canim benim hem 20. haftada detaylim var hemde 24 e plesanta icin ayrica bir detayli ultrosonum var . 20 den sonra hep yapabiliyorlar zaten .Kızlar benim anlamadığım şey 3 hafta sonra gel dedi o zaman 21 hafta içinde olucam haftasına bakıp detaylı ultrason randevusu olurştururuz dedi geç olmayacak mı anlamadım
Çare yok kuzum inan icmezsek de Ağrıdan duramayiz gün ilerledikçeAynı bende senin gibiyim napacaz bilmiyorum bi de beni aşırı tuvalete çıkarmaya başladı
Ben beğendiğim kıyafetleri almaya başladım. Her çıktığımda bir iki parça alsam tamamlanır diyorum. E bebekten atlet, zıbın takımları güzel alabilirsin, chakra nın bebek ürünleri muhteşem dokusu mükemmel burdan 10’lu hastane çıkışı aldım. Carter’sin tulumları model olarak çok güzel kaliteli ama kalıbı dar ve kumaşı sert. İndirimleri paylaşalım dediğin gibi iyi olurKızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederimalışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
İyi o zaman , zamanı gececek sandımcanim benim hem 20. haftada detaylim var hemde 24 e plesanta icin ayrica bir detayli ultrosonum var . 20 den sonra hep yapabiliyorlar zaten .
Benim 15. Haftadayken kiz dedi, 18 haftalikken gidecegjmistanbulda olacagim ya erkrk derlerseHadi hayırlısı kaç haftalık oldu bana ilk erkeğe benziyor dedi sonraki hafta kıza benziyor dedi en son 17 haftalık kesin erkek dedi.kesin demeden gevenemedim
Testinizde prpblem gorunmuyorTesekkur ederim canım insan nasıl bir anda panik oluyor aslında çok rahattım hamilelik hormonları sanırım 5 dk bunalttım kendimi
Canim daha onceki hamileligimde kilolu kisilerde zayif kisilerr gore cabuk hissetme imkani dahs dusukmjs oyle duymustum. Ama buyuyunce kilo falan farketmez herkes gibi hissedersjnyaa ne güzel nasıl bir his.. ben hissetmedim daha hep dinliyorum aslında, biraz kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba
Tabiki önerebilirm ben. Mahallenin en mutlu bebeği çok güzel okumanı isterim.Kızlar hepinize bir sorum var, bebek ile ilgili kitap okuyan var mı aranızda? Ben bebek gelişimi bakımı v.s içeren kitaplar almak istiyorum. Öneriniz var mı okuyanlardan öneri alabilir miyim?
Suan uyku ve güvenli bağlanma ile ilgili bir kitap okuyorum ama farklı önerileri de duymak isterim.
İlk gebeligim haliyle okumak ve araştırmak istiyorum her ne kadar annelik kitaplardan öğrenilmese de ben yinede bilinçsiz bi anne olmak istemiyorum.
Ya ben anlamıyorum hala. Sanki bağırsağındaki gurulduyor ya da nabzı atıyor gibi. Ay bu benim kız mı şimdiBugün cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederimsağlıkla gelsin minik prensler ankette bi anda geriye düştük
Bu arada ben bu arkadaşın hareketlerini iki gündür hissediyorum. Önce bağırsak hareketleridir diye düşünüyordum, sonra baktım belli aralıklarla yapıyor, ahh dedim benimki bu
Bir de canım saglikocagina kendi ebene gidersen seniutlaka sehrindeki gebelik eğitimlerine yönlendirir ücretsiz bunlarKızlar hepinize bir sorum var, bebek ile ilgili kitap okuyan var mı aranızda? Ben bebek gelişimi bakımı v.s içeren kitaplar almak istiyorum. Öneriniz var mı okuyanlardan öneri alabilir miyim?
Suan uyku ve güvenli bağlanma ile ilgili bir kitap okuyorum ama farklı önerileri de duymak isterim.
İlk gebeligim haliyle okumak ve araştırmak istiyorum her ne kadar annelik kitaplardan öğrenilmese de ben yinede bilinçsiz bi anne olmak istemiyorum.
Ben de hastane çıkışı almak istiyorum chakraya bakayım ben deBen beğendiğim kıyafetleri almaya başladım. Her çıktığımda bir iki parça alsam tamamlanır diyorum. E bebekten atlet, zıbın takımları güzel alabilirsin, chakra nın bebek ürünleri muhteşem dokusu mükemmel burdan 10’lu hastane çıkışı aldım. Carter’sin tulumları model olarak çok güzel kaliteli ama kalıbı dar ve kumaşı sert. İndirimleri paylaşalım dediğin gibi iyi olur
Magvital içeriği magnezyum karbonat ve magnezyum oksit ten oluşuyor bunlar da en işe yaramayan magnezyum formları malesef. Emilimi yetersiz kalıyor magnezyum malat, sitrat veya glisinat kullanıyorum ben. Kramplar için en etkili formları bu üçlü.Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Banada kızımda 5.5 ayıma kadar hep erkek dendi doktorumu değiştirmiştim kız diyince şok olduk şimdide erkek dedi doktorum alışveriş yapmaya korkar oldum detaylıya kadarBenim 15. Haftadayken kiz dedi, 18 haftalikken gidecegjmistanbulda olacagim ya erkrk derlerse
Koşulsuz Eveveynlik- Alfie KohnKızlar hepinize bir sorum var, bebek ile ilgili kitap okuyan var mı aranızda? Ben bebek gelişimi bakımı v.s içeren kitaplar almak istiyorum. Öneriniz var mı okuyanlardan öneri alabilir miyim?
Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldiBen gunde 5 adet progestan kullaniyorum bende az once baktim yine geldi hatta her silisimde geldi doktorum endiselenme diyor ama elde degil maalesef
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim inşallah güzel haberler alırsın, her şey yolundadırOfff bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Kızlar hepinize bir sorum var, bebek ile ilgili kitap okuyan var mı aranızda? Ben bebek gelişimi bakımı v.s içeren kitaplar almak istiyorum. Öneriniz var mı okuyanlardan öneri alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?