Bir sürü seçenek var kararsız kalıyor insanOyyy çok hoş. Bende örücem ama karar veremiyorum
Teşekkür ederimÇok güzel örmussun eline emeğine sağlık
TeşekkürlerCok guzell
Teşekkür ederim canım çok eğlenceli oluyor tabi belli bi süre sonra eller gidiyor şimdi kıza tırtıl yapacağımEline sağlık güzel olmuş canım. Ben de amigirumi örüyorum.
İnternette videolar var onlara bakarak yapabilirsin canım biraz zor olue ama dene istersen .Çok güzel olmuş eline sağlıkhiç örgü örmemiş biri bunlardan örebilir mi? Ben de hevesleniyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum
Yazmak istemiyordum aslında kimsenin morali bozulmasın diye ama yazsam iyi olacak... geçen sene kuzenimi kaybettim covidden.. 6 aylık hamileydi bebeği alındı 6 aylık olduğu halde hayata tutundu yavrumuz ama anneyi malesef kaybettik.. kızlar lütfen çok dikkat edin..eşlerinize sizle yakın temasta olan insanları sürekli uyarın dikkat etsinler...pandemi bitmedi....kuzenimin vefatından önce aşı yoktu bu arada ..o yoğun bakımdayken aşılar piyasaya sürüldü...aşı tartışmasına girmeyeceğim bence kimse girmesin ... sadece bilgilendirmek istedim...Kuzu bizede perinatolog asistanı takip gelin dedi evet baya artmış
Bende yarin gidecegim ayni nedenden dolayi , 10 gun arayla gormus olacagim kizimiBenim de sırtını dönük olduğu için omurgası kalbinin üstüne gölge düşürdü net göremedi damarların çıkışını yeniden çağırdı o yüzden
Doktorlar grevde sağlık ocakları açık zaten hemşire yapıyor aşıyı ben dün gittim oldum aşımıKızlar bu arada beni hüç sağlık ocağından falan aramadılar son gönderilere şöyle bir göz gezdirdim birçok kişi ikinci doz tetanozdan bahsediyor ama ben daha birinci dozu olmadım 22 hafta olmasına rağmen benim gibi olmayan var mı ? Ya da kaçıncı haftalarda oldunuz ? Tam da bayrama greve vs denk geldi
Banada 2 sene önce aşı yapıldı ama doktor onun senin koruma etkisi olmaz dediBen 2018de yani 4 sene once pasli birsey elimizi cizince korkup tetanoz asisi yaptrmistim.Bu asilar 5 sene gecerli oldugundan benim yaptrmama gerek olur mu sizce?
Ben kutu başına 1–2 lira fark ödüyordum
Seninki niye o kadar fazla acaba
Raporumun ekran görüntüsünü atayım
Acaba raporda yazılan ile mi ilgili
Eki Görüntüle 3095246
Bende sizin gibi kutu başına 1 TL ödüyorum raporluyken çok saçma miktarlar çıkıyorRuyaperisi kuzum acaba raporun işlenmemis olabilir mi bazen geç onaya düşüyor
Kızlar benim raporumda venöz yetersizlik yazıyor ama raporda bu şekilde yazıp da ücretsiz alan arkadaslar da varmış, farklı eczacılara da sordum rapor da olsa bu tarz ilaçlarda fark çıkıyor devlet hepsini karşılamıyor dediler neye gore çıkıyor çıkmıyor onu da anlamış değilim tek avuntum toplu şekilde alabilmek kaldı şurda 4 ay yapacak bir şey yok artik dışarı adim atsak zaten cüzdan boşalıyor şifa olsun da kuzularimiza doğumdan sonra ilk isim pıhtılaşma testi yaptırmak olacak belki bir sorunum yok su an boşuna kullanıyorum ama tedbir amaçlı doktorum biraktirmiyor aslaCanım bende kutu başı 50 TL ödüyorum güya raporlu ama anlamadım eczacıya sorduğumda verilen rapor bu şekilde karşılıyor dedi
canım ben hem coraspirin kullanıyorum hem oksapar 4000 lik. coraspirin sourn değil ama oksapar ın kutusu 450 tl ve aylık 1350 tl 'ye geliyor. 2 ayrı jinekologa gidiyrum biri sgk anlaşmalı biri değil. anlaşmalı olmayan yazdığında 450 tl hayırlı işler... ama öteki doktor yazdığında 50 tl bile ödemedim kutuya .. ne kadar ödedim hatırlamıyorum 3 kutu oksapar başka ilaçta vardı hepsine 50 tl verdim gibi hatırlıyorum yalan olmasın.. Gerekirse aile hekiminle konuş o yazsın ...yoksa altından kalkılmazKızlar benim raporumda venöz yetersizlik yazıyor ama raporda bu şekilde yazıp da ücretsiz alan arkadaslar da varmış, farklı eczacılara da sordum rapor da olsa bu tarz ilaçlarda fark çıkıyor devlet hepsini karşılamıyor dediler neye gore çıkıyor çıkmıyor onu da anlamış değilim tek avuntum toplu şekilde alabilmek kaldı şurda 4 ay yapacak bir şey yok artik dışarı adim atsak zaten cüzdan boşalıyor şifa olsun da kuzularimiza doğumdan sonra ilk isim pıhtılaşma testi yaptırmak olacak belki bir sorunum yok su an boşuna kullanıyorum ama tedbir amaçlı doktorum biraktirmiyor asla
Damar hastalıkları,venöz yetersizlik yazıyor bende de ama dediğin gibi neye göre nasıl belirliyorlar anlamış değilim devlet kimden ne koparirsa. neyse çoğu gitti azı kaldı çok şükür doğumdan on gün sonra kurtulcaz nasipseKızlar benim raporumda venöz yetersizlik yazıyor ama raporda bu şekilde yazıp da ücretsiz alan arkadaslar da varmış, farklı eczacılara da sordum rapor da olsa bu tarz ilaçlarda fark çıkıyor devlet hepsini karşılamıyor dediler neye gore çıkıyor çıkmıyor onu da anlamış değilim tek avuntum toplu şekilde alabilmek kaldı şurda 4 ay yapacak bir şey yok artik dışarı adim atsak zaten cüzdan boşalıyor şifa olsun da kuzularimiza doğumdan sonra ilk isim pıhtılaşma testi yaptırmak olacak belki bir sorunum yok su an boşuna kullanıyorum ama tedbir amaçlı doktorum biraktirmiyor asla
Benimki bayram dönüşü 3 hafta fark olacakBende yarin gidecegim ayni nedenden dolayi , 10 gun arayla gormus olacagim kizimi
Kışın sarımsak soğan tarhana zencefil limon portakal greyfurttek kelime ile muhtesem! ellerinize saglik, ne tatli birsey oyle.
Malum gebelikle bagisikligimiz cok azaldi ve her rahatsizliga acigiz. Ben maskesiz toplu olan hicbiryere girmiyorum ancak nefes almakta da iyice zorlanmaya basladim. Perinatolog ziyaretinde FP2 tipi maske vardi yuzumde, fenalik geldi.
Simdi kaygim, hamileligin son ayiyla grip mevsimi baslayacak. Ustune Covid de artar iyice. Grip ve biontech asisi meselesini soracagim doktoruma 24 Temmuz randevumda. Bir arkadasim dogumundan 2 hafta sonra Covid oldu ve yogun bakima kaldirildi, gunlerce bebeginden uzak kaldi.
Ben dolma burunla gezmekten tırsıyorumHahahah yavrularimiza feda olsun en kotu ihtimal doğumla gidecek bir kısmı sonrası azıcık dikkat etmeye bakarsekizinci aydan sonra yüze gelen o sislikten tırsıyorum bende bir miktar
Başınız sağolsunYazmak istemiyordum aslında kimsenin morali bozulmasın diye ama yazsam iyi olacak... geçen sene kuzenimi kaybettim covidden.. 6 aylık hamileydi bebeği alındı 6 aylık olduğu halde hayata tutundu yavrumuz ama anneyi malesef kaybettik.. kızlar lütfen çok dikkat edin..eşlerinize sizle yakın temasta olan insanları sürekli uyarın dikkat etsinler...pandemi bitmedi....kuzenimin vefatından önce aşı yoktu bu arada ..o yoğun bakımdayken aşılar piyasaya sürüldü...aşı tartışmasına girmeyeceğim bence kimse girmesin ... sadece bilgilendirmek istedim...
Bileydim randevumu iptal etmezdim yaDoktorlar grevde sağlık ocakları açık zaten hemşire yapıyor aşıyı ben dün gittim oldum aşımı
çok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayım..bulunduğum ilçede bir tek ben ve eşim maske takıyorz ve insanların neden maske taktığımı sorgulamalarından aşırı derecede bunaldım...ama yapacak bişe yok kendimizi ve bebeklerimizi korumak zorundayızBaşınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
Yanlış söylemim bitti gitti diyip salmıştım. Adana sıcağı inan çekilecek gibi değil. Tekrardan takacağım öksürüyorlar hapsuruyorlar dolmuşta sıcak diye klima açılıyor şaştık kaldık
Ya ben zaten grip oldum gidip hemen test verdim çok şükür çıkmadı 2-3 hafta oldu o bile yazın mahvediyorsa bu covid neler yapmazçok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayım..bulunduğum ilçede bir tek ben ve eşim maske takıyorz ve insanların neden maske taktığımı sorgulamalarından aşırı derecede bunaldım...ama yapacak bişe yok kendimizi ve bebeklerimizi korumak zorundayız..
Raporu devlette kadın doğum dr çıkarttı, ilaçları hala aile hekimim yazıyor kuzum çok sorguladım hatta fark çok çıkmaz diye beklentiye girdiğimden baya hayal kırıklığına da uğradım ama napalim çözemedim bi türlü rapor var ilacı aile hekimi yazıyor yine 50 tl ödüyorum kutu başına belki kadın doğum yazsa ödeme çıkmaz ama eczane de öyle bi şey demedi bi onu denemedim zaten 3 aylık alacağım bu kez kalacak bir ay onda kadın doğuma yazdirsam para almazlarsa bu kez de şimdiye kadar para verdim diye çok üzülürümcanım ben hem coraspirin kullanıyorum hem oksapar 4000 lik. coraspirin sourn değil ama oksapar ın kutusu 450 tl ve aylık 1350 tl 'ye geliyor. 2 ayrı jinekologa gidiyrum biri sgk anlaşmalı biri değil. anlaşmalı olmayan yazdığında 450 tl hayırlı işler... ama öteki doktor yazdığında 50 tl bile ödemedim kutuya .. ne kadar ödedim hatırlamıyorum 3 kutu oksapar başka ilaçta vardı hepsine 50 tl verdim gibi hatırlıyorum yalan olmasın.. Gerekirse aile hekiminle konuş o yazsın ...yoksa altından kalkılmaz
Doğumdan önce kesmezler mi ya sonra mi kesiyorlar benim doktorum ne zaman sorsam devam diyor su zamana kadar kullancan demiyor ben dogumdan önce keser diye düşünmüştüm çünkü kanamamiz falan durmazsa doğumda ne olacak simdi bile elimi küçücük kessem kani durduramiyorum burnum kanıyor mesela durmuyor uzun sureDamar hastalıkları,venöz yetersizlik yazıyor bende de ama dediğin gibi neye göre nasıl belirliyorlar anlamış değilim devlet kimden ne koparirsa. neyse çoğu gitti azı kaldı çok şükür doğumdan on gün sonra kurtulcaz nasipse
Hamilelikte bebişler çekiyor bütün değerleri o yüzden daha fazla oluyor maalesefDediğin doğru 12 gün olacak kan ilacına başlayalı
Benim çarpıntım kalmadı ama normalde kan değerimde iyi çıkar sadece geçen ay düşük çıkmıştı
Canım bence de pıhtılaşma testi yaptırmak lazım ben de gebeliğin başlarında oksapar kullandım 12. haftada bıraktım ama doktora sorarak bu sefer de aspirin verdi 8. aya kadar kullan dedi, ekstra bişeyler kullanmak zor geliyor normal vitaminleri bile. Aynı haftalarda olduğumuz gebe arkadaşın önceden düşüğü vardı devam ediyor mesela oksapara ama her ay test veriyor o pıhtılaşma için aklında olsun.. hepimizin sağlıkla gebeliği sonlansın yavrularımıza kavuşalım inşallahKızlar benim raporumda venöz yetersizlik yazıyor ama raporda bu şekilde yazıp da ücretsiz alan arkadaslar da varmış, farklı eczacılara da sordum rapor da olsa bu tarz ilaçlarda fark çıkıyor devlet hepsini karşılamıyor dediler neye gore çıkıyor çıkmıyor onu da anlamış değilim tek avuntum toplu şekilde alabilmek kaldı şurda 4 ay yapacak bir şey yok artik dışarı adim atsak zaten cüzdan boşalıyor şifa olsun da kuzularimiza doğumdan sonra ilk isim pıhtılaşma testi yaptırmak olacak belki bir sorunum yok su an boşuna kullanıyorum ama tedbir amaçlı doktorum biraktirmiyor asla
Başınız sağ olsun çok üzüldüm allah sabir versin kalanlara bebise sağlık versin inşallah ömür boyu, ben öğretmenim özel sektörde çalışıyordum vakalarin en yoğun olduğu zamanlarda bile çalıştık yüz yüze eğitim yaptık iki bazen üç maske taktığım oldu üst üste, maskesiz tek öğrenciye bile tahammülüm yoktu dip dibe soru çözdüğüm öğrenciden ertesi gün haber geliyordu covid pozitif is aksamasın diye hic temaslı bile sayılmadık, canımız hep patronların para hirsi uğruna hiçe sayıldı çok şükür başımıza bi şey gelmedi hic covid olmadım ama hic taviz vermeden korudum kendimi su an belki eşimle ikimiz takıyoruz sadece bulundugumuz yerde hala açık alanda bile maskemiz yuzumuzdedir biri yaklasica takarız, kapalı alanlarda burnumu bile açmıyorum hala ne kadar nefes almak zor da olsa bebeğim için daha çok dikkat etmek zorundayım. Niye maske takıyorsun hala ne kıymetli caniniz var korkma ölmezsin bitti artik kazık mi çakacaksın dünyaya diye gülenler dalga geçenler oluyor gördüğünde aldırmıyorum kendi ailem bile çıkar artik su maskeyi biz daralıyoruz diyor onlara bile laf anlatmaya uğraşmıyorum artik onlar maske takmadıkları için çıkaramıyorum çünkü, hele vaka sayılarına ilk günden beri güvenmiyorum hic vaka yok dense bile ülkemizde hala olacağını biliyorum.Yazmak istemiyordum aslında kimsenin morali bozulmasın diye ama yazsam iyi olacak... geçen sene kuzenimi kaybettim covidden.. 6 aylık hamileydi bebeği alındı 6 aylık olduğu halde hayata tutundu yavrumuz ama anneyi malesef kaybettik.. kızlar lütfen çok dikkat edin..eşlerinize sizle yakın temasta olan insanları sürekli uyarın dikkat etsinler...pandemi bitmedi....kuzenimin vefatından önce aşı yoktu bu arada ..o yoğun bakımdayken aşılar piyasaya sürüldü...aşı tartışmasına girmeyeceğim bence kimse girmesin ... sadece bilgilendirmek istedim...
Ben şu an 20+3 teyimKaçıncı haftandasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?