Bende dün ballimix almıştım stresten yedim dün akşam ama iyi kıpırdatıyor deneyimlemiş oldumGunaydinlar, bugun 13:30'da 22. hafta prenatolog ziyaretim var. Yine inatlasir hareket etmez diye biri bitter biri sutlu cikolata aldim :) Baska cozum onerileriniz var mi hanimlar?
15-20 dk öncesimi yiyeceksin tatlım.Gunaydinlar, bugun 13:30'da 22. hafta prenatolog ziyaretim var. Yine inatlasir hareket etmez diye biri bitter biri sutlu cikolata aldim :) Baska cozum onerileriniz var mi hanimlar?
Okyanusum 900 indikAynen detaylı ultrason ücreti arkadasa 1000 e ayarladıgı son dakka iptal etmiş randevu 1.500 e basla bulmus ayarlamıs her seye her yeni gün zam zam neye yetiseceksek artık valla insan hayattan soguyo su sıra her sey ateş pahası
Oluruna bırak bence bebek nasıl gelmek isterse öyle gelsinHayırlı geceler kızlar. Benim iki normal doğumum var travmalı. Acaba diyorum sezeryan mı olsam bu aralar çok düşünüyorum sezeryanı. Normal doğum gibisi yok ama benim doğumlarım çok zor. Ya kesip çekiyolar ya itip çekiyorlar. Ay nasıl doğurucam hiç bilmiyorum.
Ben bunu sabah ezanı okunmadan gördüm bir ağlama krizi girdi sonra ezan okununca dedim ağlasam ne fayda hayırlısı buymuş dedim sabah aradım iptal olmamış umarım randevudan 1 saat öncesi aramazlarBöyle bir habere denk geldim ama özel hastane ve muayenelerde ki doktorlarda dahil olurmu bilemedimH a p p y
MaşAllahHanımlar selam,
19+6 bugun muayene gittim 450gr olmus kocamandııı :) yüzü henüz pek net değildi 2 haftayaya netleşir dediii insallah
Arkadaşın dediği gibi kansizliktan olabilir kuzu ben içtim benim kanım yerindeydi daha yeni azıcık düşük çıktı ona rağmen çarpıntı vardı içmeye başlayınca geçtiKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
15-20 dakika evvel super bilgi tesekkurler :)15-20 dk öncesimi yiyeceksin tatlım.
Benimde 15:40
İnşAllah hayırlısıyla güzel gelişimlerini görürüz.
Mutlulukla çıkarız
Amin inşAllah kuzumc15-20 dakika evvel super bilgi tesekkurler :)
Dilerim hepimiz guzel haberler aliriz ve biran evvel saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Yeni kan testi yaptırdım ama demir ve kan değerlerim düşük değildi, belki de basınç artmasından dolayı olduArkadaşın dediği gibi kansizliktan olabilir kuzu ben içtim benim kanım yerindeydi daha yeni azıcık düşük çıktı ona rağmen çarpıntı vardı içmeye başlayınca geçti
Olabilir sen yinede bayramdan sonra tedbir amaçlı git tatlım. Erteleme için rahatlasın.Yeni kan testi yaptırdım ama demir ve kan değerlerim düşük değildi, belki de basınç artmasından dolayı oldu
Allahım kimseye sınamasınGrevden dolayı bugün tetanoz aşım vardı onu da iptal etmişler bayramdan sonraya kaldı. Rabbim doktorlarada hastalara da sabır versin. Özel hastanelerin de bi kısmında grev varmış. Gideceğiniz hastaneyi Arayarak gitmenizde fayda var.
Allahım hayırlısıyla testini güzel sonuçlandırır inşAllahMerhaba arkadaşlar. Dün 18+6da ayrıntılı ultrasona girdim. Bu zamana kadar gebeliğimde hiçbir problem yaşamamıştım. Dün doktor bebeğin beyninin iki tarafında pleksus kisti gördüğünü söyledi. Ayrıca çok hafif düzeyde (grade 1) bağırsakta parlama gördüğünü söyledi. Daha önce rahim içinde kanamam olmuş. Patlamayı bu kanamayı yutmaya bağladı. Ama yine de genetik test tavsiye etti. Diğer bütün her şey normal. Ense kalınlığı, burun, iç organlar... Dün genetik test verdim. 10 iş gününde çıkacakmış. Çok endişeliyim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda???
Kaçıncı haftandasınGrevden dolayı bugün tetanoz aşım vardı onu da iptal etmişler bayramdan sonraya kaldı. Rabbim doktorlarada hastalara da sabır versin. Özel hastanelerin de bi kısmında grev varmış. Gideceğiniz hastaneyi Arayarak gitmenizde fayda var.
Meyvesuyu icemiyorum, ozellikle paketliler midemi bulandiriyor. Sekerli seylere yanit veriyor yani hmmm. Ofisime yakin hocanin muayenehanesi, cikmadan bir meyve yiyeyim o zaman :)Amin inşAllah kuzumc
Bir arkadaş öyle yemiş
Meyvesuyu içende var wcmiz gelir diye pek hoşuma gitmedi
Bende anneme geldim.5 dklık mesafedeMeyvesuyu icemiyorum, ozellikle paketliler midemi bulandiriyor. Sekerli seylere yanit veriyor yani hmmm. Ofisime yakin hocanin muayenehanesi, cikmadan bir meyve yiyeyim o zaman :)
Benim de böyle parlaklık böbrek genişlemesi gibi can sıkıcı şeyler çıktı başka bi doktor dedi ki 19. Hafta çok erken 21+larda gidin bebek daha çok küçük cihazlar yanılıyor bebek büyüdükçe olan şeylerde kayboluyor bende 21+6 da tekrar ayrıntılıya gircem başka bi doktor da umarım düzelir hemen stres etme bi kaç hafta bekle başka bi doktor görüşü daha al çoğu şey geçiyor ilerlemiyor bol bol su iç kaşar ve muz ye bebeğe kilo aldırmalıyız , geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. Dün 18+6da ayrıntılı ultrasona girdim. Bu zamana kadar gebeliğimde hiçbir problem yaşamamıştım. Dün doktor bebeğin beyninin iki tarafında pleksus kisti gördüğünü söyledi. Ayrıca çok hafif düzeyde (grade 1) bağırsakta parlama gördüğünü söyledi. Daha önce rahim içinde kanamam olmuş. Patlamayı bu kanamayı yutmaya bağladı. Ama yine de genetik test tavsiye etti. Diğer bütün her şey normal. Ense kalınlığı, burun, iç organlar... Dün genetik test verdim. 10 iş gününde çıkacakmış. Çok endişeliyim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda???
Kesinlikle havuç suyu kadar etkili başka bir şey tanımam suyu bitmek üzere olan ablamı hayata döndürdü hiç endişe etme havuç büyük şifa , gördüm EminimKızlar, 2 gün önce detaylıya girdik şükür bişey çıkmadı sadece suyum bi parça azalmış ama endişelenecek bişey yok dedi doktorum. Bol su ve meyve önerdi. Biraz canımı sıktı bu durum ama napalım düzelir herhalde. Havuç suyu dsdi kuzenim, ona başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?