- 10 Nisan 2022
- 24
- -4
- 1
- 27
İnşallah canımp.tesi belli olacak sonucum canım. inşallah normal çıkar bunda da her şey.
Ahaha ilk hamilelik ve kafada deli sorularzeten bebekler kaka yapmıyor mu.
kaçıncı haftada oldu şimdi korkmam için bir sebep daha..
Ne kadar sürede rahim ağzı kısalığınız uzadı acaba ne kadar süre istirahat edip ilaçları kullandınızBenim süperman kızıma bakın kızlaray rahim ağzı kısalığım git gide uzuyor 36 olmuş 16+5
Hadi gözümüz aydınKızlar kalp atışıni dinledim eve dönüyorum bu sıpa beni iyi korkuttu
Dogmadan karnına yapmaması lazım canım en azından ilk kaka mekonyum karnına cıkmadan yani dogmadan yapınca sıkıntı oluyor normal dogum bekliyordum 39+5 de oldu canım korkma da son zamanlar da haraketlere cok dikkat etmek gerek sadecezeten bebekler kaka yapmıyor mu.
zeten bebekler kaka yapmıyor mu.
2017 de mekonyumku bebek moda gibi biseydi valla gelmemesinin garantisi yok ama dediğin gibi son zaman haraketlerini kontrol etmek cok önemli Allah kimseye yasatmasınKaka yapmıyor bebekler anne karnında. Biriktiriyorlar doğduktan sonra yapıyorlar. Korkma ya çok nadir oluyor öyle şeyler. O yüzden son dönemlerde bebek hareketlerini takip etmek çok önemli. Benim on gün kala hareketleri azaldı. Suyu da bulanık gördü doktorum hemen sezeryana aldı. Ama Allah'a şükür öyle bir durum olmamıştı.
Ben fetal dna yaptırmıştım o sebeple yaptırmıyorum. Bilgim yok maalesefkızlar dörtlü tarama testi yaptıran var mı aranızda? kimseden duymadım ben bu hafta yaptırdım. p.tesi sonuçlarım çıkacak.
Neden bio oil kullanmıyorsun sadece? Bir şey olmaz bio oil zaten hamilelikte kullanılıyor, diğerleri de doğal ya zaten.kızlar bir şey sorucam hindistancevizi yağı , badem yağı, bio oili karıştırıp kendim karışım yapsam bir şey olur mu acaba ya
Ayy ben onu almak için sabah açılıştan 15 dk önce gittimKızlar bimde eğitici masalcı tırtılı şans eseri yakaladım. Alabilen var mı
Ben iş çıkışı gittiğim halde yol üzeri bir bimde buldum bebişimin şansı olduBen fetal dna yaptırmıştım o sebeple yaptırmıyorum. Bilgim yok maalesef
Neden bio oil kullanmıyorsun sadece? Bir şey olmaz bio oil zaten hamilelikte kullanılıyor, diğerleri de doğal ya zaten.
Ayy ben onu almak için sabah açılıştan 15 dk önce gittimzannettim ki çok isteyen olur çok uygundu çünkü fiyatı. Bebişime aldığım ilk şey oldu bu oyuncak güle güle kullansınlar
Baskı olduğu için ağrı yapıyorBenim de ağrı yapıyor acaba bu kisalmadan dolayı mı bilemedim. Ya da büyüme olduğu için
Yaklaşık bir ayda 25 den 36 çıktı.Ne kadar sürede rahim ağzı kısalığınız uzadı acaba ne kadar süre istirahat edip ilaçları kullandınız
Ben epey aldım kıyafet faslını bitirdim şükürbir liste ben de yapmaliyim. iyice agirlastiktan sonra paniklemek dogru olmaz. guzel urunler gordugumuzde paylasalim buradan :)
Bunu aldım ben geçen ay indirimden 1000tlye. Reflü yatağı koyup kullanmayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanıcam diye fazla teferruatlı ve maliyetli bişey almadım. Odasına alıştırıcam inşallah 4 5 aydan sonracanım yoyko park yatak anne yanıda oluyor bi araştır istersen.
Ay inşallah sağlıkla atlatBen ateşlenmim ağrımasına razıyım. Biontech gibidir ağrısıben aşıyı vurulup oh ne güzel ağrımadı diyip ev işi yapmıştım akşamına kolumu kıpırdatamadım
Ben günde 1 veya 2 kere sürüyorum, gece yatarken sürmek daha rahat aslında gün içinde terleyince yapış yapış oluyorKızlar ya Badem Yağı ve Hindistancevizi yağı sürmeye başlıycam artık göbeğime nasıl sürüyoruz yani gece yatarken sürüp yatsak olur mu? Çamaşıra bulaşma durumda nasıl olcak? Günde kaç kere sürmeliyiz?
Sabah bimde bir tane gelmişti sadece. Muhtemelen her mağazaya bir tane gönderildi. Gerçekten iş çıkışı bebişinin şansına kalmışBen iş çıkışı gittiğim halde yol üzeri bir bimde buldum bebişimin şansı oldugüzel güzel öğrensin bilgilensin
Hafif bir ağrı ama sürekli var top oturmuş gibi kasigimaBaskı olduğu için ağrı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?