2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Onlar takibini yapıyorlar. Dert etme. Hem para kazanıyorlar kacirmazlar merak etme Ben şu gün gel diyecekler sanıyordum benim bilgilerimi aldılar sizi arayacagiz dediler
zam gelmiş zaten her şeye ağlamak istiyorum biz doğurana kadar 3ün cü zamda gelir

Kızlar istanbul anadolu yakasında gittiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mı
Ben baya bi dr arastirdim. En sonunda camlica medipolde zeynep elmaliyi tercih ettim. Afiyet hastanesinde de var bi tane ama oradan hastane donanimindan dolayi vazgectim

Yani o kadar uzatmamak lazm önerilen Aralık dedigim gibi ama o kadar zor ki randevu almak 18. Haftam bitecek hala randevu bulamadım sahsen
Özelden aldım ama onlar bile o tarihe verdi ben bide o tarihte izinde olacagim oyuzdende tercih ettim o tarihi

Kıslarrr bugün gidiyos akşama doktora Ayyy civcivim gösterirse cinsiyetni öğrencez ❣ Ayy ölecem heyecandan uyuyamadım Annemmm göster nolur merakta bırakma bizi
İnşallah bu cinsiyet öğrenme randevuları beni çok heyecanlandırıyor akşama kadar aklımdan çıkmayacak şimdi

Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldi hastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Ben pedleri yetiştiremeyip havlu koydugumu biliyorum burdaki arkadaslarda biliyor.
Rabbim ona bu dünyada yaşamayı nasip ederse o kanamaların hepsi gelip geçici
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Ağrın yoksa endişelenme

Yaa geçmiş olsun.Ağrım hiç yok çok şükür.kanamam da azaldı yine.doktoru bekliyorum keseye bakması icin

Offf bana da iğne verdiler 5 tan pazartesi bir avuç bugün 2ped dolusu geldi hastanedeyim yarın ne dicekler bakalım. Birde ben görmeden kahvaltı etme dedi sorun varsa kürtaja alabilmek için . Ruhum daralıyor
Allah yardımcın olsun. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur da bedelinle mutlu bir şekilde çıkarsın hastahaneden. Kaç haftalıksın?

Yaa geçmiş olsun.Ağrım hiç yok çok şükür.kanamam da azaldı yine.doktoru bekliyorum keseye bakması icin
Benimde ağrım yoktu oldugundada çok hafifti ağrın yoksa endişelenme diyordu doktorlar
Ben hiç iğne bile kullanmadım düşün
Bizim burda kanamanın kan grubundan kaynaklı oldugunuda düşünüyorlar

Kızlar ya Ankara Şehir hastanesinde Detaylı ultrason yapılıyor mu? ücretli, mi? bilgisi olan var mı.? Kaçıncı haftayı alıyorlar? malum özeller çok pahalı paketler karşılamıyor onu

Allah yardımcın olsun. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur da bedelinle mutlu bir şekilde çıkarsın hastahaneden. Kaç haftalıksın?
1.5 ay önce 11 haftalik kalp durduğu için kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım .doktor tahminine göre 6+3 un.
Aslında 5 yaşında oğlum var bu seferki hamileliklerim niye böyle oldu anlamadım. Ve tuhaf olan benim gibi yatış verdigi hasta çok. Aacaba bu aşılar mi bizi böyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…