2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben pazartesi yaptırdım 1. dozu. Doktorum önemli ihmal etme dedi, ilk sağlık ocağına kayıtta demişlerdi şu haftalarda aşı var ama bi daha aramadılar. Kendim gidip yaptırdım

Sigmiyorlar artik ekrana birde

Gecen temmuz annelerinde biri yazmisti “ 9 ay karnimda tasidim , 7 ay kustum ama simdi kucagimda kucuk kocam “
Burnu bu sefer hiç benzemiyor okka minik burunlu
19.haftada ise aynı babasının burnuydu birde tombik yanak olmuş.

Benden sana ilk destek
SEN YAPARSIN

IKINMA PROVASI YAP
Ben çok istekliyim diye bunda daha kolay olacak olumlu düşün sende belki hayırlısıyla dikişsiz atlatırsın bu sefer

S Sntr

2.doz tetanoz icin tam bir ay oldumu kuzu 30 günü doldurmuş oluyormusun Eki Görüntüle 3095567
Günaydın canım Aa süper çizelge.Ben 20. Haftaya girer girmez detaylıya girdim hemen aynı hafta tetenoz oldum o yüzden evet bayram ertesi 2. Dozu yaptırmam gerekiyor ebe hanımda öyle demişti.Bu cizelgeyle son yüz metreye girmiş gibi hissettim kendimi Sağol canım benim indireyim de dursun bende

Beni de arayan yok canim

Ben 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?

Ben 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?
Daha önce burada senin gibi olanlar varmış bazılarına tek iğne ile hatırlatma dozu yaptilar hatta.Ama.kac sene arayla olduğu hakkında bir fikrim yok acikcasi.Bayramdan sonra iletisime geçip öğren istersen saglik ocagindan için rahat etsin

Benim de sırtını dönük olduğu için omurgası kalbinin üstüne gölge düşürdü net göremedi damarların çıkışını yeniden çağırdı o yüzden

Beni en çok heyecanlandıran sanırım nst olacak
Birde çok şiş oluyormuşuz son haftalarda

Bence yaptır hem kendin için hem bebek için hatırlatma dozu yaparlar sanırım ama ilk dozun koruyuculugu yok diyorlar neye göre diyorlar onu hiç anlamış değilim premium olarak 5 dozmuş ömrümüzün yettiği yere kadar koruyormuş

Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördüm Bu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Çünkü her gittiğim Jinekolog erkek diyordu ben kız hissediyordum

Kızlar nasıl olmuş oğluşuma uyku arkadaşı yaptım
tek kelime ile muhtesem! ellerinize saglik, ne tatli birsey oyle.
Kuzu bizede perinatolog asistanı takip gelin dedi evet baya artmış
Malum gebelikle bagisikligimiz cok azaldi ve her rahatsizliga acigiz. Ben maskesiz toplu olan hicbiryere girmiyorum ancak nefes almakta da iyice zorlanmaya basladim. Perinatolog ziyaretinde FP2 tipi maske vardi yuzumde, fenalik geldi.
Simdi kaygim, hamileligin son ayiyla grip mevsimi baslayacak. Ustune Covid de artar iyice. Grip ve biontech asisi meselesini soracagim doktoruma 24 Temmuz randevumda. Bir arkadasim dogumundan 2 hafta sonra Covid oldu ve yogun bakima kaldirildi, gunlerce bebeginden uzak kaldi.

Canım ben de 2019 da ayağımı kesmiştim ve acilde tetanoz aşısı yapmışlardı, sağlık ocağı onu birinci doz kabul edip bana ikinci dozu yaptılar ocak gibi de üçüncü dozu olacağım. Sonra 10 yıl koruyuculuğu olacakmış

Beni en çok heyecanlandıran sanırım nst olacak
Birde çok şiş oluyormuşuz son haftalarda
Hahahah yavrularimiza feda olsun en kotu ihtimal doğumla gidecek bir kısmı sonrası azıcık dikkat etmeye bakar sekizinci aydan sonra yüze gelen o sislikten tırsıyorum bende bir miktar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…