2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hemen bakıyorum

kızlar geçen gün kitapla alakalı biri yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum google play (kitap oku,indir ) diye bir uygulama var orada modern bebek bakımı var onu indirip okuya bilirsiniz ücretsiz ve çok ayrıntılı anlatıyor benim hoşuma gitti.

Arkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.

Nem ölçer var. Zaten çok kuru bir memleket
Ben nemli bir bölgede yaşamama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bebişler de kış bebeği olacağı için mecbur ısıtıcı kullanınca aynı problemi onlar da yaşayacak. Ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Hanımlar çoğumuz cinsiyeti öğrendiğine göre artık isim fikirlerini paylaşabiliriz. Ben ilk başlarda Asya Pera düşünüyordum. Pera isminin herhangi bir anlamının olmadığını öğrenince vazgeçtim. Asya ismi de iyice yaygınlaştı ondan da soğudum. Geçenlerde kayınvalidemle konuşurken bir anda Aylis'in anlamı var mı diye sordu Aylis nerden çıktı dedim E şimdi Aylis demedin mi sen dedi :) yoo dedim. Asya isminden vazgeçtik falan derken arada Aylis dediğimi sanmış ama aylis ismi güzel geldi kulağa anlamı var mı acaba diye arattık. Ay ışıltısı ve cennette bir bahçe demekmiş. Yanlışlıkla ortaya çıkması ve anlamlı olması benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İki isim yerine tek isim koymayı düşünüyoruz.

üçünü sıralamam gerekirse Pera Aylis Asya olurdu pera ismine bayılıyorum ama isimde anlamda önemli

üçünü sıralamam gerekirse Pera Aylis Asya olurdu pera ismine bayılıyorum ama isimde anlamda önemli
Pera ismini ben de çok seviyorum ama söylenişi güzel diye anlamsız bir isim koymak içime sinmiyor. Çoğu dilde para demek sadece onun dışında bir anlam bulamadım.

Pera ismini ben de çok seviyorum ama söylenişi güzel diye anlamsız bir isim koymak içime sinmiyor. Çoğu dilde para demek sadece onun dışında bir anlam bulamadım.
o zaman aylis daha güzel ben hep aslan istiyordum bu survivor atakan yüzünden herkes çocuğuna aslan ismini koyuyor o yüzden ona yakın Atlas 'a karar verddik bizimki Atlas olacak çok bir anlamı yok ama erkek çocuk isimlerinde güzel anlamlı olanlarda amca isimleri oluyor o yüzden son karar Atlas oldu

Atlas da bence havalı bir isim adıyla mutlu huzurlu yaşasın minnak prens :)

inşallah kızım olsa karaca karla olacaktı ama alisya ve alinda isimlerinin anlamları da güzel söylenme tarzıda
evet Karla ismi de Cemre Kemer'den sonra yaygınlaştı. Sağolsunlar yeni isimlerin kapılarını açıyorlar bize :) Aylis'i de o yüzden istiyorum yurtdışına yerleşirse Alice diye kullanır :)

evet Karla ismi de Cemre Kemer'den sonra yaygınlaştı. Sağolsunlar yeni isimlerin kapılarını açıyorlar bize :) Aylis'i de o yüzden istiyorum yurtdışına yerleşirse Alice diye kullanır :)
evet çok hoş benim öyle takıntım yoktur bazı insanlar illaki kuranda geçecek ya da türk ismi olacak olarak düşünüyor ama kulağa hoş gelen her isim olabilir bir de anlamlı

evet çok hoş benim öyle takıntım yoktur bazı insanlar illaki kuranda geçecek ya da türk ismi olacak olarak düşünüyor ama kulağa hoş gelen her isim olabilir bir de anlamlı
dünya üzerindeki tüm soyut somut nesneler kuranda geçmez ki. kuranda ismi geçmeyen peygamberler de var aynı zamanda onlardan birinin ismini koymak istesek kuranda geçmiyor diye istemeyecekler mi. kalbinizden ne geçiyorsa ne içinize siniyorsa koyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…