2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mi raporlu olarak benim ilâçlarım bitiyor yarin, onumuz de bayram gidip yatıracaktım ama grev de varmış acaba rapor olduğu için eczaneden doktor yazmadan alabilir miyim raporu geçen ay çıkardım bilmiyorum o yüzden ya of gerçekten ne zaman işim olsa aksıyor

Hayırlı geceler canım, bu sefer kolay olur .3 .ler daha rahat oluyor genelde.ben de tam tersi durum.var,2 sezaryen oldum,o da zor,sonrası yani.iyilesmek..sancılı oluyor...bende normali denemek isterdim .ssvd yapan Dr bulsam,bi şansımı denemek isterdim
Yaşadığım yerde yok malesef

Sağol canım yapacağız bakalım bişeyler

Havuç suyunu ben de çok duydum ve hemen suyu arttırıyormuş hiç merak etme bir dahaki kontrole düzeldiğini göreceksin

Deli gibi çanta arıyorum ama aşırı uçuk fiyatlar Bir çanta için bile bir hafta düşünecek hale geldik vay halimize
İndirimleri kovalıycan arada e bebek hepsi burada falan oluyo sürekli bakarak ol canım begendığini ekle fiyat düşünce al ne yapacaksın işte halimiz duman
7-8 temmuz iş bırakma kararı alınmış.
Kaynak:Hekimsen
Devlettekiler yapar bence sen randevu aldığın yeri ara sor ona göre gidersin
Havuc da arttırıyo ben 1 hafta içebildim havuc zamanıydı doktorum demişti günlük 1 bardak iç diye basta su bile içemedim cunku surekli kustum sıvı alımım pek olmadı suyum azdı bak az cocuk zor haraket ediyo diyince hem havuc suyu hem 2.5 litre su içmeye dikkat ettim yüzde 40 olan suyum 85 e cıktı hala suyumu her gün içerim meyvemi düzenli yerim ama havuc suyundan tiksindim yani korkma suya aban

Özeli bilmem ama grev devlette kesin var öncekiler gibi de değil acilin bile bakmasi için komaya falan girmen gerekiyor resmen, ben de ilaç yazdiracaktım yazmıyorlar aksatma gibi lüksüm yok halbuki kan sulandırıcı iğne git parayla al dediler 500 tllik ilacı, katilden çok katil muamelesi gördük resmen . Tanıdık eczaneme binbir ricayla kabul ettirdim bayram sonrasına yazdirayim receteyi göndereyim diye kabul etmeseler bayram öncesi gidecek 500 tl.
Bi de artik raporla ilaç alma devri de bitmiş 1 temmuzda raporunuz bile olsa doktor reçete etmeden ilaç verilmiyormuş, raporu alırken cektiğim eziyet cabasi bi de su an hic bi ise yaramamasi çıldırmamak elde değil ki çok daha acil ilaca ihtiyacı olan hastalar yaşlılar var herkesin tanıdık eczacısı olmak zorunda mı... Türk vatandasinin hayrina bir tane düzgün uygulama olmaz mi "Türkiye Cumhuriyeti"nde gerçekten her şey fiyasko.

Canım kan değerlerin nasıl kansızlıkta böyle çarpıntıya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…