Ben pazartesi yaptırdım 1. dozu. Doktorum önemli ihmal etme dedi, ilk sağlık ocağına kayıtta demişlerdi şu haftalarda aşı var ama bi daha aramadılar. Kendim gidip yaptırdımKızlar bu arada beni hüç sağlık ocağından falan aramadılar son gönderilere şöyle bir göz gezdirdim birçok kişi ikinci doz tetanozdan bahsediyor ama ben daha birinci dozu olmadım 22 hafta olmasına rağmen benim gibi olmayan var mı ? Ya da kaçıncı haftalarda oldunuz ? Tam da bayrama greve vs denk geldi
Ben bu sefer bu Pozdan anlamadım kendi doktorumuz daha net çekiyor benceİnşallah canımAllah'ım o günleri gösterir de öyle yaparız inşallah minnoş çok tatlıdır o zaman
Burnu bu sefer hiç benzemiyor okka minik burunluSigmiyorlar artik ekrana birde
Gecen temmuz annelerinde biri yazmisti “ 9 ay karnimda tasidim , 7 ay kustum ama simdi kucagimda kucuk kocam “
Benden sana ilk destekCanım tabiki bende iki doğumda normal doğumda direndim ilk doğumda iki gün hastahanede yattım sancı çektim sonrasında 1ay boyunca dikişte cektim. Benim sorunum şu doğum anında ıkınamıyorum ikinacak gücüm yok çünkü. Herkes benim gibi değil mesela eltimin 2.ci doğumu dikişsiz oldu. Hala gönlüm normal doğumdan yana ama cesaret edebilecek miyim bilmiyorum
Günaydın canımS Sntr
2.doz tetanoz icin tam bir ay oldumu kuzu 30 günü doldurmuş oluyormusun Eki Görüntüle 3095567
Beni de arayan yok canimKızlar bu arada beni hüç sağlık ocağından falan aramadılar son gönderilere şöyle bir göz gezdirdim birçok kişi ikinci doz tetanozdan bahsediyor ama ben daha birinci dozu olmadım 22 hafta olmasına rağmen benim gibi olmayan var mı ? Ya da kaçıncı haftalarda oldunuz ? Tam da bayrama greve vs denk geldi
Daha önce burada senin gibi olanlar varmış bazılarına tek iğne ile hatırlatma dozu yaptilar hatta.Ama.kac sene arayla olduğu hakkında bir fikrim yok acikcasi.Bayramdan sonra iletisime geçip öğren istersen saglik ocagindan için rahat etsinBen 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?
Benim de sırtını dönük olduğu için omurgası kalbinin üstüne gölge düşürdü net göremedi damarların çıkışını yeniden çağırdı o yüzdenBenim de babam safra dan pazartesi ameliyat olmustu. Bugun ve yarin sadece asistanlar ilgilenicekmis. cok sukur bir skntisi yok ama insan endiseliniyor ister istemez
aa yeni bur bilgi daha ogrendim
ya benim arkadasimin yigeni de 4 kilo dogdu ve suan bebek 6 aylik gibigenetik de onemli, anne baba dayi fln iriyse cocukda iri olabilir
Gecmis olsun canimSen kendini nasil hissediyorsun ?
Benimde kalbini tam goremediler , bende yarin gidecegim tekrar , 21+4 de . Ilk detaylim tam 20. haftadaydi
bizim burada da maske kullanimi cok artti .
Cok sevindim canim guzel hberler donmene
benim ki donmedi mesela
Beni en çok heyecanlandıran sanırım nst olacakGünaydın canımAa süper çizelge.Ben 20. Haftaya girer girmez detaylıya girdim hemen aynı hafta tetenoz oldum o yüzden evet bayram ertesi 2. Dozu yaptırmam gerekiyor ebe hanımda öyle demişti.Bu cizelgeyle son yüz metreye girmiş gibi hissettim kendimi Sağol canım benim indireyim de dursun bende
Bence yaptır hem kendin için hem bebek için hatırlatma dozu yaparlar sanırım ama ilk dozun koruyuculugu yok diyorlar neye göre diyorlar onu hiç anlamış değilim premium olarak 5 dozmuş ömrümüzün yettiği yere kadar koruyormuşBen 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?
Haftan geçmemiş kuzu olabilirsin .Sağlık ocakları kapalı.Doktorun ol olma diye birsey demedimiBeni de arayan yok canim
Kuzu bizede perinatolog asistanı takip gelin dedi evet baya artmışfeci hem de. cok bahsedilmiyor haberlerde, ancak kardesim hekim o surekli uyariyor beni. kapali yerlerde, alisveris yaparken, asansorde, taksi veya toplu tasimda mutlaka maske diyor.
Gittim kuzu cevap yazdımmi yazmadimmi sana hatırlamıyorum geri dönüş mesajlarına şuan sakin sakin bakıyorumCanım gittin mi? Henüz okuyamadım mesajları ama merak ettim senle bebişi
Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümSelam kızlar detaylı ultrasondqn çıktım oğlum oluyormus kıza benziyor demişti iki ayrı doktor erkekmis hayırlısı böyleymiş sagligida şuan gayet iyi dedi doktor önemli olan buydu zaten sağlıklı sıhhatli olsunda yeter sadece ufak çaplı bı şaşırdık
tek kelime ile muhtesem! ellerinize saglik, ne tatli birsey oyle.Kızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Malum gebelikle bagisikligimiz cok azaldi ve her rahatsizliga acigiz. Ben maskesiz toplu olan hicbiryere girmiyorum ancak nefes almakta da iyice zorlanmaya basladim. Perinatolog ziyaretinde FP2 tipi maske vardi yuzumde, fenalik geldi.Kuzu bizede perinatolog asistanı takip gelin dedi evet baya artmış
Canım ben de 2019 da ayağımı kesmiştim ve acilde tetanoz aşısı yapmışlardı, sağlık ocağı onu birinci doz kabul edip bana ikinci dozu yaptılar ocak gibi de üçüncü dozu olacağım. Sonra 10 yıl koruyuculuğu olacakmışBen 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?
Hahahah yavrularimiza feda olsun en kotu ihtimal doğumla gidecek bir kısmı sonrası azıcık dikkat etmeye bakarBeni en çok heyecanlandıran sanırım nst olacak
Birde çok şiş oluyormuşuz son haftalarda
MaşallahGittim kuzu cevap yazdımmi yazmadimmi sana hatırlamıyorum geri dönüş mesajlarına şuan sakin sakin bakıyorum
Herşey yolunda hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?