- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Gecenlerdede sendin demi sitede bı bayan seni sinir etmiş kasılma yaşamıştın.demekki vücut fazlasından etkileniyor.bian önce sakinlesmen dilegiyleSakinleşmeye çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o kadar birikmiş ki. Hep sineye çekmekten en sonunda patladı.
4 aylıkken dünya para döküp eğitime gönderdim. Ufak yaştan başlasın ilerde sorun yaşamayalım diye. Geldiği zamanlar çok iyiydi gün geçtikçe eski haline geri dönmeye başladı ki biz eğitimlerin aynısını evde tekrar etmemize rağmen. Yani denenebilecek her yolu denemiş olduk. Ben de çok isterim bebiş evde bir kedi köpekle beraber büyüsün ama bu dönem bununla mümkün değil başedemiyorum. Evde yalnız olduğum için sadece bana sarıyor.O zaman eğitim veren yerler var, istersen oraya verin 2 ayligina falan
Evet aynı mevzu oldu ama orda cinnet geçirmediğim için kendimi kastığım için çok zararı olmuştu. Şimdi bağırıp çağırıp atınca siniri o zamanki kasılmayı yaşamadım yani.Gecenlerdede sendin demi sitede bı bayan seni sinir etmiş kasılma yaşamıştın.demekki vücut fazlasından etkileniyor.bian önce sakinlesmen dilegiyle
Anladım. Bir şey diyemeyeceğim o zaman. Tam oyun cagi çünkü şu an. Sürekli biri ilgilensin oyun oynasın istiyordur. En kotu geçici yuva bul 5 ay için, kisirlastirinca geri al. Eğer onsuz kalmak istemiyoruz dersen.4 aylıkken dünya para döküp eğitime gönderdim. Ufak yaştan başlasın ilerde sorun yaşamayalım diye. Geldiği zamanlar çok iyiydi gün geçtikçe eski haline geri dönmeye başladı ki biz eğitimlerin aynısını evde tekrar etmemize rağmen. Yani denenebilecek her yolu denemiş olduk. Ben de çok isterim bebiş evde bir kedi köpekle beraber büyüsün ama bu dönem bununla mümkün değil başedemiyorum. Evde yalnız olduğum için sadece bana sarıyor.
Çok üzülürüm gidince ama bebeği düşünmem lazım bu çok farklı psikolojik bir şey ve benim de elimde değil, kontrol edemiyorum bazı şeyleri. Geçici birine vericem daha sonra duruma göre bakarız artık.Anladım. Bir şey diyemeyeceğim o zaman. Tam oyun cagi çünkü şu an. Sürekli biri ilgilensin oyun oynasın istiyordur. En kotu geçici yuva bul 5 ay için, kisirlastirinca geri al. Eğer onsuz kalmak istemiyoruz dersen.
İyi hiç değilse içine atmamış patlamışsin birşey olmazEvet aynı mevzu oldu ama orda cinnet geçirmediğim için kendimi kastığım için çok zararı olmuştu. Şimdi bağırıp çağırıp atınca siniri o zamanki kasılmayı yaşamadım yani.
Ah canım ya en azından çıldırman daha iyi içine atınca asıl daha stres arada böyle sinir patlamaları deşarj ediyodur bizi sen şimdi bişey oldu mu stresinden sıyrıl bi kahve yap kendine uzat ayaklarını kapat gözlerinii yudumla kahveniSakinleşmeye çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o kadar birikmiş ki. Hep sineye çekmekten en sonunda patladı.
Ne biçim bi insan ya hadi kontrol esnasında dikkatli olması lazım konuşmasın etmesin ama sonrasında o nasıl tavır ben dayanmaazdım valla foto verin derdim çıkmazdım şok olmuşsundur tabi kendi doktoruna da gitmek ister misin bu ara bebişini güzelce görürsün belki hasret giderirsinSelam bugün canımı çok sıkan bir muayene gerçekleştirdik. Resmen perinatlog 10 dakikada kendi kendine bir muayene gerçekleştirdi. Bana zerre bilgi vermeden. Bebeğin bırak yüzünü grmeyi kovid geçirdiğimi söylediğimde de bana doğru düzgün bilgi vermedi. Bebekle ilgili ben soru sormasam 10 dakika boyunca karanlık bir odada öylece sus pus ekranlarına baktı. Ben bunun için mi muayene oluyorum?
Bebekte sorun yokmuş çok şükür tabi ki. Ama bu mudur yani? Bebekle ilgili tek satır konuşulmaz mı ya?
Neye baktığını bile bilmediğim bir sürü şeye baktı bir tek beynini görebilmek için karnıma sıkıca bastırdı karnım çok acıdı o zaman da bana sıkıyorsunuz karnınızı göremiyorum diye bir de azar çekti.
Hayatımda böyle bir hizmet almadım. Sigortamız var diye Anadolu Sağlık Merkezinden perinatoloğa gittik. Kendi doktorumdan ne kadar memnunsam bu adamdan o kadar memnun değilim.
Arayıp müşteri hizmetlerine falan şikayette bulunacağım.
O kadar moralim bozuldu ki ne bir görüntü ne bir cümle tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Üstelik kovidden sonraki ilk muayenemdi endişeliyim haliyle.
Doktorun adı Zeki Şahinoğlu. Mesleğinde iyi olabilir ama İstanbulda yaşayanlara asla tavsiye etmiyorum.
Köpeğimin yaramazlığı yüzünden ayak terlik ısırıp yürütmemeye yemin etmiş. Asla laf dinlemiyor merdivenlerden aşağı atacaktı neredeyse o dereceye varıyor. Gözüm döndü benim de.
Yattım direkt zaten kendime çok kızıyorum ama elimde değil işte.Ah canım ya en azından çıldırman daha iyi içine atınca asıl daha stres arada böyle sinir patlamaları deşarj ediyodur bizi sen şimdi bişey oldu mu stresinden sıyrıl bi kahve yap kendine uzat ayaklarını kapat gözlerinii yudumla kahveni
Sakin miskin olur düşüncesiyle pug tercih ettik. Tam tersi çıktıAh canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Venüsü 2.5 aylıkken sahiplendim. Eşim de ben de çalışıyorduk ve çok uzun süre yalnız kalıyordu evde. Tuvalet eğitimi yoktu. Tüm eşyalarımı kemirdi, koltuklarım kırlentlerim sandalyelerim bazam. 3 defa tüm evin halısı değişti yediği için. Biz eğitime yollamadık ama biriyle çalıştık, o bizi eğitti. Ama deneyimimle şunu söyleyebilirim 2 yaşına kadar köpekler deli oluyor. Oyun oynama inatlaşma vs çok yüksek oluyor. Sizinkinin ırkını ney? Bizimki büyük bir köpek mesela ve şımarmaya çok müsait. İlk zamanlar ödül ceza sistemi uyguluyorduk. Yanlış birşey yaptığında hayır diyip tuvalete kapatmak gibi. O zaman faydasını gördük. Kısırlaştırmayı da bir veterinerle görüşün. Kan değerleri uygunsa gelişimi vs belki beklemeden uygulama yapılabilir.
Sakin miskin olur düşüncesiyle pug tercih ettik. Tam tersi çıktıÖyle bir eğitimler veriyoruz ki evde artık uzman olduk o derece bebiş için çok erken oldu onu düşünemedik işte. Çok seviyorum hiç istemiyorum ama bu şekilde beni aşırı derecede yıpratıyor hadi şimdi bir şekilde ilgileniyorum bundan 1 ay sonra ve bebek doğduktan sonra hiç ilgilenemicem. Eşim gunduz evde olmadığı için haliyle bütün nazı bana oluyor. Geçici yuva buldum bakıcaz duruma göre. Kısırlaştırmak hiç istemiyorum 1 yaşından önce gelişimini çok etkiliyor.
Kızlar hepsi burada da sleppy bio natural serisinde 2.si 1 tl kampanyası geldi ben ıslak mendilini düşünüyorum da alsak mı
Ya zaten bu yurtdisinin sistemini ben anlayamadım iki ablam var yurtdışında şeker testi neymiş,tetonozda neymiş diyorlar.onlarinkide hamilelikse bizimkisi ney?
ayy ben aldım sleepy ıslak mendilleri şekerKızlar hepsi burada da sleppy bio natural serisinde 2.si 1 tl kampanyası geldi ben ıslak mendilini düşünüyorum da alsak mı
Yaklaşık bir aydır tepe tepe kullandığım h&m emzirme sütyeninin içi bu şekildeGöğüs pedi ifadesini neye göre yazmışlar bilmiyorum çünkü cep benzeri bir yer yok sütyende. Hiçbir yerinde demir tel olmayışı ve ona rağmen güzel kavrayışı, sıkmayışı ile aşırı rahat ettim. Artık sırt kopçasını en büyüğe getirdiğim için sanırım 80c’den 85b’ye çıkmam lazım yakında. Bu arada hamilelik başından beri 5 kg aldım ama sanki göğüslere ve karnıma gitti sadece
Demekki benim de işte elleyince acıyor sabahları oluyor geneldeBu haftalarda böyle mi oluyor acababen de bugun kalktım, ilk kez karnım midem göbegim epey sert, taş gibi. Elleyince acıyor sanki içten içe tuhaf bir şey oldu ilk kez oluyor bana böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?