2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Annemi ameliyat masasından kaldırdılar bugün şaka gibi grev var diye..bi pisliğin yüzünden bütün hastalar mağdur oldu
Benim de babam safra dan pazartesi ameliyat olmustu. Bugun ve yarin sadece asistanlar ilgilenicekmis. cok sukur bir skntisi yok ama insan endiseliniyor ister istemez
Detaylı ultrason için balım bebek büyüdükçe organlara bakmasi zor oluyormuş.
aa yeni bur bilgi daha ogrendim
21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez bence
ya benim arkadasimin yigeni de 4 kilo dogdu ve suan bebek 6 aylik gibi genetik de onemli, anne baba dayi fln iriyse cocukda iri olabilir
Gecmis olsun canim Sen kendini nasil hissediyorsun ?
Bence ideal canim ben tam 20+0 da gittim bebiş bana doğru dönük olduğu için net görebilmek adına 23+0 da tekrar detaylıya gireceğim
Benimde kalbini tam goremediler , bende yarin gidecegim tekrar , 21+4 de . Ilk detaylim tam 20. haftadaydi
feci hem de. cok bahsedilmiyor haberlerde, ancak kardesim hekim o surekli uyariyor beni. kapali yerlerde, alisveris yaparken, asansorde, taksi veya toplu tasimda mutlaka maske diyor.
bizim burada da maske kullanimi cok artti .
Cok sevindim canim guzel hberler donmene
Kuzu hicmi dönmüyor söyle yandan bilemi
benim ki donmedi mesela

Hayırlı haberler gelsin oralardan da inşallah Valla varsa öyle bir çizelge gönder gelsin önümüzdeki süreci biliriz hiç değilse
Var kuzum çizelge sabah atacağım
Hangi testin muayenin kaçıncı haftada yapılacağının cizelge haline getirmiş

Kuzum cidden öyle bugün gittiğimde hiç 19. Hafta gibi net gelmedi bana o zaman küçüktü ya daha iyi gördüm vücudunu ben bugün bir tuhaf geldi

Yani benimki yan duruyordu ama gördüm yani birde burnu 19.haftada aynı babasiydi şimdi bu kocaman halinde minik geldi okka bir burnu var ne ben ne babası organını tam net görmesem kız diyecektim

Gözün aydın canım sarısı bize inşallah
Seninkine hayırlısıyla çok güzel geçecek

Bu bize deneyim olsun hayırlısıyla 2.si olursa onda bence 19 yada 20.haftada gidilmeli daha net görülüyor 22de tam büyüyor ya yani bir tuhaf oldum kadar büyük burun minik bizde minik burun varda kemikli bununki estetikli gibi

İnşallah canım Allah'ım o günleri gösterir de öyle yaparız inşallah minnoş çok tatlıdır o zaman

Evet sezeryanın sonrası zor ama alttan dikis olunca bı farkı kalmiyo sonrasının. Araya mesafe girmişse yapan doktorlar var tabiki Rabbim gönlüne göre afiyetle versin canım

Kuzum cidden öyle bugün gittiğimde hiç 19. Hafta gibi net gelmedi bana o zaman küçüktü ya daha iyi gördüm vücudunu ben bugün bir tuhaf geldi
Sigmiyorlar artik ekrana birde
Yani benimki yan duruyordu ama gördüm yani birde burnu 19.haftada aynı babasiydi şimdi bu kocaman halinde minik geldi okka bir burnu var ne ben ne babası organını tam net görmesem kız diyecektim
Gecen temmuz annelerinde biri yazmisti “ 9 ay karnimda tasidim , 7 ay kustum ama simdi kucagimda kucuk kocam “

Canım tabiki bende iki doğumda normal doğumda direndim ilk doğumda iki gün hastahanede yattım sancı çektim sonrasında 1ay boyunca dikişte cektim. Benim sorunum şu doğum anında ıkınamıyorum ikinacak gücüm yok çünkü. Herkes benim gibi değil mesela eltimin 2.ci doğumu dikişsiz oldu. Hala gönlüm normal doğumdan yana ama cesaret edebilecek miyim bilmiyorum

Kızlar ana kucağı araştıranlar Hepsiburada Tcherci markası var 297 TL ye düştü 800 TL lik ana kucağı almayanlar mutlaka değerlendirin çok ünlü bir markanın sağlam muadili

Kızlar ana kucağı araştıranlar Hepsiburada Tcherci markası var 297 TL ye düştü 800 TL lik ana kucağı almayanlar mutlaka değerlendirin çok ünlü bir markanın sağlam muadili
Evet evet bende attım az önce buraya. Kırmızı olanı düşmüş şimdi. Ben aldım hemen

Eklentiler

• A3CD2172-D449-4F7D-9CA1-BA89AFFA4083.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 96
İnşallah ihtiyacı olan kuzular geç görmezler ya. Üzülürüm
Aynen ha o da var ama almakta tereddüt edebilirler gene de araştırma yapmadılarsa benim çok şey favorimde ne alacağım belli fiyat düşmesini bekliyorum sadece düştükçe dipten topluyorum böyle Keşke bir kaç gün buralarda olsa da millet faydalansa yine çok mutlu uyuyacağım bir gün olacak su karlilik sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…