Bumu acabaHelen bunu kullanıyorum sorun da yaşamadım elyaflari biraz az olabilir isteğe bağlı elyaf doldurabilirsin
İşte acaba bir sorun var mı diye merak ettim.Fazla bile değilimi tabi internet bilgilerine göre150-200 gr arası olur diyor 18 hafta icin 19 için 200-250 suan ben tribe girdim minik mi diye 16 da 145 gram
Ben yaptırırım diye düşünüyorum şimdilik bakalım1 gün var aramızda
Ondan sonra şeker yüklemesi yaptıralımmı yaptırmayalımmı stresi yüklenir
içindeki elyafı elyafı çıkartıp kılıfı yıkayabiliyorsunuz kullanışlı bence :)Teşekkür ederim ön yıkama yaptinmi kılıfları rahat çıkıp takılabiliyormu
Evet evet aynı şekilde yastık. Bacağımın arasına koyuyorum diğer kola da sırtımı dayıyorum :)Bumu acaba
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.Kızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Ayy bi doğsun da sıpalar. Yüzmeye göndermeye düşünüyorum aslında benBenim kardeşimde uzun .Spor faaliyetlerinde hayırlısıyla doğunca büyüyünce beraber gideceklero yönden şanslıyım
Yok canım ya sanmam bir sorun olsa derdi bana çok iyi bile demişti 16 tam gittim 145 dedi 16-18 arasi 200-250 diyor ki bence gramlarla sknti olmaz ileriki haftalar daha iyi takip ederizİşte acaba bir sorun var mı diye merak ettim.
Normal gelişimi nasıl mesela bizim kız bikaç gün geriden geliyor, 18+5 de baktırdık 228 gramdı. Ama bikaç gün geriden geliyo işte, bide senin oğlan mıydı kız mıydı18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Doğduktan sonra yapacağımız etkinlikler için şimdiden sabırsızlanıyorum ben de. Dans edeceğiz birlikte şarkılar söyleyeceğiz. Sırf çocuğumuzun müzik altyapısı oluşsun diye geçen sene piyano aldık. Minik parmaklarıyla çalar kır çiçeğim :)Ayy bi doğsun da sıpalar. Yüzmeye göndermeye düşünüyorum aslında ben
Biraz suyu fazlaymış bebeğin. Bakalım dikkat ediyorum amaYok canım ya sanmam bir sorun olsa derdi bana çok iyi bile demişti 16 tam gittim 145 dedi 16-18 arasi 200-250 diyor ki bence gramlarla sknti olmaz ileriki haftalar daha iyi takip ederiz
Kız benim ki. İyi hatta bi kaç gün önde çıktı. 18+1 olacakken 18+5 çıktıNormal gelişimi nasıl mesela bizim kız bikaç gün geriden geliyor, 18+5 de baktırdık 228 gramdı. Ama bikaç gün geriden geliyo işte, bide senin oğlan mıydı kız mıydı
Doğduktan sonra yapacağımız etkinlikler için şimdiden sabırsızlanıyorum ben de. Dans edeceğiz birlikte şarkılar söyleyeceğiz. Sırf çocuğumuzun müzik altyapısı oluşsun diye geçen sene piyano aldık. Minik parmaklarıyla çalar kır çiçeğim :)
Çok haklı valla hergun iyi mi acaba hersey normal olması gibi mi derken paronayak olcazeşim diyor ki 9 Ay çok ya gebelik için. Keşke daha kısa sürse sabırsızlanıyorum
Maşallah prensese, umarım bizim kız da yakalar zamanını,Kız benim ki. İyi hatta bi kaç gün önde çıktı. 18+1 olacakken 18+5 çıktı
Benimki de ilk başlarda eve ultrason cihazı alamıyo muyuz demişti :) Allahtan artık hareketlerini hissediyo da merakı gidiyo :)eşim diyor ki 9 Ay çok ya gebelik için. Keşke daha kısa sürse sabırsızlanıyorum
Bende yaptıracağımBen yaptırırım diye düşünüyorum şimdilik bakalım
Ben yoga ,jimnastik,yüzmeAyy bi doğsun da sıpalar. Yüzmeye göndermeye düşünüyorum aslında ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?