Benim de babam safra dan pazartesi ameliyat olmustu. Bugun ve yarin sadece asistanlar ilgilenicekmis. cok sukur bir skntisi yok ama insan endiseliniyor ister istemezAnnemi ameliyat masasından kaldırdılar bugün şaka gibigrev var diye..bi pisliğin yüzünden bütün hastalar mağdur oldu
aa yeni bur bilgi daha ogrendimDetaylı ultrason için balım bebek büyüdükçe organlara bakmasi zor oluyormuş.
ya benim arkadasimin yigeni de 4 kilo dogdu ve suan bebek 6 aylik gibi21+0 da oğlum 476 gr dı üstelik ikiz benimkiler doktor hiç şeker vs den bahsetmedi. Bebeğin haftasından iri olması illa şekerin olabilme ihtimali olduğunu göstermez bence
Gecmis olsun canimDün yapıldı canım kordosentezSonuçlar ne zamana çıkar bilmem grev bayram tatili derken İşlemi prof perinatoloji uzmanı yaptı ege üniversitesi hocalarından izmirde baya bilindik bir doktor. Bu kez emin ellerdeydim Ama amniyosenteze göre zor bir işlem oldu
Benimde kalbini tam goremediler , bende yarin gidecegim tekrar , 21+4 de . Ilk detaylim tam 20. haftadaydiBence ideal canim ben tam 20+0 da gittim bebiş bana doğru dönük olduğu için net görebilmek adına 23+0 da tekrar detaylıya gireceğim
bizim burada da maske kullanimi cok artti .feci hem de. cok bahsedilmiyor haberlerde, ancak kardesim hekim o surekli uyariyor beni. kapali yerlerde, alisveris yaparken, asansorde, taksi veya toplu tasimda mutlaka maske diyor.
Cok sevindim canim guzel hberler donmeneGüzel kadınlar
Allahım hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı gelişimini görmeyi nasip etti
Herşey yolunda hamdolsun
Boyu kilosu haftasına göre iyi
Hepinizede ayriyeten teşekkür ederim beni sakinleştirdiğiniz için.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
benim ki donmedi meselaKuzu hicmi dönmüyor söyle yandan bilemi
Var kuzum çizelge sabah atacağımHayırlı haberler gelsin oralardan da inşallahValla varsa öyle bir çizelge gönder gelsin önümüzdeki süreci biliriz hiç değilse
Kuzum cidden öyle bugün gittiğimde hiç 19. Hafta gibi net gelmedi bana o zaman küçüktü ya daha iyi gördüm vücudunu benBenim de babam safra dan pazartesi ameliyat olmustu. Bugun ve yarin sadece asistanlar ilgilenicekmis. cok sukur bir skntisi yok ama insan endiseliniyor ister istemez
aa yeni bur bilgi daha ogrendim
ya benim arkadasimin yigeni de 4 kilo dogdu ve suan bebek 6 aylik gibigenetik de onemli, anne baba dayi fln iriyse cocukda iri olabilir
Gecmis olsun canimSen kendini nasil hissediyorsun ?
Benimde kalbini tam goremediler , bende yarin gidecegim tekrar , 21+4 de . Ilk detaylim tam 20. haftadaydi
bizim burada da maske kullanimi cok artti .
Cok sevindim canim guzel hberler donmene
benim ki donmedi mesela
Yani benimki yan duruyordu ama gördüm yani birde burnu 19.haftada aynı babasiydi şimdi bu kocaman halinde minik geldi okka bir burnu var ne ben ne babasıBenim de babam safra dan pazartesi ameliyat olmustu. Bugun ve yarin sadece asistanlar ilgilenicekmis. cok sukur bir skntisi yok ama insan endiseliniyor ister istemez
aa yeni bur bilgi daha ogrendim
ya benim arkadasimin yigeni de 4 kilo dogdu ve suan bebek 6 aylik gibigenetik de onemli, anne baba dayi fln iriyse cocukda iri olabilir
Gecmis olsun canimSen kendini nasil hissediyorsun ?
Benimde kalbini tam goremediler , bende yarin gidecegim tekrar , 21+4 de . Ilk detaylim tam 20. haftadaydi
bizim burada da maske kullanimi cok artti .
Cok sevindim canim guzel hberler donmene
benim ki donmedi mesela
Seninkine hayırlısıyla çok güzel geçecekGözün aydın canım sarısı bize inşallah
İnşallah canımSeninkine hayırlısıyla çok güzel geçecek
Bu bize deneyim olsun hayırlısıyla 2.si olursa onda bence 19 yada 20.haftada gidilmeli daha net görülüyor 22de tam büyüyor ya yani bir tuhaf oldum kadar büyük burun minik bizde minik burun varda kemikli bununki estetikli gibi
Amin canım ama ben bu travmaya nasıl normal doğuma girerim inan hiç bilmiyorum2 kez normal dogum yapmıssın ne guzel belki bu cok kolay olcak sonuc da 3 olcak her dogum farklı oyle dusunme korkma bi sekılde oluyo geciyo rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize
Evet sezeryanın sonrası zor ama alttan dikis olunca bı farkı kalmiyo sonrasının. Araya mesafe girmişse yapan doktorlar var tabiki Rabbim gönlüne göre afiyetle versin canımHayırlı geceler canım, bu sefer kolay olur .3 .ler daha rahat oluyor genelde.ben de tam tersi durum.var,2 sezaryen oldum,o da zor,sonrası yani.iyilesmek..sancılı oluyor...bende normali denemek isterdim .ssvd yapan Dr bulsam,bi şansımı denemek isterdim
Yaşadığım yerde yok malesef
Sigmiyorlar artik ekrana birdeKuzum cidden öyle bugün gittiğimde hiç 19. Hafta gibi net gelmedi bana o zaman küçüktü ya daha iyi gördüm vücudunu benbugün bir tuhaf geldi
Gecen temmuz annelerinde biri yazmisti “ 9 ay karnimda tasidim , 7 ay kustum ama simdi kucagimda kucuk kocam “Yani benimki yan duruyordu ama gördüm yani birde burnu 19.haftada aynı babasiydi şimdi bu kocaman halinde minik geldi okka bir burnu var ne ben ne babasıorganını tam net görmesem kız diyecektim
Canım tabiki bende iki doğumda normal doğumda direndim ilk doğumda iki gün hastahanede yattım sancı çektim sonrasında 1ay boyunca dikişte cektim. Benim sorunum şu doğum anında ıkınamıyorum ikinacak gücüm yok çünkü. Herkes benim gibi değil mesela eltimin 2.ci doğumu dikişsiz oldu. Hala gönlüm normal doğumdan yana ama cesaret edebilecek miyim bilmiyorumTabi benim ilk gebeliğim sonuna kadar hayırlısıyla normal doğumu destekliyorum. Çünkü en azından alttan kesiyorlar görmüyorsun evet 1 ay gibi iyileşme süreci oluyormuş ama nemli tutmayıp kuru tutarsan birde havalandırirsan çabuk iyilesiyormus. Yani ben kendimi böyle telkin ediyorum .
Bende oluruna bıraka bilmeyi çok istiyorum atlatırım inşaAllahOluruna bırak bence bebek nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Evet evet bende attım az önce buraya. Kırmızı olanı düşmüş şimdi. Ben aldım hemenKızlar ana kucağı araştıranlar Hepsiburada Tcherci markası var 297 TL ye düştü 800 TL lik ana kucağı almayanlar mutlaka değerlendirin çok ünlü bir markanın sağlam muadili
Bende beji aldımEvet evet bende attım az önce buraya. Kırmızı olanı düşmüş şimdi. Ben aldım hemen
İnşallah ihtiyacı olan kuzular geç görmezler ya. ÜzülürümKızlar ana kucağı araştıranlar Hepsiburada Tcherci markası var 297 TL ye düştü 800 TL lik ana kucağı almayanlar mutlaka değerlendirin çok ünlü bir markanın sağlam muadili
Çok karlı bir alış veriş oldu yaİnşallah inşallah. Ama kırmızı da şimdi indirime girdi ya demek ki iptal olmaz
Aynen ha o da var ama almakta tereddüt edebilirler gene de araştırma yapmadılarsa benim çok şey favorimde ne alacağım belli fiyat düşmesini bekliyorum sadece düştükçe dipten topluyorum böyleİnşallah ihtiyacı olan kuzular geç görmezler ya. Üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?