- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Hayirli olsun bende de yuzde 95 kiz demisti 15. Haftada. 19. Haftada ve 20. Haftads yuzde 100 erkekmis.Selam kızlar detaylı ultrasondqn çıktım oğlum oluyormus kıza benziyor demişti iki ayrı doktor erkekmis hayırlısı böyleymiş sagligida şuan gayet iyi dedi doktor önemli olan buydu zaten sağlıklı sıhhatli olsunda yeter sadece ufak çaplı bı şaşırdık
Rica ederim , Tabi tabi Allah’ın yarattığı herşey de bir şifa var şükürler olsunYa çok teşekkür ederim
Evet içmemiz lazım hem gözümüzede iyi gelir
Hayir canim tam vakti
Bende 22.haftamda gidiyorum
21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez benceCanım benim 21+3 480 gram.Perinatoloji doktoru şekerin olabilir bebek iri 22+6 yla uyumlu dedi. Sana herhangi bir sey söylendi mi
Dün yapıldı canım kordosentez@elifselman @MaviNAZLI kızlar yoksunuz ne zamandır? Ya da ben mi göremedim?! Her şey yolunda mı?
Ayrıcaeras0201 bayramdan sonra mıydı senin işlemin? Söylemişsindir de unutmuşumdur, kusuruma bakma…
merhabalar aralık grubundan yazıyorum. 14+5 te erkek dediler 15+6 da kız dediler şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 18 temmuzda o zmaan netleşir inşallah benim deHayirli olsun bende de yuzde 95 kiz demisti 15. Haftada. 19. Haftada ve 20. Haftads yuzde 100 erkekmis.
Bence ideal canim ben tam 20+0 da gittim bebiş bana doğru dönük olduğu için net görebilmek adına 23+0 da tekrar detaylıya gireceğimkızlar ben 22+0 da gidicem detaylıya çok mu geç ?
Sağol canım ister istemez canim sıkıldı. Suyum fln da normal aslında genelde şeker olunca bebegin suyu fazla oluyormus. Bende cocuklugumdan beri sekerli seyleri hic tuketmem ve ailede de seker hastalgi kimsede yok. Sizin ikizde hile oyleyse gayet normal o zaman21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez bence
Hayırlı haberler gelsin en kısa zamanda insallahDün yapıldı canım kordosentezSonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu
Slm canm..sonuclar icin aradi doktorum bugun..hersey yolunda..bi sorun yok dedi..insallah saglikla hayirla gelsin bakalim bundan sonra..artik sadece rutin kontroller sonra dogum kismetse..Hayırlı haberlerle gel insallah cok sevindimmutlaka yaz sonucların gelince iyi gelecek
Çok iyi bende acaba geç mi kaldım diye düşündümBence ideal canim ben tam 20+0 da gittim bebiş bana doğru dönük olduğu için net görebilmek adına 23+0 da tekrar detaylıya gireceğim
Çocuğu gördü bizi unuttuH a p p y naptın gördün mü bebişini
Canım gittin mi? Henüz okuyamadım mesajları ama merak ettim senle bebişiBen bunu sabah ezanı okunmadan gördüm bir ağlama krizi girdi sonra ezan okununca dedim ağlasam ne fayda hayırlısı buymuş dedim sabah aradım iptal olmamış umarım randevudan 1 saat öncesi aramazlar
Canım bende kutu başı 50 TL ödüyorum güya raporlu ama anlamadım eczacıya sorduğumda verilen rapor bu şekilde karşılıyor dediErken yazdirilabildigini de bugün öğrendim canım bundan sonra riske atmam valla son güne kadar beklemem daha önce raporum yoktu 10 günde bir gidip yazdırıyordum ilacım bitmeden yenisini vermiyorlardı ona aldandım ben de
Canim inşallah güzel gecer bebisi görünce bu gerginliği unutursun zatensürekli zam yaptiklarindan önceden ayarladıkları randevulari bahanelerle iptal ettiklerini duymuştum ben de, belki gerçekten rahatsızlığından dolayıdır ama bilemiyorum o kadar çok şey yaşıyoruz ki her birimiz farklı farklı doktorlarla insan acaba mi diyor, ben mesela bir ay önceden randevu almıştım fiyat konuşup 700 tlydi detaylı gittiğimde aslında 1000 oldu ama sizinle daha önce randevulastigimiz ve fiyat konustugumuz için eski fiyattan alacağız dediler fiyat konuşmamış olsam 1000 alacaklar yani değişik bir ticarethane oldu sağlık sektörü
Ah malesef inan devletteki doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama cihazlar o kadar berbat ki çocuğun kafasını bile ayırt edemiyorum, bir de randevu alıyorum grevden iptal oluyor en az 3 kere yaşadım bu durumu tekrar sıra bulabilmek de imkansız sabah ezanla gidip sansliysan öğleye doğru doktorun yanına girebiliyorsun, keske biraz olsun sistemi düzenleyip cihazları yenileyip daha çok doktor alsalar da kimse mağdur olmasa hekimin de yükü hafiflese hastayla ilgilense ama bu hayal gibi bir sey ne yazık ki
Ben de o şekilde yaptım canım bayram sonrasına kaldı reçete eczane bir kutu verdi oksapari devamını bayram sonrası reçeteyle alacağım artik bu raporla alabilme durumu da 1 temmuzda degismis zaten yani bir hafta farkla ilacimizi alamamış olduk bu sıcakta hamile halimizle çifte eziyet, bir de bende 3 kutuda 150 tl fark çıkıyor raporlu olmasına rağmen sen de ücret ödüyor musun ilaçlara
feci hem de. cok bahsedilmiyor haberlerde, ancak kardesim hekim o surekli uyariyor beni. kapali yerlerde, alisveris yaparken, asansorde, taksi veya toplu tasimda mutlaka maske diyor.Hanimlar alakasiz olacak ama aman dikkat edin korona artmis biraz. Dun teyzemin kizi korona olmus haberini aldik. Bi akrabamin apartmaninda da cocuklarda cikmis.En azindan hastane ve kalabaliklarda maske takin derim.
insallah bu yasadiginiz zorluklari unutturacak guzel haberler gelecek.Dün yapıldı canım kordosentezSonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?