çok geçmiş olsun . İnşallah iyileşmişsindirOfff bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Kesin kiz yani?:) 3 kez farkli soylenmesi biraz gicik bi durum :))Banada kızımda 5.5 ayıma kadar hep erkek dendi doktorumu değiştirmiştim kız diyince şok olduk şimdide erkek dedi doktorum alışveriş yapmaya korkar oldum detaylıya kadar
Tam emin olmadan bu kez alışveriş yapmıcam bu bebelerin sağı solu belli olmuyor
Hayirli haberler alman ümidiyleOfff bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
9-10 arasında muayene edecek doktor.kahverengiye döndü ama önemli olan kese İns sağa salim çıkarızçok geçmiş olsun . İnşallah iyileşmişsindir
inşallah dualarım sizinle güzel haberlerle gelin inşallah9-10 arasında muayene edecek doktor.kahverengiye döndü ama önemli olan kese İns sağa salim çıkarız
Mahallenin En Mutlu Bebeği bana da tavsiye edilmişti, henüz başlamadım bu tarz kitapları okumayaTabiki önerebilirm ben. Mahallenin en mutlu bebeği çok güzel okumanı isterim.
Beni ödülle cezalandirma var özgür bolatin
Kız çocuğu nasıl yetiştirilir psikolog fatih civelekoglunun
Rabbim evladını korusun hayırlı haberlerle gel inşallah9-10 arasında muayene edecek doktor.kahverengiye döndü ama önemli olan kese İns sağa salim çıkarız
Bana 21-23 hafta aralığında sizi arayacagiz dediler detaylı için. Hemen gün verirler belki özel hastaneyse.Kızlar benim anlamadığım şey 3 hafta sonra gel dedi o zaman 21 hafta içinde olucam haftasına bakıp detaylı ultrason randevusu olurştururuz dedi geç olmayacak mı anlamadım
evet özel hastane gel haftana bakalım sonra randevu oluşturcaz dediBana 21-23 hafta aralığında sizi arayacagiz dediler detaylı için. Hemen gün verirler belki özel hastaneyse.
Canım benim Ümraniye Çakmak Erdemdeydi doktorum. Şimdi Ümraniye'de klinik açtılar üç arkadaş. Oraya gidiyorum. Bizim bütün aileyi dogurttu. Çok pratik ve deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim.Kızlar istanbul anadolu yakasında gittiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mı
Haklısın aslında ama tüm magnezyum çeşitleri ekşi tatta mı acaba.Çare yok kuzum inan icmezsek de Ağrıdan duramayiz gün ilerledikçe
Bende şöyle oldu içtikten sonra çok sık tuvalete çıktım sabah uyandığımda bebek yine sağ tarafıma toplanmıştı. C.tesi günü randevum var gidince söyleyeceğim. Değiştirmezse sizin söylediğinizi araştıracağımMagvital içeriği magnezyum karbonat ve magnezyum oksit ten oluşuyor bunlar da en işe yaramayan magnezyum formları malesef. Emilimi yetersiz kalıyor magnezyum malat, sitrat veya glisinat kullanıyorum ben. Kramplar için en etkili formları bu üçlü.
Ben hala kullanıyorum. Folik asit ve d vitamini dışında ek bir takviye vermemişti. Yarın kontrolde tekrar sormayı düşünüyorum. Buraya da yazarım.Kızlar bi sorum daha olacak folik asiti kulllanmaya devam ediyor musunuz. Doktor kullan ya da kullanma demedi benimde sormak aklıma gelmedi.
Adı ne canım ve doğum için anlaşmalı oldugu hastane var mıCanım benim Ümraniye Çakmak Erdemdeydi doktorum. Şimdi Ümraniye'de klinik açtılar üç arkadaş. Oraya gidiyorum. Bizim bütün aileyi dogurttu. Çok pratik ve deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim.
Allah yardımcınız olsun canım.Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
ferrum kullanıyorum onun içinde varKızlar bi sorum daha olacak folik asiti kulllanmaya devam ediyor musunuz. Doktor kullan ya da kullanma demedi benimde sormak aklıma gelmedi.
Onlar takibini yapıyorlar. Dert etme. Hem para kazanıyorlar kacirmazlar merak etmeevet özel hastane gel haftana bakalım sonra randevu oluşturcaz dedi
Buradan yazabiliyor muyuz bilmiyorum. Reklama girer miAdı ne canım ve doğum için anlaşmalı oldugu hastane var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?