2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bazı doktorlar böyle maalesef ki. Halbuki biz doktor randevumuz gelse de bebeği görsek diye gün sayıyoruz evde.

Bu haftalarda böyle mi oluyor acaba ben de bugun kalktım, ilk kez karnım midem göbegim epey sert, taş gibi. Elleyince acıyor sanki içten içe tuhaf bir şey oldu ilk kez oluyor bana böyle
Olur olur. Ben ilk 20. Haftamda hafif hissetmiştim şimdi git gide güçleniyor kasılmalar. Doğuma yakın daha da artar sanırım

Neden böyle ki bazı doktorlar ya biz her gün ultrasona girmiyoruz ayda 1 giriyoruz merak ediyoruz görmek için doğru düzgün göstermeyenlere sinir oluyorum. Açıkcası ben hissetsem bile görmediğimde özlüyorum ya acaba ne kadar büyüdü ne durumda yüzünü görür müyüm elini görür müyüm diye heyecanla bekliyorum ultrason günlerini tüm anneler öyle bunu doktorun bilmemesine imkan yok bence

Eveet kizlar, kendime geçmiş olsun diyorum sanırım bademcikleri sisirdim boğazım fena ağrıyor
Geçmiş olsun canım bende de durum aynı dün hapşırmayla başladı hafif burun akıntısı sabah kalktığımda iki taraflı bademciklerim şişmiş. Yürüyüşe çıktım çok halsiz hissediyorum ama iyi geldi sanki biraz. Eşime de söyledim gelirken ıhlamur alacak. Ben normal de sarımsak yiyemem hayatım boyunca da hiç yutmamıştım geçen ay hastalandığım da yuttum 2 gün içerisinde acayip toparladı tavsiye ederim.
Bende hamileliğimin başından beri 4 kilo aldım sadece göğüs ve karnıma gitti inşallah böyle devam eder :)

Canım ben de aldım senin tavsiyenle, sadece aynısı altında güpür var çok az, bunlardan kalmamıştı. Bende bedenler 36,38 diye gidiyordu. 38 aldım. O kadar rahat ki çok duamı aldın, tshirtle falan kullanımı rahat, hatta şimdi h&m mama külotlardan alıcam, kumaşları güzel oluyor bu markanın. Çok çok sagol
Canım sen çok araştırmacısın aşı oldun mu? Hangisini oldun olduysan
Burada da şeker yüklemesi yapmayan doktor var ama annenin şekeri, kilo, boy indeksi, kolestrol falan bakarak karar veriyorlarmış. Bakalım benim doktor nasıl ilerleyecek. Detaylıdan sonra takip eden drda rahatlıyor, bana istesiğin zaman gel dedi, relax oluyorlar detaylı olunca
An itibariyle tetonoz oldum 5 gün ağrır o kolun üstüne yatma iş yapma kaldırıp indirme dinlendir dedi hemşire.bir ay sonra ikincisini nasipse.sonra ocakta ilk sinovac aşımı olurum
Dün bir arkadasımla karsılaştım, yegeni 7 aylık hamileymiş maalesef üzücü haber. Ben de aşı olma kararı aldım. Bu işin şakası yok, anca antikor gelişir. Bebege olumsuz etkisi olur mu diye korkuyorum sadece. Grupta çok arastırmacı arkadaslar var, doktorlar bebege aşı degil, sadece antikor geçiyor diyorlarmış. Acaba benim kafamı rahatlatacak bir arastırmadı olan var mı

Fetal fibronektin testin adı. Masraflı birseymis. Belki o yüzden her ülkede yapilmiyordur.
Bana iki haftada bir yapılıyordu.
İnsallah sorunsuz atlatiriz hepimiz
Olabilir belki özeller falan yapıyordur çünkü ben duymadım hiç.amin canım insallah

Noldu neden? Bir defadan bir şey olmaz sanırım.

Boşver kız gitme o zaman zaten doğmuş olmuş çatır çatır doğur evde

Köpeğimin yaramazlığı yüzünden ayak terlik ısırıp yürütmemeye yemin etmiş. Asla laf dinlemiyor merdivenlerden aşağı atacaktı neredeyse o dereceye varıyor. Gözüm döndü benim de.
Sakin ol. Bir şey olmaz bir defadan. Kıskançlık krizine girmiş mars şimdiden demek ki.

Aa sakin ol canım uzun surmesin stresin bizim dusunmrmiz gereken bebişlerimiz var.birsey olmaz hamilelikte çok travma ,üzüntü yaşayan insan var endişelenme,hemen sakinlesme yoluna bak

Sakin ol. Bir şey olmaz bir defadan. Kıskançlık krizine girmiş mars şimdiden demek ki.
Kıskançlık değil de bununki ufaklıktan 7 aylık daha laf anlamıyor ergenliğinden ötürü sürekli libidosu tavan o enerjiyi atamadığı için böyle yapıyor. Çok çektiriyor ama daha fazla dayanamıcam galiba yol yakınken sahiplendirmem lazım yoksa bana çok büyük zararı dokunacak.

Kisirlastirdiniz mi? Yaptirmadiysaniz yaptırın. Sakinleşir biraz. Bebekle beraber büyümeleri guzel olur evde. Merhamet duygusu gelisir bebeğin.

Aa sakin ol canım uzun surmesin stresin bizim dusunmrmiz gereken bebişlerimiz var.birsey olmaz hamilelikte çok travma ,üzüntü yaşayan insan var endişelenme,hemen sakinlesme yoluna bak
Sakinleşmeye çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o kadar birikmiş ki. Hep sineye çekmekten en sonunda patladı.

Canım kendini suçlama, hamilelikte çok yakınlarını kaybedenler oluyor. O streste bile çocuk hayata tutunuyor. Senin anlık üzülmenle birşey olmaz, çocuklar her zaman bizlerden güçlü bunu unutma ben de ilk haftalarda çok ağlamıştım nedense herseyi kafama takmıştım. Birsey olmadı

Kisirlastirdiniz mi? Yaptirmadiysaniz yaptırın. Sakinleşir biraz. Bebekle beraber büyümeleri guzel olur evde. Merhamet duygusu gelisir bebeğin.
1 yaşından önce kısırlaştırılınca gelişimi duruyor. O yüzden yaşını almasını bekliyorduk.

Ben ilk defa bu kadar sinirlendim normalde hiç takılmam sakin kalmaya çalışırım ama kendimden korktum resmen. Zaten bu dönem sinirler x10 oluyor onun da çok etkisi var. En kötü olur da hissetmezsem doktora gidip görürüm belki o zaman rahatlar içim.

1 yaşından önce kısırlaştırılınca gelişimi duruyor. O yüzden yaşını almasını bekliyorduk.
O zaman eğitim veren yerler var, istersen oraya verin 2 ayligina falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…