2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim süperman kızıma bakın kızlar ay rahim ağzı kısalığım git gide uzuyor 36 olmuş 16+5
Maşallah canim Allahım esirgesin. Rahim ağzı kısalığın ne kadardı benim de var şuan 14+4 uz 30.2 cm

Maşallah canim Allahım esirgesin. Rahim ağzı kısalığın ne kadardı benim de var şuan 14+4 uz 30.2 cm
Merhaba bende 15+6 haftalık hamileyim benimde 30 mm çıktı rahim uzunluğu birkaç ilaca başladık istirahatle ve ilaçlarla uzuyormuş inşallah ikimizinde uzar

Merhaba bende 15+6 haftalık hamileyim benimde 30 mm çıktı rahim uzunluğu birkaç ilaca başladık istirahatle ve ilaçlarla uzuyormuş inşallah ikimizinde uzar
Merhaba Rahim ağzı kısalığı hakkında doktorunuz mu sizi uyarıyor. Bana ne kadar olduğu ile ilgili bir şey soylemedi. Sorun görse söylerdi dimi emin olamadım.

Merhaba Rahim ağzı kısalığı hakkında doktorunuz mu sizi uyarıyor. Bana ne kadar olduğu ile ilgili bir şey soylemedi. Sorun görse söylerdi dimi emin olamadım.
Aslında normal ultrasonla ölçülüyor alttanda karındanda bakılıyor bizim haftalarımızda genelde bakılmıyormuş bana bakınca eczacılar falan ne güzel bakmış erken önlem almış dedi ilk hamileliklerde dikkat etmeyen varmış ama bence doktorunuza söyleyebilirsiniz kontrol esnasında ölçsün ona göre önlem alınsın

Benim ağrım vardı sebepsizce alt kısımda dolgunluk ve ağrı. Tabi normal bir ağrı olabilir ben biraz pimpirik yapıyorum. Gaz sancılarım da vardı.doktor detaylı bir muayene yapmak istedi ve rahim agzima baktı o esnada öğrendim. Zaten ağrım olduğu için haftada bir proluton depo verdi ve sürekli istirahat ediyorum. Siz de mutlaka baktırın derim önemli bir detay.

İnşallah canım benim. Her hafta kontrol verdi mi ya da eğer kısalırsa neler yapılacağı hakkında bilgilendirme yaptı mı. Uzayan bir durum mu ben o esnada soramadım çok korkuyordum

Kızlar ya Badem Yağı ve Hindistancevizi yağı sürmeye başlıycam artık göbeğime nasıl sürüyoruz yani gece yatarken sürüp yatsak olur mu? Çamaşıra bulaşma durumda nasıl olcak? Günde kaç kere sürmeliyiz?

sabah akşam duştan sonra aklıma gelen her an sürüyorum çünkü çatladım bulaşsa da bir şeyy olmuyor

Çok şükür uzamış canım. Ne yaptın peki benim de kısa şuan sadece istirahat ediyorum

bi sıkıntı çıkmadı ikilide canım üçlü hiç yapılmadı direk dörtlü yaptırdım.
Hiii korkma hiç ben de ikili yaptırdım henüz. Hiç korkma o zaten riski ölçüyor. Çocuğunda hastalık var ya da yok diyen bir test değil. Yarın mutlaka sonucunu paylaş. Dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…