kız yazmışım listeme
İlk gittiğim doktor kıza benziyor dedi 3 gün sonra başka doktorda elleri ve ayaklarını kenetlemis ama kıza benziyo dedi dün gittim bacak arasında kordon bagi var görmeden bişey diyemem dediİçime kurt düştü şimdi değişirse die

Tesekkurler cnm haftaya gosterir insallah genelde erkek diyo gorenler dun nursu hanima attim o kiz dedi bakalim artik nasip bir kizim var
Kız kafa yapısında narin olanlar kesinlikle kız ama senin bebiş gibi görünenler erkek de çıkabiliyor kız da, yani sivri kafa kız olabiliyor, zamanla düzeliyor demek ki, benim kız doğduğunda kafa arkaya doğru baya sivriydi, zamanla düzeldi hafif bombelik yine var ama çok hoş duruyor at kuyruğu yapınca

Seninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi daha senin kız bu teoriye güzel bi örnek çünki, kafası çenesi alnı tam anlatıldığı gibi

Banada arkadan görüntü erkek gibi demistin Nurs’u emin olmamakla kız ve hala öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…