Ya nasıl insanlar bunlar ben anlamıyorum? Yok yargı dizisi zaten gerçeği yansıtmıyor zaten :)
Neyse hele bir yaz olsun bakalım.
Allah vicdan versin, başka da bir şey diyemiyorumBence böyle düşünmeyin. Allah büyük hangi savcıya denk geleceğiniz belli olmaz ve cumhurbaşkanıda olsa adalet herzaman olmalı ve hakkımızı aramalıyız yoksa böyle bir yere geldiğini sanan tipler isimleriyle hak yemeye devam ederler
Kraft limaKraft in hangi modeli acaba bu ?
Ben çok beğendim gerçekten, eşim bile böyle herşeyi beğenen bir insan değil bilseydim daha ucuz bir şey alırdım bu baya kaliteli zengin işi diyoBen sormuştum canım bayıldım çok güzel duruyor sanırım bende bundan vazgeçmemicem
Aman aman sakın. O tuzlama işini falan sakın. Bebeği tek bırakmayın. Arkadaş doktorlar bas bas bağırıyor, öyle şeyleri yapmayın diye. Eşine söyle konuşsun annesi ile bak böyle böyle diyor diye. Biz de eşimle kalicaz, annemi de kvyi de istemedim yanımda ben hastanede. Annem hatta esin ne anlasin bez degistirmekten falan dedi, öğrenecek ne demek ne anlar deidmGörümcem eşimden 15 yaş küçük olunca adam alt değiştirme banyo yaptirma bebek bakma gibi meziyetlere sahipsecerek alsam bu kadar olmaz ondan bu kadar rahat
Birde benimki heyecanlaninca ne yapacağını sasirir dugunumuzde benim sandalyemi cekmeden gidip oturmustu masaya kalmıştım öyle dimdizlak dedim sakin dogumda beni birakip hani cocuk a öylemi çıkacak diye gitme heyecanlaninca sen sen olmuyorsun
Ben annelerden korkuyorum ya kv zaten ayri dert ben ona rezene cayi icircem pirinç unu yapcam yok tuzlayacağım diyor hayir diincede sen anlamazsin senin ruhun duymaz ben yaparim diyor annemde tam tersi anne sütü sadece diyor olmazsa özel mamalardan alinacak diyor bide sadece annem gelsin desem kv asla pes etmez Ruzgari birakamam asla hastaneye bile gelmeyin diyorum da kiziyorlar
Kesinlikle çok dikkatli olun, yenidoğan cocugun midesini yakarlar yazık. Böyle hem cahil hemde inatçı insanlardan çok korkarım sen o anki telaşayla hatırlamayabilirsin öncesi herkesi uyar cocuga hiçbirşey vermesinlerGörümcem eşimden 15 yaş küçük olunca adam alt değiştirme banyo yaptirma bebek bakma gibi meziyetlere sahipsecerek alsam bu kadar olmaz ondan bu kadar rahat
Birde benimki heyecanlaninca ne yapacağını sasirir dugunumuzde benim sandalyemi cekmeden gidip oturmustu masaya kalmıştım öyle dimdizlak dedim sakin dogumda beni birakip hani cocuk a öylemi çıkacak diye gitme heyecanlaninca sen sen olmuyorsun
Ben annelerden korkuyorum ya kv zaten ayri dert ben ona rezene cayi icircem pirinç unu yapcam yok tuzlayacağım diyor hayir diincede sen anlamazsin senin ruhun duymaz ben yaparim diyor annemde tam tersi anne sütü sadece diyor olmazsa özel mamalardan alinacak diyor bide sadece annem gelsin desem kv asla pes etmez Ruzgari birakamam asla hastaneye bile gelmeyin diyorum da kiziyorlar
bende 3 gün sonra oldu 1 gün boyunca sonra o da geçtiKorkulu rüya olan tetanoz aşımı 3saat önce yaptırmış bulunmaktayım.sukurlwr olsun birşeyin yok ağrısı hemenmi başlıyordu yoksa saatler sonramı erken sevinmeyimmi? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarmisinız?
bende de bir iki gün sonra başlamıştı :)Korkulu rüya olan tetanoz aşımı 3saat önce yaptırmış bulunmaktayım.sukurlwr olsun birşeyin yok ağrısı hemenmi başlıyordu yoksa saatler sonramı erken sevinmeyimmi? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarmisinız?
Himm erken sevinmiştim yani bekleyim bakalım başıma ne gelecekbende de bir iki gün sonra başlamıştı :)
Ben aşıyı oldum ertesi gün acımaya başladı 3 gün üstüne yatamayacak kadardı. Bugün 4. Gün azalıyorKorkulu rüya olan tetanoz aşımı 3saat önce yaptırmış bulunmaktayım.sukurlwr olsun birşeyin yok ağrısı hemenmi başlıyordu yoksa saatler sonramı erken sevinmeyimmi? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarmisinız?
Canım ben otobüsten falan çok rahat indiriyorum pusetiyle birlikte . Bı de bizim evin girişi merdivenlerin ortasında .geziyodum geliyodum . Puseti çıkartıp arabayı kapatıp sırtıma çantayı bı elime puseti bebekle birlikte diğer elime de arabayı alıp evin girişine gelebilmek için 20 merdiven çıkıyordum . Üzerine bı yirmi merdivende binaya girince
Sebamed set ne kadar acaba bende alsamAteş ölçerimiz ve banyo setimiz geldi kızlar. Ateş ölçeri çok beğendim. Banyo setini de bir uygulamadan barkodunu okuttum gelen ürünle çıkan ürün aynı böyle olunca orijinal oluyor sanırım
Canım bugün biriyle yazistik çok temiz dedi 600 en son dedi önüne takılan on bar ayak koruma örtüsü yağmurluk içinde 600 diyor resmini koydum bu değil mi fiyat nasıl ikinci el nede olsaCanım ben otobüsten falan çok rahat indiriyorum pusetiyle birlikte . Bı de bizim evin girişi merdivenlerin ortasında .geziyodum geliyodum . Puseti çıkartıp arabayı kapatıp sırtıma çantayı bı elime puseti bebekle birlikte diğer elime de arabayı alıp evin girişine gelebilmek için 20 merdiven çıkıyordum . Üzerine bı yirmi merdivende binaya girincebebekli olunca annelere Herkül gücü geliyor valla çok rahat evet puseti cikartinca baston araban olmuş oluyor . Ben 3.5 yıl önce 1150 ye mi ne almıştım . Bulabiliyosan temiz tavsiye ederim .
Valla fiyatına göre gayet iyi gözüküyor baya temiz sanki .evet bu eğer bı yerinde bişey yoksa al valla . Normalde on barı yok onu ayriyetten almış demekki . Ayak koruma örtüsü de yoktu Bnm setteSebamed set ne kadar acaba bende alsam
Canım bugün biriyle yazistik çok temiz dedi 600 en son dedi önüne takılan on bar ayak koruma örtüsü yağmurluk içinde 600 diyor resmini koydum bu değil mi fiyat nasıl ikinci el nede olsa
Ben çamaşır deterjanı ile yumuşatıcısını aldım, beğendim.Unibaby nasıl sizce böyle bi set var alınır mı? Bide daha az içerikli bi set var hangisi daha iyi sizce
Nerden buluyisun . Bizde bulabilirsek alalım bari kardesime fiyatı çok iyi çünküSebamed set ne kadar acaba bende alsam
Canım bugün biriyle yazistik çok temiz dedi 600 en son dedi önüne takılan on bar ayak koruma örtüsü yağmurluk içinde 600 diyor resmini koydum bu değil mi fiyat nasıl ikinci el nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?