Eyvah yazmasa mıydım keşkeAlt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrrbeşiğin kenarında bir boşluk var gelsin bakayım oraya sığar mı rahat olacak gibi değilse alayım bende
Senin aldığın yatağın kenarında komidin yok mu kuşum?Alt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrrbeşiğin kenarında bir boşluk var gelsin bakayım oraya sığar mı rahat olacak gibi değilse alayım bende
Sorma vallahi benimki dün uyutmadi beni vurmaktan. Annecim rahat dur diyorum 5dk duruyor sonra gene başlıyorSevindim benimki artık canımı acıtmaya başladı çünküdün naptı netti içerde bilmiyorum ama o hareket ettikçe değişik birşeyler oldu oynuyordu ayağa kalktım babası geldi diye ondan sinir oldu yavrucağız galiba İntikam aldı anasından
Küçük bişey var gibi ama ne kadardır bilmiyorum kargoya verilmiş lanet atlı koşturuyoSenin aldığın yatağın kenarında komidin yok mu kuşum?
Canım ben masayı koyacak yer bulamam diye sadece alt acma yatagını alıp komidin üzeri mi yapsam dedim. Çocuk düşer mi diye de endişe ettim tabii de, evde ite kaka birseyleri sıgdırıyorum zatenBen oğlumda da kullandım yatağın kenarında vardı. Bu sefer de ikeadan aldım. Ben koltukta falan yapamıyorum. Sezaryenle doğum yaptığım için ilk zamanlar zaten eğilememiştim masa bence çok rahat bi de erkek çocuğu altını açtığın gibi hemen yukarı doğru işiyorkoltuğa gelir falan bi de onu temizlemeye uğraşamam ama sen galiba vazgeçmişsin yine de yazmadan geçemedim
Ped derken yatak gibi olanları mı diyorsun canım? Ben ikeadan hem alt açma masası hem de alt açma yatağını aldım ama onun üstüne de tek kullanımlık örtülerden serip kullanıcam.
Bence erkek çocuğu için en güzeli beyaz. Benim de beyaz. Bebekler renkli şeyleri sevmiyorlarmış huzursuz ediyormuş öyle bişey okumuştum. Tablo asarsın perde halı falan renklendirirsin. Çok çabuk büyüyorlar sonra kendi hevesleri oluyor zaten iyi yapmışsın uygun bişeyler alarak.
Komidinin üstünü de kullanabilirsin. O da uygun değilse bence yatak almana gerek yokCanım ben masayı koyacak yer bulamam diye sadece alt acma yatagını alıp komidin üzeri mi yapsam dedim. Çocuk düşer mi diye de endişe ettim tabii de, evde ite kaka birseyleri sıgdırıyorum zatenşifonyer alıp salona koyucam çocugun esyaları için ona bile yer bulamadım masaya zorlasam da yer çıkmaz, sadece yatagını alsam düz bir zemine koysam iş görür mü sence, dediğin gibi erkek çocuk, alt acmada sulanma riskimiz var
Çok teşekkür ederim canımAh canım unutmuşum valla 2 gün önce akşam indirimi oldu arkadaş 2400e aldı. Hatta 2700e almıştı onu iptal edip tekrsr aldı300 lira 300 liradır takipte kalalım bakalım yine böyle iniş olursa hemen yazarım
Eşim diyor ki bana senin göbeğin çok büyümücek galiba daha ne kadar büyümesini istiyorsun dedimAyyy bundan bikac ay once sabah kalkıp göbeğimiz dümdüz, bitek yemek yiyince şişiyor diyoduk. Ahhh nerden nereye şimdi 7 kilosunu almış bir göbüş var
Kız yok benim çok çıktı. Hatta kocam diyo ki geçen gün giyinirken, ama göbeğin nasıl çıktıEşim diyor ki bana senin göbeğin çok büyümücek galiba daha ne kadar büyümesini istiyorsun dedimbenim göbeği çok çıkmayanlar hep hoşuma gitmiştir. öyle olur inşaallah benim de demişimdir ama şimdiden daha kocaman geliyor gözüme
Sanki senin aldigin takimda vardi oyle bir parca ? Sadece minderini alirsinAlt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrrbeşiğin kenarında bir boşluk var gelsin bakayım oraya sığar mı rahat olacak gibi değilse alayım bende
GunaydinGünaydın herkeseee
Benimde baya çıktı göbeğim eşim sağolsun her fırsatta kocaman oldun diyor onunda göbeği var ölçüyoruz arada hangimizin daha büyük diyetabi on kilo alınca adamda şaştı liseden beri tanışıyoruz her zaman yeme problemim olmustur şimdi yemek yerken arada bi durup beni seyrediyor keşke hep yesen diyor
Dün konuştuk baya doğumda yanımda kalacak ben bakarim size kimse anasının karnında öğrenmiyor diyor nasıl mutlu oldum anlatamam
Ayy ne güzel Allah bozmasin minnosumGünaydın herkeseee
Benimde baya çıktı göbeğim eşim sağolsun her fırsatta kocaman oldun diyor onunda göbeği var ölçüyoruz arada hangimizin daha büyük diyetabi on kilo alınca adamda şaştı liseden beri tanışıyoruz her zaman yeme problemim olmustur şimdi yemek yerken arada bi durup beni seyrediyor keşke hep yesen diyor
Dün konuştuk baya doğumda yanımda kalacak ben bakarim size kimse anasının karnında öğrenmiyor diyor nasıl mutlu oldum anlatamam
5 kat aşağıdan bağırıyor neden burdan alamazsınız hastayım diyorum ne hastası dedi bu kadar da olmaz bence..başka işler yapılabilir illa bu iş tercihse zor zanaat zaten.ama bazıları da öyle kibar oluyorBazıları çok sinir bozucu bu çalışanların. Bu mesleği yapıyorsan adam gibi yap.
Ayy ne güzel Allah bozmasin minnosumbenimkiyle öyle bi konusmustuk hani tek refaketci mi cift mi olur diye. Tek olursa direk annen kalsin dedi benimki benim kocam cok komik ya hayatta beceremez zaten bende annem kalsin isterim. Ama tabi 2 kisi olursa kocamin da yanimda olmasi moral olur bana
Bende onu düşündüm ya sabah.Ama yıllardır hiç gobusum yoktu.Oglumda eşimde çok komik oldun diyip duruyor.Ayyy bundan bikac ay once sabah kalkıp göbeğimiz dümdüz, bitek yemek yiyince şişiyor diyoduk. Ahhh nerden nereye şimdi 7 kilosunu almış bir göbüş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?