2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben kullanıyorum raporlu olarak veriyormus hiç denemedim ben ama öyle duymuştum bir de aklında bulunsun sen raporlu olduğun icin ilaçları 15 gün evvelden alabiliyorsun bitmesini beklemene gerek yok sistem otomatik veriyor yazdirinca doktordan.İlac bitecek diye beklemene gerek yok yani bu da ekstra bilgi olsun tatile vs gidecegin zaman erken yazdırirsin hiç değilse

Aradım tatlım iptal olmamış

Sanki buradan yanlış okumadıysam bir doktor arkadaşa havuç suyu iç demişti
Ama nasıl aç karnıma tok karnıma onu bilmiyorum

Canım kan değerlerin nasıl kansızlıkta böyle çarpıntıya sebep oluyor
Dediğin doğru 12 gün olacak kan ilacına başlayalı
Benim çarpıntım kalmadı ama normalde kan değerimde iyi çıkar sadece geçen ay düşük çıkmıştı

Ben çok korktum olacak diye bayramdan sonraya haftam geçiyordu moralimi hep yüksek tutan ben bunda stresten çatlayacaktım Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın

Tabi benim ilk gebeliğim sonuna kadar hayırlısıyla normal doğumu destekliyorum. Çünkü en azından alttan kesiyorlar görmüyorsun evet 1 ay gibi iyileşme süreci oluyormuş ama nemli tutmayıp kuru tutarsan birde havalandırirsan çabuk iyilesiyormus. Yani ben kendimi böyle telkin ediyorum .

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah güzel pozlar verir minik kuş yüzünü de görürsünüz
İnşAllah

Dahada herşeyi irdelemeyeceğim en büyük sınavım bu oldu Allahım kimseyi hastalıkla sınamasın.
Evlatlarımızı bizim yaptığımız hata yanlışlarla sınamasın

1500 ne detaylı ücretimi
1000 var 1100 var 900 var ne ararsan var
Bir daha 3 ay öncesi yarı devlet yarı özel araştırıp alacağım randevu .1 ay öncesi aldimda noldu stres stres sinirden ağlamaktan heryerim gerim gerim gerildi sağ bacağımın üstüne zor basıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…