2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende anneme geldim.5 dklık mesafede bende meyve yiyeceğim.
Gecen 15. hafta prenatolog ziyaretimde trafikte kaldim, inanilmaz stresli ve kosturmali bir sekilde gitmistim muayeneye anlatamam. Bu sefer direk ofisten yuruyerek artik. Strese girmeden etmeden sakin sakin.
Guzel haberlerle donelim :)

Gecen 15. hafta prenatolog ziyaretimde trafikte kaldim, inanilmaz stresli ve kosturmali bir sekilde gitmistim muayeneye anlatamam. Bu sefer direk ofisten yuruyerek artik. Strese girmeden etmeden sakin sakin.
Guzel haberlerle donelim :)
Sonra hayırlısıyla bayramımız dahada güzel geçecek çifte bayram

Ikımıze de cok dua edeceğim. Buraya güzel haberlerlerimizi yazalım mutlaka. Benim doktorum da bebii yüzde 95 sağlıklı ama içimiz yine de rahat etsin dedi. Bakalım bekliyorum

Evet maalesef sorun sistemde zaten herşeyi doktorların üstüne yıkmaya çalışıp günah keçisi yapıyorlar ama sistem problemli. Koca koca binalar yapmakla olmuyor bu iş. Paran varsa bakılıyorsun paran varsa okutuyorsun

Merhaba ben kan sulandırıcı kullanıyorum (oksapar) raporum var
Dün eczaneden alamadım çünkü artık raporlu ilaçlarıda yazdırmak gerekiyormuş.
Bende bugün yazdıracaktım ama grev var. Acilde yazdırırım diye düşündüm ama acildede ağır vakalara bakacaklarmış,
Eczane tanıdık olduğu için şimdilik reçetesiz verecek.Bayramdan sonra yazdıracağım artık.
Şöyle de yapabilir bayramda acilde yazdırabilir.

İnşAllah

Dahada herşeyi irdelemeyeceğim en büyük sınavım bu oldu Allahım kimseyi hastalıkla sınamasın.
Evlatlarımızı bizim yaptığımız hata yanlışlarla sınamasın
Cidden üstüne düştükçe işler sarpa sarıyor

Benim ayrıntılıya gideceğim hastane de 2 ay önce 1000 demişti şimdi 1200 olmuş. Ama doğum paketi aldığım için %30 indirimli ödeyeceğim neyse ki.

merhaba ,
genelde o parlamanın geçtiğini duydum kist için bir bilgim yok içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle temiz çıkacak :)

Suya oturmayı denemedim cNım kendi doktorum fitil veriyo sadece onları kullanıyorum

Erken yazdirilabildigini de bugün öğrendim canım bundan sonra riske atmam valla son güne kadar beklemem daha önce raporum yoktu 10 günde bir gidip yazdırıyordum ilacım bitmeden yenisini vermiyorlardı ona aldandım ben de
Ben çok korktum olacak diye bayramdan sonraya haftam geçiyordu moralimi hep yüksek tutan ben bunda stresten çatlayacaktım Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın
Canim inşallah güzel gecer bebisi görünce bu gerginliği unutursun zaten sürekli zam yaptiklarindan önceden ayarladıkları randevulari bahanelerle iptal ettiklerini duymuştum ben de, belki gerçekten rahatsızlığından dolayıdır ama bilemiyorum o kadar çok şey yaşıyoruz ki her birimiz farklı farklı doktorlarla insan acaba mi diyor, ben mesela bir ay önceden randevu almıştım fiyat konuşup 700 tlydi detaylı gittiğimde aslında 1000 oldu ama sizinle daha önce randevulastigimiz ve fiyat konustugumuz için eski fiyattan alacağız dediler fiyat konuşmamış olsam 1000 alacaklar yani değişik bir ticarethane oldu sağlık sektörü
Ah malesef inan devletteki doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama cihazlar o kadar berbat ki çocuğun kafasını bile ayırt edemiyorum, bir de randevu alıyorum grevden iptal oluyor en az 3 kere yaşadım bu durumu tekrar sıra bulabilmek de imkansız sabah ezanla gidip sansliysan öğleye doğru doktorun yanına girebiliyorsun, keske biraz olsun sistemi düzenleyip cihazları yenileyip daha çok doktor alsalar da kimse mağdur olmasa hekimin de yükü hafiflese hastayla ilgilense ama bu hayal gibi bir sey ne yazık ki
Ben de o şekilde yaptım canım bayram sonrasına kaldı reçete eczane bir kutu verdi oksapari devamını bayram sonrası reçeteyle alacağım artik bu raporla alabilme durumu da 1 temmuzda degismis zaten yani bir hafta farkla ilacimizi alamamış olduk bu sıcakta hamile halimizle çifte eziyet, bir de bende 3 kutuda 150 tl fark çıkıyor raporlu olmasına rağmen sen de ücret ödüyor musun ilaçlara

Canım benim 21+3 480 gram.Perinatoloji doktoru şekerin olabilir bebek iri 22+6 yla uyumlu dedi. Sana herhangi bir sey söylendi mi
Benim ve eşimin boyu uzun gebeliğin başında doktor sizden iri bebiş olur demişti, bebeğin bacak boyuda 22+6 ile uyumlu çıktı.
Ben sordum şeker vs olabilir mi diye sanmıyorum tombiş değil uzun bir bebek dedi . Perinatolog randevum 2 hafta sonra bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…