zam gelmiş zaten her şeye ağlamak istiyorum biz doğurana kadar 3ün cü zamda gelirOnlar takibini yapıyorlar. Dert etme. Hem para kazanıyorlar kacirmazlar merak etmeBen şu gün gel diyecekler sanıyordum benim bilgilerimi aldılar sizi arayacagiz dediler
canım desteğin için çok teşekkürler. Ancak ben çalışıyorum maalesef o tarz eğitimlere katılamıyorumBir de canım saglikocagina kendi ebene gidersen seniutlaka sehrindeki gebelik eğitimlerine yönlendirir ücretsiz bunlar
Bi bakayim canim tesekkur ederimBuradan yazabiliyor muyuz bilmiyorum. Reklama girer miEva klinik. Benim doktorum Yasemin hanım. Ümraniye hisar ve Çengelköy medivia ile anlaşmalı diye biliyorum. Hisar evime çok yakın olduğu için onu tercih edeceğim.
Ben baya bi dr arastirdim. En sonunda camlica medipolde zeynep elmaliyi tercih ettim. Afiyet hastanesinde de var bi tane ama oradan hastane donanimindan dolayi vazgectimKızlar istanbul anadolu yakasında gittiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mı
Özelden aldım ama onlar bile o tarihe verdi ben bide o tarihte izinde olacagim oyuzdende tercih ettim o tarihiYani o kadar uzatmamak lazm önerilen Aralık dedigim gibi ama o kadar zor ki randevu almak 18. Haftam bitecek hala randevu bulamadım sahsen
Evt bende farkettim az önceKızlar cinsiyet anketine katilayim dedim erkekler kızları geçmiş
İnşallah bu cinsiyet öğrenme randevuları beni çok heyecanlandırıyor akşama kadar aklımdan çıkmayacak şimdiKıslarrr bugün gidiyos akşama doktoraAyyy civcivim gösterirse cinsiyetni öğrencez ❣ Ayy ölecem heyecandan uyuyamadım Annemmm göster nolur merakta bırakma bizi
Ay çok güzel telaşlar ya Allah gönlünüze göre versinKıslarrr bugün gidiyos akşama doktoraAyyy civcivim gösterirse cinsiyetni öğrencez ❣ Ayy ölecem heyecandan uyuyamadım Annemmm göster nolur merakta bırakma bizi
Ben bıraktım 13. Haftada i Mom omega kullanıyorum multivitamin olarak onda da var ama az sanırımKızlar bi sorum daha olacak folik asiti kulllanmaya devam ediyor musunuz. Doktor kullan ya da kullanma demedi benimde sormak aklıma gelmedi.
Hele benn, zaman geçmek bilmiyoİnşallah bu cinsiyet öğrenme randevuları beni çok heyecanlandırıyor akşama kadar aklımdan çıkmayacak şimdi
Ben pedleri yetiştiremeyip havlu koydugumu biliyorum burdaki arkadaslarda biliyor.Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
hayırlı olsun canımhadi bakalım darısı sana olsun öğren insallah nazlı erkek cıktı ya valla sasdım
Yaa geçmiş olsun.Ağrım hiç yok çok şükür.kanamam da azaldı yine.doktoru bekliyorum keseye bakması icinBen pedleri yetiştiremeyip havlu koydugumu biliyorum burdaki arkadaslarda biliyor.
Rabbim ona bu dünyada yaşamayı nasip ederse o kanamaların hepsi gelip geçici
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Ağrın yoksa endişelenme
Doktor mu önermişti yoksa araştırarak mı almıştınızBen bıraktım 13. Haftada i Mom omega kullanıyorum multivitamin olarak onda da var ama az sanırım
Allah yardımcın olsun. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur da bedelinle mutlu bir şekilde çıkarsın hastahaneden. Kaç haftalıksın?Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldihastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Benimde ağrım yoktu oldugundada çok hafifti ağrın yoksa endişelenme diyordu doktorlarYaa geçmiş olsun.Ağrım hiç yok çok şükür.kanamam da azaldı yine.doktoru bekliyorum keseye bakması icin
Kızlar bende multivitamin kullanıyordum doktorum bıraktırdı bunlar bi işe yaramıyo diye iki doktora gidiyorum ikiside aynısını dediDoktor mu önermişti yoksa araştırarak mı almıştınız
1.5 ay önce 11 haftalik kalp durduğu için kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım .doktor tahminine göre 6+3 un.Allah yardımcın olsun. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur da bedelinle mutlu bir şekilde çıkarsın hastahaneden. Kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?