Cidden çok karlı olduAynen ha o da var ama almakta tereddüt edebilirler gene de araştırma yapmadılarsa benim çok şey favorimde ne alacağım belli fiyat düşmesini bekliyorum sadece düştükçe dipten topluyorum böyleKeşke bir kaç gün buralarda olsa da millet faydalansa yine çok mutlu uyuyacağım bir gün olacak su karlilik sayesinde
Oyyy çok hoş. Bende örücem ama karar veremiyorumKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Çok güzel örmussun eline emeğine sağlıkKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Cok guzellKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Hayırlı olsun alışveriş yapmamistiniz inşallahHayirli olsun bende de yuzde 95 kiz demisti 15. Haftada. 19. Haftada ve 20. Haftads yuzde 100 erkekmis.
Ya bende 40 dakika yürüdüm meyve suyu içtim banamisin demedi secde pozisyonunda 20daakika durdum yok karnım doktorun parmak izleri tırnak izleri içinde yaaa çok zorladı çok inatçı vallaPerinatolog ziyaretimizi tamamladik. Yine cikarildim ve yurutuldum klasikBiraz oksurun vs dedi hemsire. O kadar cikolata yedim hocaya, onlar hikaye dedi. Edecegi zaman ediyormus. Neyse sonunda dondu. Hersey yolundaymis cok sukur. Yuzunu de gordum kizimin :)
kosar adim yuru, oksur vs neyseki bu prenatolog ziyaretleri bitmis oldu. Benimde karnim acidi baya, dayagimi yemis gelmis oldum :)Ya bende 40 dakika yürüdüm meyve suyu içtim banamisin demedi secde pozisyonunda 20daakika durdum yok karnım doktorun parmak izleri tırnak izleri içinde yaaa çok zorladı çok inatçı valla
Sağol canım, şükür iyiyim. Dün biraz iğne giriş yerleri ve karnımın içi acıyordu. Bugün toparladım, raporluyum evde dinleniyorum.Gecmis olsun canimSen kendini nasil hissediyorsun ?
Geç gördüm ve üzüldümİnşallah ihtiyacı olan kuzular geç görmezler ya. Üzülürüm
Hala olabilir bir bak istersenGeç gördüm ve üzüldümGerçi ben durumumdan dolayı neredeyse alışveriş işine hiç başlamadım. 3-5 tulum 1-2 battaniye ve oğlumdan kalanlar dışında pek alışverişim olmadı
Baktım yükselmiş fiyatlarHala olabilir bir bak istersen
Yok zaten erken diye dusundum hep hem kis bebegi olacak yazin alinacaklar icinde kis kiyafeti cesidi az olur :)Hayırlı olsun alışveriş yapmamistiniz inşallah
Insallah guzel sonuclar alicaksin ve bu skntilarin acilarin ucup gidicekSağol canım, şükür iyiyim. Dün biraz iğne giriş yerleri ve karnımın içi acıyordu. Bugün toparladım, raporluyum evde dinleniyorum.
Herkese de iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. İnşallah bu kadar kötü tecrübelerin sonu aydınlık olurÇok sağolun
Tüh yaBaktım yükselmiş fiyatlar
Eline sağlık güzel olmuş canım. Ben de amigirumi örüyorum.Kızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Çok güzel olmuş eline sağlıkKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
YetişemedimKızlar babybjörn muadili inanılmaz indirime girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?