2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya nasıl insanlar bunlar ben anlamıyorum? Yok yargı dizisi zaten gerçeği yansıtmıyor zaten :)
Neyse hele bir yaz olsun bakalım.

Allah vicdan versin, başka da bir şey diyemiyorum

Aman aman sakın. O tuzlama işini falan sakın. Bebeği tek bırakmayın. Arkadaş doktorlar bas bas bağırıyor, öyle şeyleri yapmayın diye. Eşine söyle konuşsun annesi ile bak böyle böyle diyor diye. Biz de eşimle kalicaz, annemi de kvyi de istemedim yanımda ben hastanede. Annem hatta esin ne anlasin bez degistirmekten falan dedi, öğrenecek ne demek ne anlar deidm

Ateş ölçerimiz ve banyo setimiz geldi kızlar. Ateş ölçeri çok beğendim. Banyo setini de bir uygulamadan barkodunu okuttum gelen ürünle çıkan ürün aynı böyle olunca orijinal oluyor sanırım

Eklentiler

• IMG_20211111_111817.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20211111_111839.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20211111_111905.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20211111_112000.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20211111_113720.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 51
Kesinlikle çok dikkatli olun, yenidoğan cocugun midesini yakarlar yazık. Böyle hem cahil hemde inatçı insanlardan çok korkarım sen o anki telaşayla hatırlamayabilirsin öncesi herkesi uyar cocuga hiçbirşey vermesinler

Korkulu rüya olan tetanoz aşımı 3saat önce yaptırmış bulunmaktayım.sukurlwr olsun birşeyin yok ağrısı hemenmi başlıyordu yoksa saatler sonramı erken sevinmeyimmi? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarmisinız?

bende de bir iki gün sonra başlamıştı :)

Ben aşıyı oldum ertesi gün acımaya başladı 3 gün üstüne yatamayacak kadardı. Bugün 4. Gün azalıyor

100 TL yazmışım 1000 TLolucakti
C Chivas Regal
Canım ben otobüsten falan çok rahat indiriyorum pusetiyle birlikte . Bı de bizim evin girişi merdivenlerin ortasında .geziyodum geliyodum . Puseti çıkartıp arabayı kapatıp sırtıma çantayı bı elime puseti bebekle birlikte diğer elime de arabayı alıp evin girişine gelebilmek için 20 merdiven çıkıyordum . Üzerine bı yirmi merdivende binaya girince bebekli olunca annelere Herkül gücü geliyor valla çok rahat evet puseti cikartinca baston araban olmuş oluyor . Ben 3.5 yıl önce 1150 ye mi ne almıştım . Bulabiliyosan temiz tavsiye ederim .

Ateş ölçerimiz ve banyo setimiz geldi kızlar. Ateş ölçeri çok beğendim. Banyo setini de bir uygulamadan barkodunu okuttum gelen ürünle çıkan ürün aynı böyle olunca orijinal oluyor sanırım
Sebamed set ne kadar acaba bende alsam
Canım bugün biriyle yazistik çok temiz dedi 600 en son dedi önüne takılan on bar ayak koruma örtüsü yağmurluk içinde 600 diyor resmini koydum bu değil mi fiyat nasıl ikinci el nede olsa

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-11-13-19-43-724_com.abtnprojects.ambatana.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar Philips avent pişirici yorumlarına baktım da kimse beğenmiyor, kararma yapıyormuş. Ben de amazon.de de şunu buldum. Kullanan ya da adını duyan var mı? 5 yıldız almış hep.

Unibaby nasıl sizce böyle bi set var alınır mı? Bide daha az içerikli bi set var hangisi daha iyi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20211111-134759.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211111-134913.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 67
Valla fiyatına göre gayet iyi gözüküyor baya temiz sanki .evet bu eğer bı yerinde bişey yoksa al valla . Normalde on barı yok onu ayriyetten almış demekki . Ayak koruma örtüsü de yoktu Bnm sette

Nerden buluyisun . Bizde bulabilirsek alalım bari kardesime fiyatı çok iyi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…