Kuzu yarım saat önce aradım evet olmamışÖyle düşünme Canım lütfen özelde doktorlar greve katılmıyor diye biliyorum
Ben kullanıyorum raporlu olarak veriyormus hiç denemedim ben ama öyle duymuştum bir de aklında bulunsun sen raporlu olduğun icin ilaçları 15 gün evvelden alabiliyorsun bitmesini beklemene gerek yok sistem otomatik veriyor yazdirinca doktordan.İlac bitecek diye beklemene gerek yok yani bu da ekstra bilgi olsun tatile vs gidecegin zaman erken yazdırirsin hiç değilseKızlar kan sulandırıcı kullanan var mi raporlu olarak benim ilâçlarım bitiyor yarin, onumuz de bayram gidip yatıracaktım ama grev de varmış acaba rapor olduğu için eczaneden doktor yazmadan alabilir miyim raporu geçen ay çıkardım bilmiyorum o yüzden ya of gerçekten ne zaman işim olsa aksıyor
Aradım tatlım iptal olmamışİndirimleri kovalıycan arada e bebek hepsi burada falan oluyo sürekli bakarak ol canım begendığini ekle fiyat düşünce al ne yapacaksın işte halimiz duman
Devlettekiler yapar bence sen randevu aldığın yeri ara sor ona göre gidersin
Havuc da arttırıyo ben 1 hafta içebildim havuc zamanıydı doktorum demişti günlük 1 bardak iç diye basta su bile içemedim cunku surekli kustum sıvı alımım pek olmadı suyum azdı bak az cocuk zor haraket ediyo diyince hem havuc suyu hem 2.5 litre su içmeye dikkat ettim yüzde 40 olan suyum 85 e cıktı hala suyumu her gün içerim meyvemi düzenli yerim ama havuc suyundan tiksindim yani korkma suya aban
Aradım aradım olmamışCanım devlet doktorları için geçerlidir o. Sordun mu?
Sanki buradan yanlış okumadıysam bir doktor arkadaşa havuç suyu iç demiştiKızlar, 2 gün önce detaylıya girdik şükür bişey çıkmadı sadece suyum bi parça azalmış ama endişelenecek bişey yok dedi doktorum. Bol su ve meyve önerdi. Biraz canımı sıktı bu durum ama napalım düzelir herhalde. Havuç suyu dsdi kuzenim, ona başlayacağım
Oh iyi bari üzülme artıkKuzu yarım saat önce aradım evet olmamış
Uyuyamadım
Dediğin doğru 12 gün olacak kan ilacına başlayalıCanım kan değerlerin nasıl kansızlıkta böyle çarpıntıya sebep oluyor
Biraz canlandim kuzumOh iyi bari üzülme artık
Ben çok korktum olacak diye bayramdan sonraya haftam geçiyordu moralimi hep yüksek tutan ben bunda stresten çatlayacaktım Allahım kimseyi sağlıkla sınamasınÖzeli bilmem ama grev devlette kesin var öncekiler gibi de değil acilin bile bakmasi için komaya falan girmen gerekiyor resmen, ben de ilaç yazdiracaktım yazmıyorlar aksatma gibi lüksüm yok halbuki kan sulandırıcı iğne git parayla al dediler 500 tllik ilacı, katilden çok katil muamelesi gördük resmen . Tanıdık eczaneme binbir ricayla kabul ettirdim bayram sonrasına yazdirayim receteyi göndereyim diye kabul etmeseler bayram öncesi gidecek 500 tl.
Bi de artik raporla ilaç alma devri de bitmiş 1 temmuzda raporunuz bile olsa doktor reçete etmeden ilaç verilmiyormuş, raporu alırken cektiğim eziyet cabasi bi de su an hic bi ise yaramamasi çıldırmamak elde değil ki çok daha acil ilaca ihtiyacı olan hastalar yaşlılar var herkesin tanıdık eczacısı olmak zorunda mı... Türk vatandasinin hayrina bir tane düzgün uygulama olmaz mi "Türkiye Cumhuriyeti"nde gerçekten her şey fiyasko.
Ahahah endişe reis değdi mi şimdiAradım aradım olmamış
Haftam geçiyordu bayramdan sonraya kalsaydım
Tabi benim ilk gebeliğim sonuna kadar hayırlısıyla normal doğumu destekliyorum. Çünkü en azından alttan kesiyorlar görmüyorsun evet 1 ay gibi iyileşme süreci oluyormuş ama nemli tutmayıp kuru tutarsan birde havalandırirsan çabuk iyilesiyormus. Yani ben kendimi böyle telkin ediyorum .Hayırlı geceler kızlar. Benim iki normal doğumum var travmalı. Acaba diyorum sezeryan mı olsam bu aralar çok düşünüyorum sezeryanı. Normal doğum gibisi yok ama benim doğumlarım çok zor. Ya kesip çekiyolar ya itip çekiyorlar. Ay nasıl doğurucam hiç bilmiyorum.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBiraz canlandim kuzumhayırlısıyla sağlıklı gelişiminide Allahım görmek nasip eder inşAllah
Hadi hayırlısıyla inşAllah kuzumAhahah endişe reis değdi mi şimdiHadi miss gibi haberlerle gelllllll
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel pozlar verir minik kuş yüzünü de görürsünüz
Hayırlısıyla bende inşAllah mutlu çıkacağım
Ben bugüne randevu almıştım rutin kan tahlillerim için grev var diye kendim iptal ettimYqrin saglik ocaginda demir degerimi olcturecektim grevden dolayi yapilmaz mk yani diyorsunjz??
İnşAllahİnşallah güzel pozlar verir minik kuş yüzünü de görürsünüz
1500 ne detaylı ücretimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?