Bende çok kararsızım alsam mı almasam mı diyeSelam canım ben bunu aldım ve çok beğendim sizede tavsiye ederim :) rengi birebir aynı geldi iyiki almışım dedim gelince :)
Valla aldık bakalım hayırlısıBen bikaç kimyagerden ve tecrübeli kullanıcılardan gördüğüm kadarıyla unibabyi yenideoğana tavsiye etmiyolar. En çok tavsiye ettikleri sebamed ve hipp sensitive. Ben de şimdi diğer aldıklarımı sonra kullanırım diye sebamed setinden alıcam. Bucbhenn almıştm ama yenidoğana önermiyolar.Ama deterjanlarını kullanıcam unibabynin
Hiç tereddüt etme canım çok memnun kalacaksın geldiğinde ben çok beğendim :)Bende çok kararsızım alsam mı almasam mı diye
Valla aldık bakalım hayırlısı
Ay bende istiyorum öyle görümceAy kızlar görümcem kahve içmeye geldi daha önce park yatak markasına karar verdin mi diye sormuştu bende link atmıştım baksın bunu düşünüyorum diye bugün Park yatağı almayın ben alıcam dedi nasıl sevindim
Benim aldığım bebek arabası da 2530 a düşüyor 2612 ye almıştım keşke almasaydım pişman oldum şuanKızlar hepsiburadada anne bebek urunlerinde akliniza gelebilecek her turlu seyde 17:00’ye kadar indirimlere ek %15 indirim var. Ben oyun halisi aldim. Ama bebek arabasini 2050 liraya almistim suan 1700 lira şok gecirdimmutlaka bakin derim
Canım şampuan pişik vs için unibaby iyi değil, içeriği temiz değil diye çok yorum okudum ama, almadan bir araştır istersen. En iyisi mustela diyorlar, sonra da sebamed sanırım.Unibaby nasıl sizce böyle bi set var alınır mı? Bide daha az içerikli bi set var hangisi daha iyi sizce
Bende en iyisi mustela sonra Sebamed diye biliyorum Sebamed daha uygun diye onu aldım ben güzel indirim olmuştu setindeCanım şampuan pişik vs için unibaby iyi değil, içeriği temiz değil diye çok yorum okudum ama, almadan bir araştır istersen. En iyisi mustela diyorlar, sonra da sebamed sanırım.
Güzel video gerçektenkızlar bebek alışverişi videolarından hoşuma giden bi tanesini paylaşıyorum. bir çok videoda çok gereksiz şeyler gösterdikleri için burdaki bakış açısı ve tavır çok hoşuma gitti.
Sizden görünce aldım bir tane zaten alacaktım iyi oldu hazır önüme çıkmasıKızlar trendyolda sleepy alt açma bezi 40'lı 60x90 ölçülerinde 53 TL. Satıcı sleepy indirim yapmış ben kaptım bitane almak isteyenler haberiniz olsun :)
Mustelanın pişik kremlerinde çok fazla olumsuz yorum var bende almıştım ama denicem bakalımCanım şampuan pişik vs için unibaby iyi değil, içeriği temiz değil diye çok yorum okudum ama, almadan bir araştır istersen. En iyisi mustela diyorlar, sonra da sebamed sanırım.
Video iyi de kendisi de ilk bebişinde heves edip almış hepsiniGüzel video gerçekten
Ben hepsini cok begendim . Cok guzel geldi hepsi. Kizlarada birseyler almistim hepsinin kumaslari cok guzel geldi.Canim su Micky mouse lu üstü sadece kızıma sipariş ettim .iki tane de tayt sipariş ettim . Saat beşe kadar 1 alana 1 bedava kampanya vardı . 160 lira tutan ürünler 80 e geldinasıl o üst kumaşı falan iyi mi .tabi ben 3.5 yaşındaki kızıma aldım
Sanırım pişik olmayı beklemeden, her bez değişimde kullanmak lazım bu pişik kremlerini, öyle mi oluyor?Mustelanın pişik kremlerinde çok fazla olumsuz yorum var bende almıştım ama denicem bakalım
Ay ne hadsiz bir doktormuş o. Neyse ki sürekli gittiğin doktor o değil. Hayır bi de aldığın 8 kiloDaha yeni geldik eve canım benim dedektif zahradambaşkanlığın hakkını veriyorsun valla.35.40 dakika sürdü inceleme herşey normal dedi rapor verdi e hani resim dedim bana kibarcada değil sen çok sismissin çok yağlı karnın az kilo al ben zar zor gördüm çocukları resim imkansız dedi.benden haberler böle çok heveslenmistik bebişlerimiz göreceğiz ilk defa diye malesef iyi haberi aldık ya buda yeter. Cinsiyet aynı bı kız bı erkek bir değişme yok.
Canım çok güzel ve uygun güle güle kullansın UrazkoŞu oda takımı indirim olmuş 2050ye geliyor uyku seti yatak dahil bir yorum alayım sizce idare eder mi halı perde aksesuarla renklendiririm diye düz beyaz düşündüm inşallah bunun yerine havuç falan yollamazlar bu parayayorumlarınıza göre vazgeçebilirim
Çok faydalı bir video. Benim de YouTube da karşıma çok çıkıyo önünde yığınla malzeme ile yeni doğan alışveriş videoları çekenler ama bir tanesini de merak edip izlemedimkızlar bebek alışverişi videolarından hoşuma giden bi tanesini paylaşıyorum. bir çok videoda çok gereksiz şeyler gösterdikleri için burdaki bakış açısı ve tavır çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?