- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
En önemlisi tabi gobuş.rabbim hepimize kolay bir hamilelik yaşatsın inşallah zamanla bakalım neler gorecegizBende 30.haftadan sonra olmaya baslamisti. Evet ayaklarim acayip sismisti , ellerimde cok şişmisti. Ama ayaklardan bariz belli oluyordusadece karnim catlamamisti ona sevinmistim.
25 kilo mu 5 kilo bir ürün geldi aşağıdan isim soyleyip bağırıyor gelemem deyince neden diye bağırdı özellikle neden netten sipariş ediyorum kapıya gelsin gidemiyorum diye yoksa bir dukyana girip alırım değil miBaya ucuza kapadın sanki bu oda işini bence, gayet iş görür bu fiyatatrendyol mu? Kargocular 25 kg üstünü kapıya cıkarmıyor diye biliyorum, gelecekleri gün sen bi organize ol aman kaldırma bişi bak düşününce panik oldum
Bazıları çok sinir bozucu bu çalışanların. Bu mesleği yapıyorsan adam gibi yap.25 kilo mu 5 kilo bir ürün geldi aşağıdan isim soyleyip bağırıyor gelemem deyince neden diye bağırdı özellikle neden netten sipariş ediyorum kapıya gelsin gidemiyorum diye yoksa bir dukyana girip alırım değil mi
Amin canim , sen hic doktoru takma . Sagliksiz ve cok tuzlu seyler yemedikce sıkınti olmaz benceEn önemlisi tabi gobuş.rabbim hepimize kolay bir hamilelik yaşatsın inşallah zamanla bakalım neler gorecegiz
Yok canım tuzlu yemiyorum hazır gıda zaten hiç tuketmem hep ev yemeği yerim hayırlısı bakalım.Amin canim , sen hic doktoru takma . Sagliksiz ve cok tuzlu seyler yemedikce sıkınti olmaz bence
Barkodunu sorguluyorsun canım. Ay evet benim gelmişti, kozmet satıcı. Ben sorguladım sıkıntısız ürünler
Bizimkiler de yukarı cıkmamak için bazen, “geldik yoktunuz” diyip, apartman görevlisine bırakıyorlar25 kilo mu 5 kilo bir ürün geldi aşağıdan isim soyleyip bağırıyor gelemem deyince neden diye bağırdı özellikle neden netten sipariş ediyorum kapıya gelsin gidemiyorum diye yoksa bir dukyana girip alırım değil mi
Biz baştan kabul etmedik zaten. Geçen sene pandemiden dolayı zorlandık diye 50 TL zam yaptı ki yapmayabilirdi de. Apartmanda 4 kiracıyız, karşı komşum senelerdir 50 TL zam ile oturuyor. bunlar ev sahibine zorla zamlı kira veriyorlar. ev sahibi o kadar iyi niyetli yani. Neyse, biz de Hadi dedik bu sene geçen senenin acısını çıkartsın en üstten %16’dan zam yapsın, düz hesap da bizden olsun 250 TL zam olsun. Hayır, 3 ay önceden haber veriyorum, size uymazsa başka ev bakarsınız dedi. Biz de düşündük taşındık, hesap kitap yaptık, maddi manevi şu an taşınmak çok daha yıpratıcı olacak bizim için. Astarı yüzünü geçecek. O yüzden tamam dedik. Henüz kontrat imzalamadık. eşim haftaya yüz yüze görüşmeye gidecek. Bu saatten sonra dönmez söylediği fiyattan ama bir şansını deneyecek. Ayrıca dediğim gibi kendisinin mesleğini ifşa etmek istemiyorum ama biz küçük bir yerde oturuyoruz, en kral avukatı da tutsam, ev sahibim 7/24 hakim - savcı ile yediği içtiği ayrı gitmeyen birisi. ben uğraştığım ve sinir olduğumla kalırım. Maalesef gerçek hayattaki işleyiş “yargı” dizisindeki kadar dürüst olmuyorŞu anki zammı bile yapamaz hakkı yok. Keşke kabul etmeden önce bir avukat ile gorusseydiniz. Seneye yaparsa mutlaka bir avukatla görüşün.
Zannetmiyorum kötü bir şey olduğunu ya. Benimkisi de çok aşağıda mesela dediğin gibi kasıklarıma vurduğu oluyo ama çok ağrı yapmıyo. Soluna doğru yat bi biraz olmazsa ya da yürüyüşe çık derdim de saat geçKızlar benim bebiş saatlerdir kasıklarımda tekmeleyip duruyor dalga dalga vallahi kasık taraflarım çok ağrı yapıyor rahmimde çok ağrı yapıyor yukarı çıksın diye pozisyon değiştiriyorum ama inatla kasıkları tekmeliyor keyfi yerinde mi yoksa bir sorun mu var anlayamadım titrek titrek dalgalandırıyor kendini
Kızlar biri sormuştu fotoğraf atar mısın gelince diye de kimdi hatırlayamadım ondan etiket yapamadım. Bebek arabasına bayıldım aşırı kullanışlı, bana göre hafif bütün parçalarını tek başıma takıp söktüm hatta o kadar çok video izledim ki sanki daha önce kullanmış gibi hiç yabancılık çekmedimSürüşü gayet iyi, bana göre hafif, benim boyum 170 tutma kolu uzunluğu gayet iyi, pusetine bayıldım, gözetleme penceresi olması benim için çok iyi ilk büyük eşyamızı almış bulunduk 2612₺ almıştım
Ya nasıl insanlar bunlar ben anlamıyorum? Yok yargı dizisi zaten gerçeği yansıtmıyor zaten :)Biz baştan kabul etmedik zaten. Geçen sene pandemiden dolayı zorlandık diye 50 TL zam yaptı ki yapmayabilirdi de. Apartmanda 4 kiracıyız, karşı komşum senelerdir 50 TL zam ile oturuyor. bunlar ev sahibine zorla zamlı kira veriyorlar. ev sahibi o kadar iyi niyetli yani. Neyse, biz de Hadi dedik bu sene geçen senenin acısını çıkartsın en üstten %16’dan zam yapsın, düz hesap da bizden olsun 250 TL zam olsun. Hayır, 3 ay önceden haber veriyorum, size uymazsa başka ev bakarsınız dedi. Biz de düşündük taşındık, hesap kitap yaptık, maddi manevi şu an taşınmak çok daha yıpratıcı olacak bizim için. Astarı yüzünü geçecek. O yüzden tamam dedik. Henüz kontrat imzalamadık. eşim haftaya yüz yüze görüşmeye gidecek. Bu saatten sonra dönmez söylediği fiyattan ama bir şansını deneyecek. Ayrıca dediğim gibi kendisinin mesleğini ifşa etmek istemiyorum ama biz küçük bir yerde oturuyoruz, en kral avukatı da tutsam, ev sahibim 7/24 hakim - savcı ile yediği içtiği ayrı gitmeyen birisi. ben uğraştığım ve sinir olduğumla kalırım. Maalesef gerçek hayattaki işleyiş “yargı” dizisindeki kadar dürüst olmuyorbu sene oturmaya devam edeceğim. Yazın maddi durumumuz iyileşirse belki o zaman çıkarız.
Merak etme keyifleri yerinde olduğu için vuruyorlarmis sıpalarKızlar benim bebiş saatlerdir kasıklarımda tekmeleyip duruyor dalga dalga vallahi kasık taraflarım çok ağrı yapıyor rahmimde çok ağrı yapıyor yukarı çıksın diye pozisyon değiştiriyorum ama inatla kasıkları tekmeliyor keyfi yerinde mi yoksa bir sorun mu var anlayamadım titrek titrek dalgalandırıyor kendini
Bence böyle düşünmeyin. Allah büyük hangi savcıya denk geleceğiniz belli olmaz ve cumhurbaşkanıda olsa adalet herzaman olmalı ve hakkımızı aramalıyız yoksa böyle bir yere geldiğini sanan tipler isimleriyle hak yemeye devam ederlerBiliyorum ama (kendisini ifşa etmeyeyim buradan) şikayet edemeyeceğim bir pozisyonda. yani hakim de savcı da ondan yana olur.
Sevindim benimki artık canımı acıtmaya başladı çünküMerak etme keyifleri yerinde olduğu için vuruyorlarmis sıpalar
Kraft lima canımKraft in hangi modeli acaba bu ?
Ben sormuştum canım bayıldım çok güzel duruyor sanırım bende bundan vazgeçmemicemKızlar biri sormuştu fotoğraf atar mısın gelince diye de kimdi hatırlayamadım ondan etiket yapamadım. Bebek arabasına bayıldım aşırı kullanışlı, bana göre hafif bütün parçalarını tek başıma takıp söktüm hatta o kadar çok video izledim ki sanki daha önce kullanmış gibi hiç yabancılık çekmedimSürüşü gayet iyi, bana göre hafif, benim boyum 170 tutma kolu uzunluğu gayet iyi, pusetine bayıldım, gözetleme penceresi olması benim için çok iyi ilk büyük eşyamızı almış bulunduk 2612₺ almıştım
Ah canım unutmuşum valla 2 gün önce akşam indirimi oldu arkadaş 2400e aldı. Hatta 2700e almıştı onu iptal edip tekrsr aldıBen sormuştum canım bayıldım çok güzel duruyor sanırım bende bundan vazgeçmemicem
Ben oğlumda da kullandım yatağın kenarında vardı. Bu sefer de ikeadan aldım. Ben koltukta falan yapamıyorum. Sezaryenle doğum yaptığım için ilk zamanlar zaten eğilememiştim masa bence çok rahat bi de erkek çocuğu altını açtığın gibi hemen yukarı doğru işiyorbugün şey düşündüm alt açma için masa alcaz mı
Ped derken yatak gibi olanları mı diyorsun canım? Ben ikeadan hem alt açma masası hem de alt açma yatağını aldım ama onun üstüne de tek kullanımlık örtülerden serip kullanıcam.Kızlar bu alt açma pedinin bir konforu var mı? Koltukta, alt acma örtüsü serip bezlemeye göre, daha mı rahat ediliyor acaba? Ona göre karar vereyim
Bence erkek çocuğu için en güzeli beyaz. Benim de beyaz. Bebekler renkli şeyleri sevmiyorlarmış huzursuz ediyormuş öyle bişey okumuştum. Tablo asarsın perde halı falan renklendirirsin. Çok çabuk büyüyorlar sonra kendi hevesleri oluyor zaten iyi yapmışsın uygun bişeyler alarak.Biri kurmuş koymuş bak böyle canlısı
Alt açma masası listeye tekrar eklendi enterrrrBen oğlumda da kullandım yatağın kenarında vardı. Bu sefer de ikeadan aldım. Ben koltukta falan yapamıyorum. Sezaryenle doğum yaptığım için ilk zamanlar zaten eğilememiştim masa bence çok rahat bi de erkek çocuğu altını açtığın gibi hemen yukarı doğru işiyorkoltuğa gelir falan bi de onu temizlemeye uğraşamam ama sen galiba vazgeçmişsin yine de yazmadan geçemedim
Ped derken yatak gibi olanları mı diyorsun canım? Ben ikeadan hem alt açma masası hem de alt açma yatağını aldım ama onun üstüne de tek kullanımlık örtülerden serip kullanıcam.
Bence erkek çocuğu için en güzeli beyaz. Benim de beyaz. Bebekler renkli şeyleri sevmiyorlarmış huzursuz ediyormuş öyle bişey okumuştum. Tablo asarsın perde halı falan renklendirirsin. Çok çabuk büyüyorlar sonra kendi hevesleri oluyor zaten iyi yapmışsın uygun bişeyler alarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?