- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 40
Dün yapıldı canım kordosentezSonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu
Kuzu yan bilemi dönmüyor nasıl kapatıyor yani yandandami gözükmüyorduPerinatolog ziyaretimizi tamamladik. Yine cikarildim ve yurutuldum klasikBiraz oksurun vs dedi hemsire. O kadar cikolata yedim hocaya, onlar hikaye dedi. Edecegi zaman ediyormus. Neyse sonunda dondu. Hersey yolundaymis cok sukur. Yuzunu de gordum kizimin :)
Herşey yolunda hayırlısıylaHe ertelenmedi yani?Sevindim hadi hayirli haberle gel :)
Hayırlısıyla gördüm tatlım herşey yolundaH a p p y naptın gördün mü bebişini
Bakmasi gereken seylerin yarisina bakti hoca, devam edebilmesi icin donmesi gerekiyordu. Fit fit bir suru hareketi yapti ama donmedi.Kuzu yan bilemi dönmüyor nasıl kapatıyor yani yandandami gözükmüyordu
Yok kuzu sıvısı iyi dedi dedim arada su gibi geliyor akıntıdir o dediBakmasi gereken seylerin yarisina bakti hoca, devam edebilmesi icin donmesi gerekiyordu. Fit fit bir suru hareketi yapti ama donmedi.Ama kalkip yuruyup oksurdukten sonra ikinci seferde donmus oldu.
Rahim agzinin iyi olmasina cok sevindim cunku cok arkadasima apar topar serklaj vs yapilmisti.
Maşallah cok sevindim :)Herşey yolunda hayırlısıyla
Darısı başıma olsun ya çok istiyorum yuzunu net bir şekilde görebilmeyiPerinatolog ziyaretimizi tamamladik. Yine cikarildim ve yurutuldum klasikBiraz oksurun vs dedi hemsire. O kadar cikolata yedim hocaya, onlar hikaye dedi. Edecegi zaman ediyormus. Neyse sonunda dondu. Hersey yolundaymis cok sukur. Yuzunu de gordum kizimin :)
Ayyyy çok sevindim çok şükür hadi hayırlısiyla geldinGüzel kadınlar
Allahım hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı gelişimini görmeyi nasip etti
Herşey yolunda hamdolsun
Boyu kilosu haftasına göre iyi
Hepinizede ayriyeten teşekkür ederim beni sakinleştirdiğiniz için.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kuzu hicmi dönmüyor söyle yandan bilemiDarısı başıma olsun ya çok istiyorum yuzunu net bir şekilde görebilmeyi
Ayyyy çok sevindim çok şükür hadi hayırlısiyla geldin
Darisi basiniza :) Herseyin yolunda oldugu, guzel saglikli bir bayram olsun bu arada :)Darısı başıma olsun ya çok istiyorum yuzunu net bir şekilde görebilmeyi
Ayyyy çok sevindim çok şükür hadi hayırlısiyla geldin
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Doktor görüyor yandan ben foruma atanlarınki gibi vesikalık istiyorum Cercevem boş kaldıKuzu hicmi dönmüyor söyle yandan bilemi
Adına çok sevindimKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Oo minik resim vermedi herhaldeHayırlısıyla gördüm tatlım herşey yolunda
İyi haberler alırsın inşallah.Dün yapıldı canım kordosentezSonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Herkesten güzel haberler alalımSlm canm..sonuclar icin aradi doktorum bugun..hersey yolunda..bi sorun yok dedi..insallah saglikla hayirla gelsin bakalim bundan sonra..artik sadece rutin kontroller sonra dogum kismetse..
Maşallah kuzuyaGüzel kadınlar
Allahım hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı gelişimini görmeyi nasip etti
Herşey yolunda hamdolsun
Boyu kilosu haftasına göre iyi
Hepinizede ayriyeten teşekkür ederim beni sakinleştirdiğiniz için.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?