bizi haberdar et doktor gelince inşallah bir şey yoktur sanmıyorum bazen kese altında kanamalar oluyor diye okumuştum belki öyle bir şeydir.Yaa geçmiş olsun.Ağrım hiç yok çok şükür.kanamam da azaldı yine.doktoru bekliyorum keseye bakması icin
kan sulandırıcı başlattı mı kürtajdan sonra hamile kaldığında1.5 ay önce 11 haftalik kalp durduğu için kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım .doktor tahminine göre 6+3 un.
Aslında 5 yaşında oğlum var bu seferki hamileliklerim niye böyle oldu anlamadım. Ve tuhaf olan benim gibi yatış verdigi hasta çok. Aacaba bu aşılar mi bizi böyle yaptı
aynen bizim evde de isim kavgası var konuyu açmıyorum artık sinirlerim bozuluyor o derece :) gülce diyorum külçe altın diye dalga geçerler diyorlar, asya diyorum afrika diye dalga geçerlermiş onunla da..Eeee şimdi neyi merak edeceğiz :) Bizim evde isim kavgası var şimdi :) Hele oğlum ağlıyor isim önerilerimize. Bilmiş ya Tuna ve Görkem önerdim. Onlar kız ismi diyor. Beş yaşında kendisi. erkek ismi önerilerinizi bekliyorum kızlar...
biz de büyük eşyalardan başladık beşiği arabası anakucağı mama sandalyesi bile aldık şimdiden uygun fiyatlı diye hatta 200 adet bebek bezi aldık yine indirimli diye goon marka bebeği olan bir arkadaş çok önerdi risk aldık bakalım..Kızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederimalışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
bebek arasını ve puseti kuzenim verdi maxi cosi travel sistem araba pusette joie marka arabanın sürümü kolay yeğenimi çok gezdirdik deneyimliyim ama aşırı pahalanmış o ayrı tabi. Yatağını bayramdan sonra almayı düşüyorum şampuan , pişik kremi , kıyafet ıvır zıvır aldım henüz gerçek alışverişe başlayamadımKızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederimalışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
Bana hiç endiselenme demiyorlar herhaBenimde ağrım yoktu oldugundada çok hafifti ağrın yoksa endişelenme diyordu doktorlar
Ben hiç iğne bile kullanmadım düşün
Bizim burda kanamanın kan grubundan kaynaklı oldugunuda düşünüyorlar
Yok canım kanamam bittikten sonra başlayacağız dedi. Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükürkan sulandırıcı başlattı mı kürtajdan sonra hamile kaldığında
şükür çok iyi içini ferah tut <3Bana hiç endiselenme demiyorlar herha
Yok canım kanamam bittikten sonra başlayacağız dedi. Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi ,
Sizinkiler de amma abartmışaynen bizim evde de isim kavgası var konuyu açmıyorum artık sinirlerim bozuluyor o derece :) gülce diyorum külçe altın diye dalga geçerler diyorlar, asya diyorum afrika diye dalga geçerlermiş onunla da..
erkek ismi olarak erkin- eren beğendiğim isimler fikir olsun sana
Maşallah canımBana hiç endiselenme demiyorlar herha
Yok canım kanamam bittikten sonra başlayacağız dedi. Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi ,
Evet ya dün kontrolüm zamliydi. Ayrıntılı ultrasona 800 demişlerdi daha önce sorduğumda. Dün 950 dedilerzam gelmiş zaten her şeye ağlamak istiyorum biz doğurana kadar 3ün cü zamda gelir
Bu arada canım Çamlıca Hisar Hospital. Yanlış olmasın. Ümraniye yazmışım.Bi bakayim canim tesekkur ederim
yuhh ya ne kadar zam gelmiş,, devlet hastaneleri yapmıyor mu ayrıntılı ultrasonu yaEvet ya dün kontrolüm zamliydi. Ayrıntılı ultrasona 800 demişlerdi daha önce sorduğumda. Dün 950 dediler
Hadi güzel ve gönlünce haberlerle gelirsin inşallahKıslarrr bugün gidiyos akşama doktoraAyyy civcivim gösterirse cinsiyetni öğrencez ❣ Ayy ölecem heyecandan uyuyamadım Annemmm göster nolur merakta bırakma bizi
970 di zamlı halini bilmiyoruz henüz dedi 1000 küsür olmsutırEvet ya dün kontrolüm zamliydi. Ayrıntılı ultrasona 800 demişlerdi daha önce sorduğumda. Dün 950 dediler
Ya yapıyorlar da ben oğlumda devlete gittim. Asistan delirtti beni. Böbreği yok dedi. Sonra uzman yoktu. Bir hafta sonra gel dedi. Öldüm öldüm dirildim bir hafta. Dedim bu sefer kaç para olursa olsun gitmeyeceğim devlete.yuhh ya ne kadar zam gelmiş,, devlet hastaneleri yapmıyor mu ayrıntılı ultrasonu ya
Artık yapacak bir şey yok. Vereceğiz. Doğum için konuştuğumda ocakta zam yapıldı kasima kadar zam yapılmaz dedi ama artık ondan da korkuyorum.970 di zamlı halini bilmiyoruz henüz dedi 1000 küsür olmsutır
BennnBende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba
neeee ciddi miisn yuh şşaka gibi resmen, ozman mecbur verip gideceğiz özele..Ya yapıyorlar da ben oğlumda devlete gittim. Asistan delirtti beni. Böbreği yok dedi. Sonra uzman yoktu. Bir hafta sonra gel dedi. Öldüm öldüm dirildim bir hafta. Dedim bu sefer kaç para olursa olsun gitmeyeceğim devlete.
Doktorum önermişti, d vitamini ve Demir ile birlikte başladıkDoktor mu önermişti yoksa araştırarak mı almıştınız
Ne kadar su an dogum ucretiArtık yapacak bir şey yok. Vereceğiz. Doğum için konuştuğumda ocakta zam yapıldı kasima kadar zam yapılmaz dedi ama artık ondan da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?