- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Hadi gözün aydın canımKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Hayırlısıyla gösterir kuzum ya 19.haftamda daha net gördüm büyüdükçe ekrana sığmıyorlarDoktor görüyor yandan ben foruma atanlarınki gibi vesikalık istiyorum Cercevem boş kaldı
Verdi resim .Oo minik resim vermedi herhaldeher şeyin yolunda olmasına sevindim.
Hadi inşallahHavuç suyunu ben de çok duydum ve hemen suyu arttırıyormuş hiç merak etme bir dahaki kontrole düzeldiğini göreceksin
Sağol canım 2 gündür içmeye çalışıyorum ama çok coşmasam iyi olur. Benim 105 çıktı,, çok havuç suyu içersem bu,sefer de su fazlalığı olur diye tedirgin oluyorum. Sence haklı olabilir miyim ?İndirimleri kovalıycan arada e bebek hepsi burada falan oluyo sürekli bakarak ol canım begendığini ekle fiyat düşünce al ne yapacaksın işte halimiz duman
Devlettekiler yapar bence sen randevu aldığın yeri ara sor ona göre gidersin
Havuc da arttırıyo ben 1 hafta içebildim havuc zamanıydı doktorum demişti günlük 1 bardak iç diye basta su bile içemedim cunku surekli kustum sıvı alımım pek olmadı suyum azdı bak az cocuk zor haraket ediyo diyince hem havuc suyu hem 2.5 litre su içmeye dikkat ettim yüzde 40 olan suyum 85 e cıktı hala suyumu her gün içerim meyvemi düzenli yerim ama havuc suyundan tiksindim yani korkma suya aban
Sağol canım, benim sınırdaymış günde 1 bardak içeyim diyorum ama şunu da düşündüm çok abartırsam mesela günde 2 bardak veya büyük bardak, bu swrfer de fazlalık olur mu ? Fazla su da zararlı diye biliyorum.Kesinlikle havuç suyu kadar etkili başka bir şey tanımam suyu bitmek üzere olan ablamı hayata döndürdü hiç endişe etme havuç büyük şifa , gördüm Eminim
Soru bana değil ama bildiğim biieyi bende yazayım dedim, 1 çay,kaşığı,zeytinyağı ile iyi oluyor dediler. Hatta işyerinde içeyim dedim, sipariş verirken bir yerde zeytinyağı seçeneği gördüm. Sanıyorum indeki vitaminlerin geçişini kolaylaştırıyor.Nasıl içti kür gibimi yaptı
Kuzu teşekkür ederim bende İbrahim saracoglununkini buldum geceleri yemekten sonra 3 ay boyunca için diyor sonra haftada 3 e düşürün diyorSoru bana değil ama bildiğim biieyi bende yazayım dedim, 1 çay,kaşığı,zeytinyağı ile iyi oluyor dediler. Hatta işyerinde içeyim dedim, sipariş verirken bir yerde zeytinyağı seçeneği gördüm. Sanıyorum indeki vitaminlerin geçişini kolaylaştırıyor.
Aa sade mi demiş ? Hımmm bilemedim xanım ama bilen kişi yani doğrudur. Yapın zararı var mı bilemem. Bana hem arkadaşım dedi yağla içtiğini hemde meyve sucuda böyle yapıldığını görünce vardır bir hikmeti demiştim. Ya benim tam sınırdaymış, arkadaşlafa sordum sana da sorayım, şimdi ben günde normal bir bardakla çok abartmadan içeyim diyorum. Çünkü sınırda, büyük bardakla falan içip sonra da su fazlalığı olur mu ? O da bebeğe zararlı. 1 su bardağı yeterli olur sadece akşamları içerim. Bazısı günde 2 bardak içen olmuş ama bana o kadar gerek yok sanırımKuzu teşekkür ederim bende İbrahim saracoglununkini buldum geceleri yemekten sonra 3 ay boyunca için diyor sonra haftada 3 e düşürün diyor
O kadar sevindim ki anlatamamSlm canm..sonuclar icin aradi doktorum bugun..hersey yolunda..bi sorun yok dedi..insallah saglikla hayirla gelsin bakalim bundan sonra..artik sadece rutin kontroller sonra dogum kismetse..
Şeker yuklemesinde de göstermesse kendini tam olarak götünü kesicem onunHayırlısıyla gösterir kuzum ya 19.haftamda daha net gördüm büyüdükçe ekrana sığmıyorlar
Cok sevindim canımKader arkadaşlarım herkese merhaba sonuçlarım için aradılar temiz geldi tüm güzel yüreklerin kalbinden öperim dilerimki hepimiz sağlıcakla alırız çocuklarımızı elimize hepinizden Allah razı olsun
Tiksinmedigin sürece iç havuc ama normal. Suyunu her zaman içSağol canım 2 gündür içmeye çalışıyorum ama çok coşmasam iyi olur. Benim 105 çıktı,, çok havuç suyu içersem bu,sefer de su fazlalığı olur diye tedirgin oluyorum. Sence haklı olabilir miyim ?
Sen bir bardakla başla kuzu 1 ay sonra baktın artmış öyle devam edersin.Yada bırakırsın. Herşeyin fazlası zararAa sade mi demiş ? Hımmm bilemedim xanım ama bilen kişi yani doğrudur. Yapın zararı var mı bilemem. Bana hem arkadaşım dedi yağla içtiğini hemde meyve sucuda böyle yapıldığını görünce vardır bir hikmeti demiştim. Ya benim tam sınırdaymış, arkadaşlafa sordum sana da sorayım, şimdi ben günde normal bir bardakla çok abartmadan içeyim diyorum. Çünkü sınırda, büyük bardakla falan içip sonra da su fazlalığı olur mu ? O da bebeğe zararlı. 1 su bardağı yeterli olur sadece akşamları içerim. Bazısı günde 2 bardak içen olmuş ama bana o kadar gerek yok sanırım
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım tatlımŞeker yuklemesinde de göstermesse kendini tam olarak götünü kesicem onunbu ne hasretlik ama Allah sağlıklı sıhhatli etsin yavrularımızı koca bir yolculuğun yarısından cogunu tamamladık Allah'ın izniyle bundan sonrasi mis gibi geçer inss
Aaa çoğu doktor yaptır diyor ama özel bir sebebi var mı yaptirmiyor olmanın? Bende bayram sonrası hem tetenoz ikinci dozu alacagim hem şeker yüklemesi yaptiricam Nst 30. Haftadan sonra sanırım dimi ölçümler onun öncesinde yapılıyor mu acaba ?Ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım tatlımaçlık tokluk şekerine baktiracagim
İnşAllah hayırlısıyla kuzum
2.doz tetanoz
Çatı muayenesiyle
Nstler var
Son haftalarda
Peki Sınırda olması giderek azalmasını etkiler mi Allah korusun , bu Aralar bende herşeyin en kötüsünü düşünüyorum başımdaki işten dolayı Allah yardımcımız olsun da .. bence bir haftalık kür bu günde iki bardakla suyu normal seviyeye getirir sonra da azaltır haftada üç dört içersin nasıl olur bilemiyorum ki iyi birşey yapmak isterken kötüye sebep olmakda istemiyor insan Allah korusunSağol canım, benim sınırdaymış günde 1 bardak içeyim diyorum ama şunu da düşündüm çok abartırsam mesela günde 2 bardak veya büyük bardak, bu swrfer de fazlalık olur mu ? Fazla su da zararlı diye biliyorum.
Kendi tercihim tatlım yaptirmamam.Aaa çoğu doktor yaptır diyor ama özel bir sebebi var mı yaptirmiyor olmanın? Bende bayram sonrası hem tetenoz ikinci dozu alacagim hem şeker yüklemesi yaptiricam Nst 30. Haftadan sonra sanırım dimi ölçümler onun öncesinde yapılıyor mu acaba ?
Gözün aydın canım sarısı bize inşallahGüzel kadınlar
Allahım hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı gelişimini görmeyi nasip etti
Herşey yolunda hamdolsun
Boyu kilosu haftasına göre iyi
Hepinizede ayriyeten teşekkür ederim beni sakinleştirdiğiniz için.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı haberler gelsin oralardan da inşallahKendi tercihim tatlım yaptirmamam.
Tetanoz benim daha var 2.doza
Nstde yarın cizelgemi atarım şimdi yanlış söylemim kuzu
Benim şeker düşük çıkıyor budami şeker hastalığı belirtisi bunuda bilmiyorum kararsizim yani olması gerekenden düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?