2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim süperman kızıma bakın kızlar ay rahim ağzı kısalığım git gide uzuyor 36 olmuş 16+5
Ne kadar sürede rahim ağzı kısalığınız uzadı acaba ne kadar süre istirahat edip ilaçları kullandınız

zeten bebekler kaka yapmıyor mu.
kaçıncı haftada oldu şimdi korkmam için bir sebep daha..
Dogmadan karnına yapmaması lazım canım en azından ilk kaka mekonyum karnına cıkmadan yani dogmadan yapınca sıkıntı oluyor normal dogum bekliyordum 39+5 de oldu canım korkma da son zamanlar da haraketlere cok dikkat etmek gerek sadece

zeten bebekler kaka yapmıyor mu.
kaçıncı haftada oldu şimdi korkmam için bir sebep daha..
Kaka yapmıyor bebekler anne karnında. Biriktiriyorlar doğduktan sonra yapıyorlar. Korkma ya çok nadir oluyor öyle şeyler. O yüzden son dönemlerde bebek hareketlerini takip etmek çok önemli. Benim on gün kala hareketleri azaldı. Suyu da bulanık gördü doktorum hemen sezeryana aldı. Ama Allah'a şükür öyle bir durum olmamıştı.

2017 de mekonyumku bebek moda gibi biseydi valla gelmemesinin garantisi yok ama dediğin gibi son zaman haraketlerini kontrol etmek cok önemli Allah kimseye yasatmasın

kızlar dörtlü tarama testi yaptıran var mı aranızda? kimseden duymadım ben bu hafta yaptırdım. p.tesi sonuçlarım çıkacak.
Ben fetal dna yaptırmıştım o sebeple yaptırmıyorum. Bilgim yok maalesef
kızlar bir şey sorucam hindistancevizi yağı , badem yağı, bio oili karıştırıp kendim karışım yapsam bir şey olur mu acaba ya
Neden bio oil kullanmıyorsun sadece? Bir şey olmaz bio oil zaten hamilelikte kullanılıyor, diğerleri de doğal ya zaten.
Kızlar bimde eğitici masalcı tırtılı şans eseri yakaladım. Alabilen var mı
Ayy ben onu almak için sabah açılıştan 15 dk önce gittim zannettim ki çok isteyen olur çok uygundu çünkü fiyatı. Bebişime aldığım ilk şey oldu bu oyuncak güle güle kullansınlar

Ben iş çıkışı gittiğim halde yol üzeri bir bimde buldum bebişimin şansı oldu güzel güzel öğrensin bilgilensin

Tetanoz aşısı için benim aile hekiminde ki ebe hanım bilgilendirme formu vermişti yaptırmayalar ve ne zaman gitmeleri gerektiğini bilmeyen arkadaşları içim umarım faydası olur

Eklentiler

• EDE3092E-CFEE-46B0-A0FA-6345C60A1551.webp
    137,6 KB · Görüntüleme: 103
bir liste ben de yapmaliyim. iyice agirlastiktan sonra paniklemek dogru olmaz. guzel urunler gordugumuzde paylasalim buradan :)
Ben epey aldım kıyafet faslını bitirdim şükür Sıcaklar gelmeden yavaş yavaş almak en iyisi internettende nedense alamıyorum normalde her alışverişimi online yaparım ama dokunup seçip görmek daha cazip geliyor bebişin alışverişinde Hijyen ve tekstil ürünlerini en sona bıraktım. Oto koltuğu, anakucağı, yatak, nevresim vs arayışındayız şimdi. Güzel ve uygun ürün gördükçe paylaşırım burda da

canım yoyko park yatak anne yanıda oluyor bi araştır istersen.
Bunu aldım ben geçen ay indirimden 1000tlye. Reflü yatağı koyup kullanmayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanıcam diye fazla teferruatlı ve maliyetli bişey almadım. Odasına alıştırıcam inşallah 4 5 aydan sonra Fakat yoyko anne yanı cidden iyi ve sağlam güle güle kullansın bebiş inşallah Allah’ın izniyle

Eklentiler

• 1B6B1181-5AE4-4850-86B1-66F1D34E4ACF.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 87
Ben günde 1 veya 2 kere sürüyorum, gece yatarken sürmek daha rahat aslında gün içinde terleyince yapış yapış oluyor

Ben iş çıkışı gittiğim halde yol üzeri bir bimde buldum bebişimin şansı oldu güzel güzel öğrensin bilgilensin
Sabah bimde bir tane gelmişti sadece. Muhtemelen her mağazaya bir tane gönderildi. Gerçekten iş çıkışı bebişinin şansına kalmış

Kızlar bebiş için aldığım büyük eşyaları koyuyorum belki aklıniza takılan bir şey olur sorabilirsiniz

Eklentiler

• images (30).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87
  • images (29).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 80
  • images (28).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 80
  • images (27).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 78
  • images (26).webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…