2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah canım benim. Her hafta kontrol verdi mi ya da eğer kısalırsa neler yapılacağı hakkında bilgilendirme yaptı mı. Uzayan bir durum mu ben o esnada soramadım çok korkuyordum
İlk hamileliklerde olabiliyormuş bende haftada bir pruluton iğne yaptırıyorum progestan içiyorum günde iki kere kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum bide normal vitamin kullanıyorum canım doktor mecbur kalmadıkça çok ayakta durma ilaçları düzenli kullan uzar diye düşünüyorum dedi ben Aralık anneleri grubundayım ordada kullanıp iyi sonuç alan var

Aynen bir sorayım iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var sorarım doktora kendi kontrolum detaylıdan 4 hafta sonra olacak çünkü geç olmasın.
Canım ayrıntılıda bakarlar. İlk doğumda ve öncesinde eğer düşük yoksa bakmıyorlar. Ben bu konuda şanşlı çıktım doktorum rutinde baktı ve alt sınırda yakaladık. Tüm arkadaşlar gidince rica etsin ölçsün hekim. Karından bakıyorlar

Biraz geç kalmışsın kasiniyorsa göbeğin catlamisstir yada catlayacaktir. İlk önce kırmızı sonra gümüş gibi oluyor.tecrubeliyim ben badem yağı sürüyorum.ilkinde erkenden başladım catlamamisti ikinci hamilelikte ne olsa catlamiyor diye sürmedim bu aylarda çatır çatır kasinip catladim bunda hamileliği öğrenir öğrenmez badem yağına başladım günde 1 defa geceleri sürüyorum daha hiç catlamadim.

Bana coraspirin vermedi. İğne yaptırıyorum diye progestan da vermedi. Ben başlarda iki kutu içtim şimdi iğne olarak verdi. Salı günü kontrolüm var kisalip kısalmadigina bakacak ona göre yol izleyecegiz bakalım. İnşallah uzamistir da ağrılarım da geçer tehlikeli bir durum olmaz çok korkuyorum

Medicalparktan güncel fiyat aldım kocaeli medical prof perinatolog bakıyor 850 TL gebze medical normal doktor bakıyor 750 TL

Kasık ağrılarınız mı var son zamanlarda benimde olmaya başladı ayakta durmamaya çalışıyorum fazla

Canım zaten kilo yüzünden var çatlaklarım ama rengi açık çok aşırı yok. Ben daha fazla olmasın çoğalır iyice diye korkuyorum ondan

Medicalparktan güncel fiyat aldım kocaeli medical prof perinatolog bakıyor 850 TL gebze medical normal doktor bakıyor 750 TL
benim doktorum direkt bir istanbul anadolu yakasında mehmet uludoğanı önerdi, ona gidin dedi. fiyatı 1000 lira daha uygun yerler vardır diye düşünüyorum ama doktorun da bir bildiği vardır diyorum bir de kartalda bülent kars var o da 800 lira dedi.

Kasık ağrılarınız mı var son zamanlarda benimde olmaya başladı ayakta durmamaya çalışıyorum fazla
Ben de öyle yapıyorum dinleniyorum sürekli dinlenince geçiyor ayakta durunca çok oluyor rahim büyüyor ondan olabilir belki doktor bir nedeni yok dedi

kızlar bir şey sorucam hindistancevizi yağı , badem yağı, bio oili karıştırıp kendim karışım yapsam bir şey olur mu acaba ya

Ben artık doktor ne derse onu yapıyorum. Benim detaylı yaptıracağım prof kendi doktorumun hastaneden arkadaşı gözüm kapalı güvenirim dedi. Güzel bakar dedi.

zeten bebekler kaka yapmıyor mu.
kaçıncı haftada oldu şimdi korkmam için bir sebep daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…