- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
İyi bari yüreğimize indiriyordunAradım aradım olmamış
Haftam geçiyordu bayramdan sonraya kalsaydım
Sabah akşam bir bardak taze sıkılmış içti , sonra da hiç bırakmadı korkudan yine azalır diye iki üç günde bir bardak içmeye devam etti herkese şifa olur inşallah bizim bile sorun yokken içmemiz lazım aslında aklıma gelmiyor ama haftada iki iç bardak içsek şifa olur belkiNasıl içti kür gibimi yaptı
Allah büyüktür ne diyelim bi kaç gün çok üzüldüm ağladım ama bebeği de etkiliyoruz sağlıksız denilen bir çok çocuk sağlıklı doğmuş yanılma payı hep düşünüyorum ultrasonda güzel olacak herşey inşallahIkımıze de cok dua edeceğim. Buraya güzel haberlerlerimizi yazalım mutlaka. Benim doktorum da bebii yüzde 95 sağlıklı ama içimiz yine de rahat etsin dedi. Bakalım bekliyorum
Ben kutu başına 1–2 lira fark ödüyordumBen de o şekilde yaptım canım bayram sonrasına kaldı reçete eczane bir kutu verdi oksapari devamını bayram sonrası reçeteyle alacağım artik bu raporla alabilme durumu da 1 temmuzda degismis zaten yani bir hafta farkla ilacimizi alamamış olduk bu sıcakta hamile halimizle çifte eziyet, bir de bende 3 kutuda 150 tl fark çıkıyor raporlu olmasına rağmen sen de ücret ödüyor musun ilaçlara
Detaylı ultrason için balım bebek büyüdükçe organlara bakmasi zor oluyormuş.Ben de gidemedim canim.Hadi benimki neyse de seninki kötü olmuş.Bayramdan sonra niye geç kalasin ki senlik bi durum degil.O haftada yapilnca ne oluyor ki ?
Anladım canım benim tombis oldugunu soyledi 25 cm di dün gittigimde. Karın çevresinin ve baş cevresinin buyuk oldugunu soyledi. Ama aslında bizde eşimle iriyiz. Ben 4 buçuk kilo dogmusum. Seker testi yaptir eğer seker cikmazsa korkulacak birsey yok bebek iri olur sadece dediBenim ve eşimin boyu uzun gebeliğin başında doktor sizden iri bebiş olur demişti, bebeğin bacak boyuda 22+6 ile uyumlu çıktı.
Ben sordum şeker vs olabilir mi diye sanmıyorum tombiş değil uzun bir bebek dedi . Perinatolog randevum 2 hafta sonra bakalım o ne diyecek
Yine seninki vicdanlıymış bununda senin dediğin gibi zamdan dolayı değildir tamam geçmiş olsun ama bir gün öncesi demesi mağdur ediyor 3 gün önce dese bu kadar gerilmezdik birde alternatif seçenek sunmuyorErken yazdirilabildigini de bugün öğrendim canım bundan sonra riske atmam valla son güne kadar beklemem daha önce raporum yoktu 10 günde bir gidip yazdırıyordum ilacım bitmeden yenisini vermiyorlardı ona aldandım ben de
Canim inşallah güzel gecer bebisi görünce bu gerginliği unutursun zatensürekli zam yaptiklarindan önceden ayarladıkları randevulari bahanelerle iptal ettiklerini duymuştum ben de, belki gerçekten rahatsızlığından dolayıdır ama bilemiyorum o kadar çok şey yaşıyoruz ki her birimiz farklı farklı doktorlarla insan acaba mi diyor, ben mesela bir ay önceden randevu almıştım fiyat konuşup 700 tlydi detaylı gittiğimde aslında 1000 oldu ama sizinle daha önce randevulastigimiz ve fiyat konustugumuz için eski fiyattan alacağız dediler fiyat konuşmamış olsam 1000 alacaklar yani değişik bir ticarethane oldu sağlık sektörü
Ah malesef inan devletteki doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama cihazlar o kadar berbat ki çocuğun kafasını bile ayırt edemiyorum, bir de randevu alıyorum grevden iptal oluyor en az 3 kere yaşadım bu durumu tekrar sıra bulabilmek de imkansız sabah ezanla gidip sansliysan öğleye doğru doktorun yanına girebiliyorsun, keske biraz olsun sistemi düzenleyip cihazları yenileyip daha çok doktor alsalar da kimse mağdur olmasa hekimin de yükü hafiflese hastayla ilgilense ama bu hayal gibi bir sey ne yazık ki
Ben de o şekilde yaptım canım bayram sonrasına kaldı reçete eczane bir kutu verdi oksapari devamını bayram sonrası reçeteyle alacağım artik bu raporla alabilme durumu da 1 temmuzda degismis zaten yani bir hafta farkla ilacimizi alamamış olduk bu sıcakta hamile halimizle çifte eziyet, bir de bende 3 kutuda 150 tl fark çıkıyor raporlu olmasına rağmen sen de ücret ödüyor musun ilaçlara
Hayırlısıyla inşAllahİnan cok sevindim özel olmaz cunku oyle sey haber ederlerdi illa ki guzel haberlerle gel insallahbıdısını gör
Aslında 2li testtede böyle karışık olay olmuştu oradan ders çıkarmam lazımdıValla sevindim canımneyse kötü seylerden de iyi bısey çıkıyor bak
Sen beni gör şekeri ekmeği bırakacağım dedim stresten hepsini yedimİyi bari yüreğimize indiriyordunHayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ya çok teşekkür ederimSabah akşam bir bardak taze sıkılmış içti , sonra da hiç bırakmadı korkudan yine azalır diye iki üç günde bir bardak içmeye devam etti herkese şifa olur inşallah bizim bile sorun yokken içmemiz lazım aslında aklıma gelmiyor ama haftada iki iç bardak içsek şifa olur belki
Hayir canim tam vaktikızlar ben 22+0 da gidicem detaylıya çok mu geç ?
bekliyorummm sabırsızlıkla :)Evet tatlım 15:40ta hayırlısıyla
Zaman geçmiyor hunharca yiyorumbekliyorummm sabırsızlıkla :)
İnşallahAllah büyüktür ne diyelim bi kaç gün çok üzüldüm ağladım ama bebeği de etkiliyoruz sağlıksız denilen bir çok çocuk sağlıklı doğmuş yanılma payı hep düşünüyorum ultrasonda güzel olacak herşey inşallah
Bende sizin gibi kutu başına 1 TL ödüyorum raporluyken çok saçma miktarlar çıkıyorBen kutu başına 1–2 lira fark ödüyordum
Seninki niye o kadar fazla acaba
Raporumun ekran görüntüsünü atayım
Acaba raporda yazılan ile mi ilgili
Eki Görüntüle 3095246
He ertelenmedi yani?Sevindim hadi hayirli haberle gel :)Evet tatlım 15:40ta hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?