2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cidden çok karlı oldu Darısı diğer alışverişlere inşallah

Ya bende 40 dakika yürüdüm meyve suyu içtim banamisin demedi secde pozisyonunda 20daakika durdum yok karnım doktorun parmak izleri tırnak izleri içinde yaaa çok zorladı çok inatçı valla

Ya bende 40 dakika yürüdüm meyve suyu içtim banamisin demedi secde pozisyonunda 20daakika durdum yok karnım doktorun parmak izleri tırnak izleri içinde yaaa çok zorladı çok inatçı valla
kosar adim yuru, oksur vs neyseki bu prenatolog ziyaretleri bitmis oldu. Benimde karnim acidi baya, dayagimi yemis gelmis oldum :)

Gecmis olsun canim Sen kendini nasil hissediyorsun ?
Sağol canım, şükür iyiyim. Dün biraz iğne giriş yerleri ve karnımın içi acıyordu. Bugün toparladım, raporluyum evde dinleniyorum.

Herkese de iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. İnşallah bu kadar kötü tecrübelerin sonu aydınlık olur Çok sağolun

Bu arada detaylı ultrasonda karından mı vajinal mı bakılıyor diye soranlar olmuş. Bebeğin organları için karından bakılıyor ama benim serviks uzunluğuna doktor vajinal bakmak istedi Hiç beklemiyordum. Ama ertesi gün kordosentez olacağı için uzunluk çok çok önemli şuanda dedi. Ben istisna olabilirim gerek olmadıkça vajinal bakılmaz

Insallah guzel sonuclar alicaksin ve bu skntilarin acilarin ucup gidicek

Kızlar bu arada beni hüç sağlık ocağından falan aramadılar son gönderilere şöyle bir göz gezdirdim birçok kişi ikinci doz tetanozdan bahsediyor ama ben daha birinci dozu olmadım 22 hafta olmasına rağmen benim gibi olmayan var mı ? Ya da kaçıncı haftalarda oldunuz ? Tam da bayrama greve vs denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…