2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayirli olsun bende de yuzde 95 kiz demisti 15. Haftada. 19. Haftada ve 20. Haftads yuzde 100 erkekmis.

Canım benim 21+3 480 gram.Perinatoloji doktoru şekerin olabilir bebek iri 22+6 yla uyumlu dedi. Sana herhangi bir sey söylendi mi
21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez bence

@elifselman @MaviNAZLI kızlar yoksunuz ne zamandır? Ya da ben mi göremedim?! Her şey yolunda mı?
Ayrıca eras0201 bayramdan sonra mıydı senin işlemin? Söylemişsindir de unutmuşumdur, kusuruma bakma…
Dün yapıldı canım kordosentez Sonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu

21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez bence
Sağol canım ister istemez canim sıkıldı. Suyum fln da normal aslında genelde şeker olunca bebegin suyu fazla oluyormus. Bende cocuklugumdan beri sekerli seyleri hic tuketmem ve ailede de seker hastalgi kimsede yok. Sizin ikizde hile oyleyse gayet normal o zaman

Hayırlı haberler gelsin en kısa zamanda insallah zorlu yolllardan geçtin sonu feraha çıksin

Ben bunu sabah ezanı okunmadan gördüm bir ağlama krizi girdi sonra ezan okununca dedim ağlasam ne fayda hayırlısı buymuş dedim sabah aradım iptal olmamış umarım randevudan 1 saat öncesi aramazlar
Canım gittin mi? Henüz okuyamadım mesajları ama merak ettim senle bebişi

Canım bende kutu başı 50 TL ödüyorum güya raporlu ama anlamadım eczacıya sorduğumda verilen rapor bu şekilde karşılıyor dedi

Hanimlar alakasiz olacak ama aman dikkat edin korona artmis biraz. Dun teyzemin kizi korona olmus haberini aldik. Bi akrabamin apartmaninda da cocuklarda cikmis.En azindan hastane ve kalabaliklarda maske takin derim.
feci hem de. cok bahsedilmiyor haberlerde, ancak kardesim hekim o surekli uyariyor beni. kapali yerlerde, alisveris yaparken, asansorde, taksi veya toplu tasimda mutlaka maske diyor.

insallah bu yasadiginiz zorluklari unutturacak guzel haberler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…