2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Alt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrr beşiğin kenarında bir boşluk var gelsin bakayım oraya sığar mı rahat olacak gibi değilse alayım bende
Eyvah yazmasa mıydım keşke valla ben biraz rahatıma ve düzene düşkünüm ondan böyle şeyler benim için vazgeçilmez oluyor

Alt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrr beşiğin kenarında bir boşluk var gelsin bakayım oraya sığar mı rahat olacak gibi değilse alayım bende
Senin aldığın yatağın kenarında komidin yok mu kuşum?

Sorma vallahi benimki dün uyutmadi beni vurmaktan. Annecim rahat dur diyorum 5dk duruyor sonra gene başlıyor

Canım ben masayı koyacak yer bulamam diye sadece alt acma yatagını alıp komidin üzeri mi yapsam dedim. Çocuk düşer mi diye de endişe ettim tabii de, evde ite kaka birseyleri sıgdırıyorum zaten şifonyer alıp salona koyucam çocugun esyaları için ona bile yer bulamadım masaya zorlasam da yer çıkmaz, sadece yatagını alsam düz bir zemine koysam iş görür mü sence, dediğin gibi erkek çocuk, alt acmada sulanma riskimiz var

Komidinin üstünü de kullanabilirsin. O da uygun değilse bence yatak almana gerek yok Sadece örtü sersen iş görür. Benim yatağını almamdaki sebep masayı almış olmam sert zemin olduğu için. Çok hareketleniyolar büyüdükçe kafayı kaldırıyo küt diye vuruyor falan koltukta sorun olmaz zaten.

Çok teşekkür ederim canım eşimle haftaya ilk bakmaya gidicez bakalım nasıl kullanışı falan sonra indirmm takip edicez

Ayyy bundan bikac ay once sabah kalkıp göbeğimiz dümdüz, bitek yemek yiyince şişiyor diyoduk. Ahhh nerden nereye şimdi 7 kilosunu almış bir göbüş var
Eşim diyor ki bana senin göbeğin çok büyümücek galiba daha ne kadar büyümesini istiyorsun dedim benim göbeği çok çıkmayanlar hep hoşuma gitmiştir. öyle olur inşaallah benim de demişimdir ama şimdiden daha kocaman geliyor gözüme

Kız yok benim çok çıktı. Hatta kocam diyo ki geçen gün giyinirken, ama göbeğin nasıl çıktı saol kocacim dedim.

Günaydın herkeseee
Benimde baya çıktı göbeğim eşim sağolsun her fırsatta kocaman oldun diyor onunda göbeği var ölçüyoruz arada hangimizin daha büyük diye tabi on kilo alınca adamda şaştı liseden beri tanışıyoruz her zaman yeme problemim olmustur şimdi yemek yerken arada bi durup beni seyrediyor keşke hep yesen diyor
Dün konuştuk baya doğumda yanımda kalacak ben bakarim size kimse anasının karnında öğrenmiyor diyor nasıl mutlu oldum anlatamam

Sanki senin aldigin takimda vardi oyle bir parca ? Sadece minderini alirsin

Gunaydin esin ne kadar seviyor seni masallah size nazar degmesin. Eger istek , heves varsa bakar tabi herkesin annesi , kayinvalidesi olmuyor.
Benimde cocuklar anne kocaman oldu karnin diye soyleyip duruyorlar. Ama daha da buyuyecek daha bir kilo olmadilar

Günaydın kızlar güzel ve değişik bir rüya gördüm sabaha doğru rüyamda kızım çoktan doğmuş 1-1,5 yaşlarındaydı aşırı yaramaz bir kız ordan oraya peşinde koşuyodum kara kaşlı karagözlü hafif esmer tatlı bi kız çocuğuydu bana benzettim biraz kendi kendime diyorum bu kıza ne giydiremeyim kıyafet bulamıyorum çekmeceleri karıştırıyorum pembe birşeyler arıyorum daha sonra su istiyor benden bende sol göğüsümden emziriyorum emiyor hafif kenardan sütte gördüm çok değişikti sanki emzirdiğimi gerçekten hissetmiş gibiydim böyle bi rüya kızlar yorumlayacak olan var mı

Ayy ne güzel Allah bozmasin minnosum benimkiyle öyle bi konusmustuk hani tek refaketci mi cift mi olur diye. Tek olursa direk annen kalsin dedi benimki benim kocam cok komik ya hayatta beceremez zaten bende annem kalsin isterim. Ama tabi 2 kisi olursa kocamin da yanimda olmasi moral olur bana

Bazıları çok sinir bozucu bu çalışanların. Bu mesleği yapıyorsan adam gibi yap.
5 kat aşağıdan bağırıyor neden burdan alamazsınız hastayım diyorum ne hastası dedi bu kadar da olmaz bence..başka işler yapılabilir illa bu iş tercihse zor zanaat zaten.ama bazıları da öyle kibar oluyor

Kızlar bu araba hafifliği ve fiyatı sanırım alicam nedersiniz 15 kiloya kadar taşıyor doğumdan itibaren kullanım..15 kilodan fazla da taşırmis ama standart veri öyle

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-11-10-26-37-280_com.android.chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52

Görümcem eşimden 15 yaş küçük olunca adam alt değiştirme banyo yaptirma bebek bakma gibi meziyetlere sahip secerek alsam bu kadar olmaz ondan bu kadar rahat

Birde benimki heyecanlaninca ne yapacağını sasirir dugunumuzde benim sandalyemi cekmeden gidip oturmustu masaya kalmıştım öyle dimdizlak dedim sakin dogumda beni birakip hani cocuk a öylemi çıkacak diye gitme heyecanlaninca sen sen olmuyorsun

Ben annelerden korkuyorum ya kv zaten ayri dert ben ona rezene cayi icircem pirinç unu yapcam yok tuzlayacağım diyor hayir diincede sen anlamazsin senin ruhun duymaz ben yaparim diyor annemde tam tersi anne sütü sadece diyor olmazsa özel mamalardan alinacak diyor bide sadece annem gelsin desem kv asla pes etmez Ruzgari birakamam asla hastaneye bile gelmeyin diyorum da kiziyorlar

Ayyy bundan bikac ay once sabah kalkıp göbeğimiz dümdüz, bitek yemek yiyince şişiyor diyoduk. Ahhh nerden nereye şimdi 7 kilosunu almış bir göbüş var
Bende onu düşündüm ya sabah.Ama yıllardır hiç gobusum yoktu.Oglumda eşimde çok komik oldun diyip duruyor.Sempatik geldi banada bu halim.Yalniz cidden birden cıktı gobekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…