Kasık ağrım yok sık idrara çıkma idrarda yanma oluyor ama günde bir kere falan uzun sürmüyor her gittiğimde olmuyor akıntım beyaz ama kokulu doktoruma söylediğimde bol su iş dedi enfeksiyonmu kaptım acaba korktum simdiIdrar yaparken yanma hissi olmayabiliyor cogunun aksine.Bende de kasik agrisi ve sık wc cikma durumlari oluyordu.
Aynen bende de yanma olmadı, o yüzden gaz sancısı felan sanıyordum.Idrar yaparken yanma hissi olmayabiliyor cogunun aksine.Bende de kasik agrisi ve sık wc cikma durumlari oluyordu.
Bende daha yeni yeni hissediyorum ama boyle el ayak gibi degil, hafif bir pit pit gibi ama artik sagda mi sol da mi anlayabiliyorum. 22. haftaya kadar hissetmeye bilirmisiz.Arkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.
Ben dun insta da oneri icin sordum , bana gelenleri ekliyorumHanımlar çoğumuz cinsiyeti öğrendiğine göre artık isim fikirlerini paylaşabiliriz. Ben ilk başlarda Asya Pera düşünüyordum. Pera isminin herhangi bir anlamının olmadığını öğrenince vazgeçtim. Asya ismi de iyice yaygınlaştı ondan da soğudum. Geçenlerde kayınvalidemle konuşurken bir anda Aylis'in anlamı var mı diye sordu Aylis nerden çıktı dedim E şimdi Aylis demedin mi sen dedi :) yoo dedim. Asya isminden vazgeçtik falan derken arada Aylis dediğimi sanmış ama aylis ismi güzel geldi kulağa anlamı var mı acaba diye arattık. Ay ışıltısı ve cennette bir bahçe demekmiş. Yanlışlıkla ortaya çıkması ve anlamlı olması benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İki isim yerine tek isim koymayı düşünüyoruz.
İlk gebeliğimde hatırladığım birkaç gün insanı felç ediyor yukarı uzanma vs işkence kol kalkmıyorKızlar tetanoz aşısı olan varmı aranızda? Öğlen oldum aşıyı bu kol ağrısı, uyuşması beni mahvetti
Ben de şüphelenmeye başladım iyice alt karın kısmında da ağrı var hafif büyük ihtimalle bende de oldu. Cuma doktor randevum var geç olur mu acaba?Bende de kasık ağrısı oluyordu, test verdim idrarda enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanmaya başlıycam. Hemen hemen aynı belirtileri yaşıyordum.
Olmaz sanırım bende bugün gidebildim. Zaten yüksek düzeydeyse kusma, ateş felan yapıyormuş. İnşallah sizinkide hafif düzeydedir. Kültür testi verdim temiz çıkarsa ilaçlarını kullanmayabilirsin bile dedi bana. Ama ben yine de kullanıcam.Ben de şüphelenmeye başladım iyice alt karın kısmında da ağrı var hafif büyük ihtimalle bende de oldu. Cuma doktor randevum var geç olur mu acaba?
Benimde bugün 17.haftamız bitti hiç tık yok ne kelebek uçuşu ne başka bişey ara ara sancı gibi bişey oluyor ama o bebiş gibi gelmiyor banaArkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.
Çok kötü ya bildiğin elime kadar indi ağrısıİlk gebeliğimde hatırladığım birkaç gün insanı felç ediyor yukarı uzanma vs işkence kol kalkmıyor
Ben de ateş, kusma vs yok ya da idrar yaparken yanma da yok ama sık idrara sıkma ve alt karın ağrısı olunca şüphelendim. Çok geçmiş olsun size deOlmaz sanırım bende bugün gidebildim. Zaten yüksek düzeydeyse kusma, ateş felan yapıyormuş. İnşallah sizinkide hafif düzeydedir. Kültür testi verdim temiz çıkarsa ilaçlarını kullanmayabilirsin bile dedi bana. Ama ben yine de kullanıcam.
İlk başlarda kasıklarımda itme seklindeydi şimdi göbek deliği sağ ve solunda itme şeklinde titreşim bile oluyor.hareket halinde değil ama tabi yatıp sakın bir şekilde takip edince.Bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz???Bugun bi 10 kere gobek deligimin ust hizasinda sagli sollu baloncuk patlamasi gibi seyler oldu, ama gaz degil kesnlikle.
Teşekkür ederimBen de ateş, kusma vs yok ya da idrar yaparken yanma da yok ama sık idrara sıkma ve alt karın ağrısı olunca şüphelendim. Çok geçmiş olsun size de
Öyle ama zor çocuk sahibi oldugun için riski göze almıyorlar. Ya da benim doktorum almak istemedi. Hiç doğum belirtim de yoktum açılma falan yoktu.Canım tüp bebek olması sonuna kadar hep normal gebeliğe göre fark mı yaratıyor bi yerden sonra normal gebelik gibi bakmıyorlar mı olaya?
Lily çok güzelmiş yurt dışında yasasam ben de boyle sevimli bi isim tercih ederdim geçen asli eğerim gönderisinde gordum yegeni sanırım lilita yazıyordu bayıldım ismeBende daha yeni yeni hissediyorum ama boyle el ayak gibi degil, hafif bir pit pit gibi ama artik sagda mi sol da mi anlayabiliyorum. 22. haftaya kadar hissetmeye bilirmisiz.
Ben dun insta da oneri icin sordum , bana gelenleri ekliyorumfavorim Gurursu
Ben Mercan ismini cok istiyordum ama Kanada da yasiyorum , teluffuz edemiyorlar. o nedenle vazgectik.
Esim , Lily ismini begendi , zambak anlamina geliyor. bakalim arastiriyoruz
Bende de var canım. Elimle alıyorum çok yavaşça. Benim de çok hassas acıyor. Aslında bir zararı yok da görüntüsü rahatsız ediyor beni. Duştan sonra krem sürüp yumusatabilirsin. Normal bence. Hatta hafif sütü bile normal buluyorlar diye biliyorum.Kızlar meme ucumda sarı sütümsü bir madde var kuruyo ve temizlemeye çalışinca acıyor sizin de böyle mi nasıl yumuşatıp temizleyecegim ben bunu
Lilita sanki masal karakteri gibi bir isim cagristirdi bana , hos bayaLily çok güzelmiş yurt dışında yasasam ben de boyle sevimli bi isim tercih ederdim geçen asli eğerim gönderisinde gordum yegeni sanırım lilita yazıyordu bayıldım isme
Bende bayadir bakıyorum elisa ismini çok beğeniyorum eşimde istiyoe gibi. Anlamı cennet kapısında bekleyen melek demekmiş Hz Zekeriyanin eşinin adiymis. Perayi benm aile de istedi ama eşim anlamı bile yok diyip kestirdi attiHanımlar çoğumuz cinsiyeti öğrendiğine göre artık isim fikirlerini paylaşabiliriz. Ben ilk başlarda Asya Pera düşünüyordum. Pera isminin herhangi bir anlamının olmadığını öğrenince vazgeçtim. Asya ismi de iyice yaygınlaştı ondan da soğudum. Geçenlerde kayınvalidemle konuşurken bir anda Aylis'in anlamı var mı diye sordu Aylis nerden çıktı dedim E şimdi Aylis demedin mi sen dedi :) yoo dedim. Asya isminden vazgeçtik falan derken arada Aylis dediğimi sanmış ama aylis ismi güzel geldi kulağa anlamı var mı acaba diye arattık. Ay ışıltısı ve cennette bir bahçe demekmiş. Yanlışlıkla ortaya çıkması ve anlamlı olması benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İki isim yerine tek isim koymayı düşünüyoruz.
Ayyy işte o bebiş kuzumBebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz???Bugun bi 10 kere gobek deligimin ust hizasinda sagli sollu baloncuk patlamasi gibi seyler oldu, ama gaz degil kesnlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?