- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Artik emin oldum o bebis.Artik ciddi ciddi hissediyorumAyyy işte o bebiş kuzum
Sabit ayakta dururken denk gelinxe bile hissediyorum artikİlk başlarda kasıklarımda itme seklindeydi şimdi göbek deliği sağ ve solunda itme şeklinde titreşim bile oluyor.hareket halinde değil ama tabi yatıp sakın bir şekilde takip edince.
Aynen duştan sonra biraz iyi geliyor ama ertesi gün yine aynı şimdiden ne sürsem iyi gelir acaba görüntüsü beni de rahatsız ediyor ya iltihap gibiBende de var canım. Elimle alıyorum çok yavaşça. Benim de çok hassas acıyor. Aslında bir zararı yok da görüntüsü rahatsız ediyor beni. Duştan sonra krem sürüp yumusatabilirsin. Normal bence. Hatta hafif sütü bile normal buluyorlar diye biliyorum.
Mantar da olunqbiliyor.Ben olmusum mesela fitil verdi.Hamilelikte coguna oluyormusKasık ağrım yok sık idrara çıkma idrarda yanma oluyor ama günde bir kere falan uzun sürmüyor her gittiğimde olmuyor akıntım beyaz ama kokulu doktoruma söylediğimde bol su iş dedi enfeksiyonmu kaptım acaba korktum simdi
Ay bilmiyorum ki canım. Ben normal nemlendirici sürüyorum. Özel bir şey varsa da bilmiyorum belki gruptan bilen vardırAynen duştan sonra biraz iyi geliyor ama ertesi gün yine aynı şimdiden ne sürsem iyi gelir acaba görüntüsü beni de rahatsız ediyor ya iltihap gibi
İnşallah her şey yolunda giderCanım pazartesi amniyosentez yapıldı ama maalesef sadece oğlandan sıvı alınabildi. Kızın alınabilecek en uygun noktası bağırsaklarıma yakın olduğu için anne hayati için risk deyip 1 saat 15 dk uğraşmalarına rağmen almadılar. Muhtemelen kıza kordonsentez yapılcak oğluşun ön sonucu da yarın çıkacakRapor verdiler evde dinlenme modundayım riskli 2 günü atlattım şükür
Biz de kızımızda her şey yolunda olursa pera koymayı düşünüyoruz. Öte yaka, karşı taraf anlamı. İbranice de Peri demek, latince petradan türetildiği söyleniyor yani sağlam güçlü anlamı taşıyor. Biz baya araştırmıştık :)
Pera çok güzelHanımlar çoğumuz cinsiyeti öğrendiğine göre artık isim fikirlerini paylaşabiliriz. Ben ilk başlarda Asya Pera düşünüyordum. Pera isminin herhangi bir anlamının olmadığını öğrenince vazgeçtim. Asya ismi de iyice yaygınlaştı ondan da soğudum. Geçenlerde kayınvalidemle konuşurken bir anda Aylis'in anlamı var mı diye sordu Aylis nerden çıktı dedim E şimdi Aylis demedin mi sen dedi :) yoo dedim. Asya isminden vazgeçtik falan derken arada Aylis dediğimi sanmış ama aylis ismi güzel geldi kulağa anlamı var mı acaba diye arattık. Ay ışıltısı ve cennette bir bahçe demekmiş. Yanlışlıkla ortaya çıkması ve anlamlı olması benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İki isim yerine tek isim koymayı düşünüyoruz.
Ay kuzum yazamamışım az önce asli enver in gönderisinde gördüm lilita ismini olacaktı bence harikaLilita sanki masal karakteri gibi bir isim cagristirdi bana , hos baya
Sağ ol canım ben dayanamadım doktora gittim sormayı unuttum neden hissetmiyorum diye hızlı hızlı baktı 18+5 ama 20 küsür görünüyordu yarın kan idrar flaan baktıracağım biraz kasık ağrım var gibi neyse ki bebeğim sağlam duruyor yerindeDikkat et canım o zaman
Rabbim kolaylık versin
Ben çok defa içtim sormuştum da parol içebilirsin demişti siz yine de sorun isterseniz ama direkt tül bebek transferinden aonra bile ağrı için sadece parol veriliyorKızlar iyi akşamlar bugün çok fena boğaz ve baş ağrım var sanırım grip olacağım hamilelikte parol içen var mı ben doktora sormamışım hiç belki rahatlatır mı diye düşünüyorum baya Bi rahatsız hissediyorum kendimi
Geçmiş olsun on gündür mahvoldum ben öksürükten sesim düştü konuşamıyorum boğazım ağrıyor kulağım ağrıyor bıktım hastalanmaktan artık gerçekten , doktor da günde üç kere parol içebilirsin dedi 7 saat arayla , günde bir tane içtim taze zencefil çok az olmak şartıyla içtim sıcak suya atıp limonla , nane limon yine , ıhlamur iki fincan kadar günde içtim , tuzla suyla gargara yaptım biraz rahatlattı beniKızlar iyi akşamlar bugün çok fena boğaz ve baş ağrım var sanırım grip olacağım hamilelikte parol içen var mı ben doktora sormamışım hiç belki rahatlatır mı diye düşünüyorum baya Bi rahatsız hissediyorum kendimi
Ben de hissetmiyorum bugün doktora gittim hatta merak ettim bebekte sıkıntı var mı diye ama bir sorun yoktu kasık ağrım da oluyor yarın idrar vereceğim enfeksiyon ihtimaline karşıArkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.
Canım evet bende aynı dertten muzdaribimHanımlar iyi akşamlar sizin tecrübelerinize ihtiyaç duydum 15+4 hamileyim doktor servikal uzunluk 30 mm dedi internette riskli olduğuna dair şeyler çıktı karşıma çok korktum bilgisi olan var mı acaba
Karından yaptı canım çok sevindim seninkine ne kadar zamanda 36 oldu inşalah benimde olur hangi ilaçları kullandın ben progestan kullanıyorum haftada bir düşük önleyici iğne ve hergün coraspinCanım evet bende aynı dertten muzdaribimbenimde düşük çıktı 25 mm di ilaçlar ve iğne ile 36 çıktı çok şükür. İhmal etme. Bol bol dinlen ve ilaçlarını kullan. Ölçümü vajinal mi yaptı
Canım benim 25 di 32 oldu sonra 28 sonda 32 ve 36. Progestan ve prulton iğne kullanıyorum. İlk 25 ölçüldüğünde 23 mayıstı . Her hafta kontrole gittim. Serklaj gerekli değil dedi. 15 gün sonra gel artık dedi. Canım erken farkedilmiş olmadı büyük mucize. Düşük olmadan çok anlamıyorlar. Doktorun nasıl farkettiKarından yaptı canım çok sevindim seninkine ne kadar zamanda 36 oldu inşalah benimde olur hangi ilaçları kullandın ben progestan kullanıyorum haftada bir düşük önleyici iğne ve hergün coraspin
Çok geçmiş olsun canım bana da tam anlamıyla geldi hastalık bende içtim uyumadan baş ağrım geçmiş şükür ama burnum akıyor tavsiyelerini deneyeceğimGeçmiş olsun on gündür mahvoldum ben öksürükten sesim düştü konuşamıyorum boğazım ağrıyor kulağım ağrıyor bıktım hastalanmaktan artık gerçekten , doktor da günde üç kere parol içebilirsin dedi 7 saat arayla , günde bir tane içtim taze zencefil çok az olmak şartıyla içtim sıcak suya atıp limonla , nane limon yine , ıhlamur iki fincan kadar günde içtim , tuzla suyla gargara yaptım biraz rahatlattı beni
TSK ederim canım içtim bende uyumadan önce biraz rahatlatmışBen çok defa içtim sormuştum da parol içebilirsin demişti siz yine de sorun isterseniz ama direkt tül bebek transferinden aonra bile ağrı için sadece parol veriliyor
Geçen haftalarda çok az lekelenmem olunca hemen doktoruma gittik o zaman ölçtü inşallah normale döner hepimiz sağ Salim alalım yavrularımızı kucağımızaCanım benim 25 di 32 oldu sonra 28 sonda 32 ve 36. Progestan ve prulton iğne kullanıyorum. İlk 25 ölçüldüğünde 23 mayıstı . Her hafta kontrole gittim. Serklaj gerekli değil dedi. 15 gün sonra gel artık dedi. Canım erken farkedilmiş olmadı büyük mucize. Düşük olmadan çok anlamıyorlar. Doktorun nasıl farketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?