2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kan sulandırıcı başlattı mı kürtajdan sonra hamile kaldığında

aynen bizim evde de isim kavgası var konuyu açmıyorum artık sinirlerim bozuluyor o derece :) gülce diyorum külçe altın diye dalga geçerler diyorlar, asya diyorum afrika diye dalga geçerlermiş onunla da..
erkek ismi olarak erkin- eren beğendiğim isimler fikir olsun sana

biz de büyük eşyalardan başladık beşiği arabası anakucağı mama sandalyesi bile aldık şimdiden uygun fiyatlı diye hatta 200 adet bebek bezi aldık yine indirimli diye goon marka bebeği olan bir arkadaş çok önerdi risk aldık bakalım..
eminönüne gitmeyi düşünüyorum toplu kıyafet alışverişi için organik güzel mağazalar varmış orda bulamazsam e bebekte herşey var zaten paraya bakar

bebek arasını ve puseti kuzenim verdi maxi cosi travel sistem araba pusette joie marka arabanın sürümü kolay yeğenimi çok gezdirdik deneyimliyim ama aşırı pahalanmış o ayrı tabi. Yatağını bayramdan sonra almayı düşüyorum şampuan , pişik kremi , kıyafet ıvır zıvır aldım henüz gerçek alışverişe başlayamadım sleepyde kampanya vardı 168 adet 3 numara 204 adette 2 numara aldık 369 tl geldi ikisi

Benimde ağrım yoktu oldugundada çok hafifti ağrın yoksa endişelenme diyordu doktorlar
Ben hiç iğne bile kullanmadım düşün
Bizim burda kanamanın kan grubundan kaynaklı oldugunuda düşünüyorlar
Bana hiç endiselenme demiyorlar herha
kan sulandırıcı başlattı mı kürtajdan sonra hamile kaldığında
Yok canım kanamam bittikten sonra başlayacağız dedi. Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür 6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi ,

Sizinkiler de amma abartmış Gülce çok güzel bence. Öneriler için teşekkür ederim

Bana hiç endiselenme demiyorlar herha

Yok canım kanamam bittikten sonra başlayacağız dedi. Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür 6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi ,
Maşallah canım
Çok sevindim senin adına
Bu kanamalar ara ara yine olabilir hiç korkma endişelenme

yuhh ya ne kadar zam gelmiş,, devlet hastaneleri yapmıyor mu ayrıntılı ultrasonu ya
Ya yapıyorlar da ben oğlumda devlete gittim. Asistan delirtti beni. Böbreği yok dedi. Sonra uzman yoktu. Bir hafta sonra gel dedi. Öldüm öldüm dirildim bir hafta. Dedim bu sefer kaç para olursa olsun gitmeyeceğim devlete.

Bende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba
Bennn 12+4 de doktorum kıza benzetmişti 17. Haftada net erkek dedi ve görüntüyle ispatladı bir kızım var şimdi oğlum olacak farklı bir heyecan içerisindeyim, sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

neeee ciddi miisn yuh şşaka gibi resmen, ozman mecbur verip gideceğiz özele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…