2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydin kizlar bugun sag kasigimda ve alt karnimda sizi var agri var ilk defa oldu notmaldir umarim
Dünde benim oldu aynı şekilde yazdım buraya dinlenmek iyi gelir dedi anneler yattım sol tarafıma bol su içtim enfeksiyon olursa diye ,biraz daha iyim , bugün çok çok azaldı yine yatıyorum korkudan da artıyor biraz iş güç yapamıycam artık bugün tatil bebekler büyüyor biraz zorlayacaklar bu şekilde bence

Günaydın kızlar Bugün 20+1 oldu bebeğim ve ayrıntılı ultrasona gidiyorum çok heyecanlıyım dua istiyorum sizden inşallah yolundadır her şey
çokkkk heyecanlı ilk giden sensinn bize her şeyi anlat güzel haberlerle gel inşallah bebek yüzünüüü gösterirr inşallahh

bilmiyordumkiii nasıldı yüzünü gördün mü kaç dk sürdü ve sadece göbekten bakıyorlar dimii bana hala doktor randevu bile oluşturmadı 20 den baya sonraya kalacak
Bana 16 hafta da hemen randevu verdi dolu oluyo diye özel de de erken almıştım ama ne bileyim herkesin sistemi farklı 30 dk sürüyo canım her seyine bakılıyo besleyen damarlara beyin e miğdeye kemiklerine aklına ne geliyosa kalp kalp kapakcıkları damarlara kaburgaları omurilik ayak tabanları falan pozisyon uygun değildi omurilik için 1 temmuz da bi daha gel bakcam goremedim net ama guzel bısey yok dedi işte darısı size olsun insallah baya inceliyo ben cinsiyeti ayrıntılı ultrason da ogrendim inatcı bıdık

süperr ya inş bende gideceğim ay sonu bakalım inş o hafta içine oluşturur

bilmiyordumkiii nasıldı yüzünü gördün mü kaç dk sürdü ve sadece göbekten bakıyorlar dimii bana hala doktor randevu bile oluşturmadı 20 den baya sonraya kalacak
Canım ne kadar büyük olursa o kadar net gorunuyormus organları tam oluşuyormuş benimde 22. Haftada o yüzden sıkıntı yapma. İdeal olanı 20 ile 22 hafta arasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…