2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldi hastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
çok geçmiş olsun . İnşallah iyileşmişsindir

Kesin kiz yani?:) 3 kez farkli soylenmesi biraz gicik bi durum :))

Tabiki önerebilirm ben. Mahallenin en mutlu bebeği çok güzel okumanı isterim.
Beni ödülle cezalandirma var özgür bolatin
Kız çocuğu nasıl yetiştirilir psikolog fatih civelekoglunun
Mahallenin En Mutlu Bebeği bana da tavsiye edilmişti, henüz başlamadım bu tarz kitapları okumaya

Kızlar benim anlamadığım şey 3 hafta sonra gel dedi o zaman 21 hafta içinde olucam haftasına bakıp detaylı ultrason randevusu olurştururuz dedi geç olmayacak mı anlamadım
Bana 21-23 hafta aralığında sizi arayacagiz dediler detaylı için. Hemen gün verirler belki özel hastaneyse.

Kızlar istanbul anadolu yakasında gittiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mı
Canım benim Ümraniye Çakmak Erdemdeydi doktorum. Şimdi Ümraniye'de klinik açtılar üç arkadaş. Oraya gidiyorum. Bizim bütün aileyi dogurttu. Çok pratik ve deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim.

Bende şöyle oldu içtikten sonra çok sık tuvalete çıktım sabah uyandığımda bebek yine sağ tarafıma toplanmıştı. C.tesi günü randevum var gidince söyleyeceğim. Değiştirmezse sizin söylediğinizi araştıracağım

Kızlar bi sorum daha olacak folik asiti kulllanmaya devam ediyor musunuz. Doktor kullan ya da kullanma demedi benimde sormak aklıma gelmedi.

Kızlar bi sorum daha olacak folik asiti kulllanmaya devam ediyor musunuz. Doktor kullan ya da kullanma demedi benimde sormak aklıma gelmedi.
Ben hala kullanıyorum. Folik asit ve d vitamini dışında ek bir takviye vermemişti. Yarın kontrolde tekrar sormayı düşünüyorum. Buraya da yazarım.

evet özel hastane gel haftana bakalım sonra randevu oluşturcaz dedi
Onlar takibini yapıyorlar. Dert etme. Hem para kazanıyorlar kacirmazlar merak etme Ben şu gün gel diyecekler sanıyordum benim bilgilerimi aldılar sizi arayacagiz dediler

Adı ne canım ve doğum için anlaşmalı oldugu hastane var mı
Buradan yazabiliyor muyuz bilmiyorum. Reklama girer mi Eva klinik. Benim doktorum Yasemin hanım. Ümraniye hisar ve Çengelköy medivia ile anlaşmalı diye biliyorum. Hisar evime çok yakın olduğu için onu tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…