2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim anlamadığım şey 3 hafta sonra gel dedi o zaman 21 hafta içinde olucam haftasına bakıp detaylı ultrason randevusu olurştururuz dedi geç olmayacak mı anlamadım

Kızlar benim anlamadığım şey 3 hafta sonra gel dedi o zaman 21 hafta içinde olucam haftasına bakıp detaylı ultrason randevusu olurştururuz dedi geç olmayacak mı anlamadım
canim benim hem 20. haftada detaylim var hemde 24 e plesanta icin ayrica bir detayli ultrosonum var . 20 den sonra hep yapabiliyorlar zaten .

Kızlar hepinize bir sorum var, bebek ile ilgili kitap okuyan var mı aranızda? Ben bebek gelişimi bakımı v.s içeren kitaplar almak istiyorum. Öneriniz var mı okuyanlardan öneri alabilir miyim?
Suan uyku ve güvenli bağlanma ile ilgili bir kitap okuyorum ama farklı önerileri de duymak isterim.
İlk gebeligim haliyle okumak ve araştırmak istiyorum her ne kadar annelik kitaplardan öğrenilmese de ben yinede bilinçsiz bi anne olmak istemiyorum.

Ben beğendiğim kıyafetleri almaya başladım. Her çıktığımda bir iki parça alsam tamamlanır diyorum. E bebekten atlet, zıbın takımları güzel alabilirsin, chakra nın bebek ürünleri muhteşem dokusu mükemmel burdan 10’lu hastane çıkışı aldım. Carter’sin tulumları model olarak çok güzel kaliteli ama kalıbı dar ve kumaşı sert. İndirimleri paylaşalım dediğin gibi iyi olur

yaa ne güzel nasıl bir his.. ben hissetmedim daha hep dinliyorum aslında, biraz kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba
Canim daha onceki hamileligimde kilolu kisilerde zayif kisilerr gore cabuk hissetme imkani dahs dusukmjs oyle duymustum. Ama buyuyunce kilo falan farketmez herkes gibi hissedersjn

Tabiki önerebilirm ben. Mahallenin en mutlu bebeği çok güzel okumanı isterim.
Beni ödülle cezalandirma var özgür bolatin
Kız çocuğu nasıl yetiştirilir psikolog fatih civelekoglunun

Ya ben anlamıyorum hala. Sanki bağırsağındaki gurulduyor ya da nabzı atıyor gibi. Ay bu benim kız mı şimdi

Bir de canım saglikocagina kendi ebene gidersen seniutlaka sehrindeki gebelik eğitimlerine yönlendirir ücretsiz bunlar

Ben de hastane çıkışı almak istiyorum chakraya bakayım ben de

Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Magvital içeriği magnezyum karbonat ve magnezyum oksit ten oluşuyor bunlar da en işe yaramayan magnezyum formları malesef. Emilimi yetersiz kalıyor magnezyum malat, sitrat veya glisinat kullanıyorum ben. Kramplar için en etkili formları bu üçlü.

Benim 15. Haftadayken kiz dedi, 18 haftalikken gidecegjmistanbulda olacagim ya erkrk derlerse
Banada kızımda 5.5 ayıma kadar hep erkek dendi doktorumu değiştirmiştim kız diyince şok olduk şimdide erkek dedi doktorum alışveriş yapmaya korkar oldum detaylıya kadar
Tam emin olmadan bu kez alışveriş yapmıcam bu bebelerin sağı solu belli olmuyor

Koşulsuz Eveveynlik- Alfie Kohn
Eğer tek bir kitap hakkınız varsa bu olmalı diye duydum hep aldım geldi ama başlamadım henüz.

Ben gunde 5 adet progestan kullaniyorum bende az once baktim yine geldi hatta her silisimde geldi doktorum endiselenme diyor ama elde degil maalesef
Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldi hastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor

Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldi hastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim inşallah güzel haberler alırsın, her şey yolundadır

bunu aldım arkadaşım önermiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…