- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Deli gibi çanta arıyorum ama aşırı uçuk fiyatlar Bir çanta için bile bir hafta düşünecek hale geldik vay halimizeAynen canım her sey cok ucuk ve hıç bısey yerinde durmuyo aldığın yaptığın kar oyle bi devirdeyiz
Alanya başkent üniversitesi hastanesiNerde? Evet 500 iyi
Hayırlı geceler canım, bu sefer kolay olur .3 .ler daha rahat oluyor genelde.ben de tam tersi durum.var,2 sezaryen oldum,o da zor,sonrası yani.iyilesmek..sancılı oluyor...bende normali denemek isterdim .ssvd yapan Dr bulsam,bi şansımı denemek isterdimHayırlı geceler kızlar. Benim iki normal doğumum var travmalı. Acaba diyorum sezeryan mı olsam bu aralar çok düşünüyorum sezeryanı. Normal doğum gibisi yok ama benim doğumlarım çok zor. Ya kesip çekiyolar ya itip çekiyorlar. Ay nasıl doğurucam hiç bilmiyorum.
Yok canım özel oldugu için bakar ucunda 1.500 lira var
Kuzu ben Allah a emanetim artıkSağlık olsun canım benim bebeğin ve sen iyi olda gerisi boş
Olmuyor tatlım bugünde bu randevu iptal edilir grev var .Oyle düşünme en azından aksilikler erken yaşandı. Bundan sonrası rahat olur inşallah
Sağol canım yapacağız bakalım bişeylerYok kuzu zarar vermez. Onlar çok korunaklı bir yerde hiçbir şey olmaz. Benim doktorum sadece tenizlik için bu dönemde genital lazer epilasyon önermiyoruz demişti. Valla aynayla mecbur yapıyorum başka nasıl yapimeşin becerirse eşinden rica et ya da kuaföre gitmek lazım ama ben kuaföre gitmekten hoşlanmadım hiçbir zaman bu temizlik için.
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir bence. Sen diyincce hatırladım geçen aynada bakarken ben de bir şişlik görmüştüm dudaklarda ama kontrol etmeyi unuttum sonra. Ben de bakıcam gün içinde yine duruyor mu diye. Bu dönemde bende de tuhaf şeyler oldu. Mesela bir koltuk altımda şişlik var, tahminen lenf bezim. Hastalanmadan hemen önce genelde şişerdi, hamile kalınca şişti ve aylardır inmiyorartık 5 aydır inmeyince lenf bezi değil mi yanlış mı yorumluyorum diye düşündüm. Geçen randevuda kadın doğumcuma danışim dedim. Doktorum hiç oralı olmadı bile olabilir hamilelikte anormal bir durum yok muayeneye olmana gerek yok dedi Vücutta değişim çok olunca tabi korkutuyor bizi
Wuuuhuuu bunu duyduğum iyi olduMevzu olursa çağır
İnşallah canımBenim arkadasim da hamile o da öyle oldu insallah sadeve hamilelikten kaynakli gecici bir seydir canim.
Havuç suyunu ben de çok duydum ve hemen suyu arttırıyormuş hiç merak etme bir dahaki kontrole düzeldiğini göreceksinKızlar, 2 gün önce detaylıya girdik şükür bişey çıkmadı sadece suyum bi parça azalmış ama endişelenecek bişey yok dedi doktorum. Bol su ve meyve önerdi. Biraz canımı sıktı bu durum ama napalım düzelir herhalde. Havuç suyu dsdi kuzenim, ona başlayacağım
Öyle düşünme Canım lütfen özelde doktorlar greve katılmıyor diye biliyorumKuzu ben Allah a emanetim artık
Evde doğuracağım
Grev var zaten haftamda geçecek
İyice kafayı sıyırdım
Canım devlet doktorları için geçerlidir o. Sordun mu?Olmuyor tatlım bugünde bu randevu iptal edilir grev var .
İndirimleri kovalıycan arada e bebek hepsi burada falan oluyo sürekli bakarak ol canım begendığini ekle fiyat düşünce al ne yapacaksın işte halimiz dumanDeli gibi çanta arıyorum ama aşırı uçuk fiyatlar Bir çanta için bile bir hafta düşünecek hale geldik vay halimize
Devlettekiler yapar bence sen randevu aldığın yeri ara sor ona göre gidersin7-8 temmuz iş bırakma kararı alınmış.
Kaynak:Hekimsen
Havuc da arttırıyo ben 1 hafta içebildim havuc zamanıydı doktorum demişti günlük 1 bardak iç diye basta su bile içemedim cunku surekli kustum sıvı alımım pek olmadı suyum azdı bak az cocuk zor haraket ediyo diyince hem havuc suyu hem 2.5 litre su içmeye dikkat ettim yüzde 40 olan suyum 85 e cıktı hala suyumu her gün içerim meyvemi düzenli yerim ama havuc suyundan tiksindim yani korkma suya abanKızlar, 2 gün önce detaylıya girdik şükür bişey çıkmadı sadece suyum bi parça azalmış ama endişelenecek bişey yok dedi doktorum. Bol su ve meyve önerdi. Biraz canımı sıktı bu durum ama napalım düzelir herhalde. Havuç suyu dsdi kuzenim, ona başlayacağım
Maalesef rabbim yardımcımız olsunDurmuyo ki zam zam diyip duruyolar simdiki zaman cok kotu ya
Canım kan değerlerin nasıl kansızlıkta böyle çarpıntıya sebep oluyorKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?