Hemen bakıyorumBenim de aynı zaten deviasyon da var burnumda iyice kuruyor. bu dönemlerde kuruluk yaşanıyormuş maalesef hava nemlendirici almıştım onu kullanıyorum iyi geliyor. Bebiş için de lazım olacak aslında edinmek gerek.
Ben geçen sene deermanın nemlendiricisini almıştım. altta uçucu yağ bölmesi var okaliptus vs damlatıp kullanıyorum.
Bir de odaniza bir nemölçer almanızı tavsiye ederim. Saatlik kontrol edebilirsiniz. Yaz sıcakları malesef kuruluk yapıyor. Kışın da kaloriferler malesef kuruluk yapıyor.Hemen bakıyorum
Nem ölçer var. Zaten çok kuru bir memleketBir de odaniza bir nemölçer almanızı tavsiye ederim. Saatlik kontrol edebilirsiniz. Yaz sıcakları malesef kuruluk yapıyor. Kışın da kaloriferler malesef kuruluk yapıyor.
Amin canım inşallahYa cok sevindim gönlüne göre olmuş. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Ben nemli bir bölgede yaşamama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bebişler de kış bebeği olacağı için mecbur ısıtıcı kullanınca aynı problemi onlar da yaşayacak. Ne yapacağız hiç bilmiyorum.Nem ölçer var. Zaten çok kuru bir memleket
Umarım sıkıntı oluşturacak bir şey değildir bebek için. sağlıkla doğar inşallah.Öyle mi iyi ozaman çok sevindim benim bebeğimin başında kist var bu rahatlatı enazindan
üçünü sıralamam gerekirse Pera Aylis Asya olurdu pera ismine bayılıyorum ama isimde anlamda önemliHanımlar çoğumuz cinsiyeti öğrendiğine göre artık isim fikirlerini paylaşabiliriz. Ben ilk başlarda Asya Pera düşünüyordum. Pera isminin herhangi bir anlamının olmadığını öğrenince vazgeçtim. Asya ismi de iyice yaygınlaştı ondan da soğudum. Geçenlerde kayınvalidemle konuşurken bir anda Aylis'in anlamı var mı diye sordu Aylis nerden çıktı dedim E şimdi Aylis demedin mi sen dedi :) yoo dedim. Asya isminden vazgeçtik falan derken arada Aylis dediğimi sanmış ama aylis ismi güzel geldi kulağa anlamı var mı acaba diye arattık. Ay ışıltısı ve cennette bir bahçe demekmiş. Yanlışlıkla ortaya çıkması ve anlamlı olması benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İki isim yerine tek isim koymayı düşünüyoruz.
Pera ismini ben de çok seviyorum ama söylenişi güzel diye anlamsız bir isim koymak içime sinmiyor. Çoğu dilde para demek sadece onun dışında bir anlam bulamadım.üçünü sıralamam gerekirse Pera Aylis Asya olurdu pera ismine bayılıyorum ama isimde anlamda önemli
o zaman aylis daha güzel ben hep aslan istiyordum bu survivor atakan yüzünden herkes çocuğuna aslan ismini koyuyor o yüzden ona yakın Atlas 'a karar verddik bizimki Atlas olacak çok bir anlamı yok ama erkek çocuk isimlerinde güzel anlamlı olanlarda amca isimleri oluyor o yüzden son karar Atlas olduPera ismini ben de çok seviyorum ama söylenişi güzel diye anlamsız bir isim koymak içime sinmiyor. Çoğu dilde para demek sadece onun dışında bir anlam bulamadım.
Atlas da bence havalı bir isim adıyla mutlu huzurlu yaşasın minnak prens :)o zaman aylis daha güzel ben hep aslan istiyordum bu survivor atakan yüzünden herkes çocuğuna aslan ismini koyuyor o yüzden ona yakın Atlas 'a karar verddik bizimki Atlas olacak çok bir anlamı yok ama erkek çocuk isimlerinde güzel anlamlı olanlarda amca isimleri oluyor o yüzden son karar Atlas oldu
inşallah kızım olsa karaca karla olacaktı ama alisya ve alinda isimlerinin anlamları da güzel söylenme tarzıdaAtlas da bence havalı bir isim adıyla mutlu huzurlu yaşasın minnak prens :)
Canım on gün erken doğdu. suyu bulanık olduğu için sezeryan oldu. tüp bebek olduğu için riske sokmak istemedi doktorum.4kg.dı.Canım kaç kilo doğdu ve normal dogum yapabildin mi
22 kadar hissetmemek çok normal diyor doktorArkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.
evet Karla ismi de Cemre Kemer'den sonra yaygınlaştı. Sağolsunlar yeni isimlerin kapılarını açıyorlar bize :) Aylis'i de o yüzden istiyorum yurtdışına yerleşirse Alice diye kullanır :)inşallah kızım olsa karaca karla olacaktı ama alisya ve alinda isimlerinin anlamları da güzel söylenme tarzıda
evet çok hoş benim öyle takıntım yoktur bazı insanlar illaki kuranda geçecek ya da türk ismi olacak olarak düşünüyor ama kulağa hoş gelen her isim olabilir bir de anlamlıevet Karla ismi de Cemre Kemer'den sonra yaygınlaştı. Sağolsunlar yeni isimlerin kapılarını açıyorlar bize :) Aylis'i de o yüzden istiyorum yurtdışına yerleşirse Alice diye kullanır :)
dünya üzerindeki tüm soyut somut nesneler kuranda geçmez ki. kuranda ismi geçmeyen peygamberler de var aynı zamanda onlardan birinin ismini koymak istesek kuranda geçmiyor diye istemeyecekler mi. kalbinizden ne geçiyorsa ne içinize siniyorsa koyun :)evet çok hoş benim öyle takıntım yoktur bazı insanlar illaki kuranda geçecek ya da türk ismi olacak olarak düşünüyor ama kulağa hoş gelen her isim olabilir bir de anlamlı
Parla da benim çok hoşuma gidiyor , yargı dizisinden kaldı sanırımPera ismini ben de çok seviyorum ama söylenişi güzel diye anlamsız bir isim koymak içime sinmiyor. Çoğu dilde para demek sadece onun dışında bir anlam bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?