2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sakinleşmeye çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o kadar birikmiş ki. Hep sineye çekmekten en sonunda patladı.
Gecenlerdede sendin demi sitede bı bayan seni sinir etmiş kasılma yaşamıştın.demekki vücut fazlasından etkileniyor.bian önce sakinlesmen dilegiyle

O zaman eğitim veren yerler var, istersen oraya verin 2 ayligina falan
4 aylıkken dünya para döküp eğitime gönderdim. Ufak yaştan başlasın ilerde sorun yaşamayalım diye. Geldiği zamanlar çok iyiydi gün geçtikçe eski haline geri dönmeye başladı ki biz eğitimlerin aynısını evde tekrar etmemize rağmen. Yani denenebilecek her yolu denemiş olduk. Ben de çok isterim bebiş evde bir kedi köpekle beraber büyüsün ama bu dönem bununla mümkün değil başedemiyorum. Evde yalnız olduğum için sadece bana sarıyor.

Gecenlerdede sendin demi sitede bı bayan seni sinir etmiş kasılma yaşamıştın.demekki vücut fazlasından etkileniyor.bian önce sakinlesmen dilegiyle
Evet aynı mevzu oldu ama orda cinnet geçirmediğim için kendimi kastığım için çok zararı olmuştu. Şimdi bağırıp çağırıp atınca siniri o zamanki kasılmayı yaşamadım yani.

Anladım. Bir şey diyemeyeceğim o zaman. Tam oyun cagi çünkü şu an. Sürekli biri ilgilensin oyun oynasın istiyordur. En kotu geçici yuva bul 5 ay için, kisirlastirinca geri al. Eğer onsuz kalmak istemiyoruz dersen.

Anladım. Bir şey diyemeyeceğim o zaman. Tam oyun cagi çünkü şu an. Sürekli biri ilgilensin oyun oynasın istiyordur. En kotu geçici yuva bul 5 ay için, kisirlastirinca geri al. Eğer onsuz kalmak istemiyoruz dersen.
Çok üzülürüm gidince ama bebeği düşünmem lazım bu çok farklı psikolojik bir şey ve benim de elimde değil, kontrol edemiyorum bazı şeyleri. Geçici birine vericem daha sonra duruma göre bakarız artık.

Evet aynı mevzu oldu ama orda cinnet geçirmediğim için kendimi kastığım için çok zararı olmuştu. Şimdi bağırıp çağırıp atınca siniri o zamanki kasılmayı yaşamadım yani.
İyi hiç değilse içine atmamış patlamışsin birşey olmaz

Sakinleşmeye çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o kadar birikmiş ki. Hep sineye çekmekten en sonunda patladı.
Ah canım ya en azından çıldırman daha iyi içine atınca asıl daha stres arada böyle sinir patlamaları deşarj ediyodur bizi sen şimdi bişey oldu mu stresinden sıyrıl bi kahve yap kendine uzat ayaklarını kapat gözlerinii yudumla kahveni

Ne biçim bi insan ya hadi kontrol esnasında dikkatli olması lazım konuşmasın etmesin ama sonrasında o nasıl tavır ben dayanmaazdım valla foto verin derdim çıkmazdım şok olmuşsundur tabi kendi doktoruna da gitmek ister misin bu ara bebişini güzelce görürsün belki hasret giderirsin
Heralde en önem verdiğimiz şeylerden biri bu detaylıydı yüksek ücretler ödüyoruz deneyimlerine doktorların hadi bizi pohpohlamasın ama bu ilgisizlik nedir yani çok üzüldüm senin için hayal kırıklığını düşünemiyorum

Köpeğimin yaramazlığı yüzünden ayak terlik ısırıp yürütmemeye yemin etmiş. Asla laf dinlemiyor merdivenlerden aşağı atacaktı neredeyse o dereceye varıyor. Gözüm döndü benim de.

Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Venüsü 2.5 aylıkken sahiplendim. Eşim de ben de çalışıyorduk ve çok uzun süre yalnız kalıyordu evde. Tuvalet eğitimi yoktu. Tüm eşyalarımı kemirdi, koltuklarım kırlentlerim sandalyelerim bazam. 3 defa tüm evin halısı değişti yediği için. Biz eğitime yollamadık ama biriyle çalıştık, o bizi eğitti. Ama deneyimimle şunu söyleyebilirim 2 yaşına kadar köpekler deli oluyor. Oyun oynama inatlaşma vs çok yüksek oluyor. Sizinkinin ırkını ney? Bizimki büyük bir köpek mesela ve şımarmaya çok müsait. İlk zamanlar ödül ceza sistemi uyguluyorduk. Yanlış birşey yaptığında hayır diyip tuvalete kapatmak gibi. O zaman faydasını gördük. Kısırlaştırmayı da bir veterinerle görüşün. Kan değerleri uygunsa gelişimi vs belki beklemeden uygulama yapılabilir.

Yattım direkt zaten kendime çok kızıyorum ama elimde değil işte.

Sakin miskin olur düşüncesiyle pug tercih ettik. Tam tersi çıktı Öyle bir eğitimler veriyoruz ki evde artık uzman olduk o derece bebiş için çok erken oldu onu düşünemedik işte. Çok seviyorum hiç istemiyorum ama bu şekilde beni aşırı derecede yıpratıyor hadi şimdi bir şekilde ilgileniyorum bundan 1 ay sonra ve bebek doğduktan sonra hiç ilgilenemicem. Eşim gunduz evde olmadığı için haliyle bütün nazı bana oluyor. Geçici yuva buldum bakıcaz duruma göre. Kısırlaştırmak hiç istemiyorum 1 yaşından önce gelişimini çok etkiliyor.

Evet küçük olduğu için beklemek gerekiyor kısırlaşma için biz de tam bir yaşında kısırlaştırdık venüsü. Puglar birazcık huysuz oluyor büyüyene kadar Sen içinden geleni yap sonuçta yıpranacak ve fedakarlık gösterecek sensin. Baş edemeyecek gibi hissediyorsan baştan önlem almak en güzeli Hangimiz hayvan bakarken delirmedik ki hiç üzülme.

Kızlar hepsi burada da sleppy bio natural serisinde 2.si 1 tl kampanyası geldi ben ıslak mendilini düşünüyorum da alsak mı

Ya zaten bu yurtdisinin sistemini ben anlayamadım iki ablam var yurtdışında şeker testi neymiş,tetonozda neymiş diyorlar.onlarinkide hamilelikse bizimkisi ney?

Ben Belcika dayim ve sistemlerinde testlerin hepsini tek tek yapiyorlar. Nipt testi, kan pihtilasmasi testi, seker testi, tetenoz, grip, corona, bogmaca asilari, yakin takip hepsi mevcut. Ayni sekilde ailemin bir kismi Hollanda da ve sistem yine hemen hemen ayni. Hatta burada hersey cok daha net ve pat pat soyleniyor. Ornegin ben nipt te dna sindan ogrendim bebegin cinsiyetini. Oldu ki yaptirmak istemediniz 17-18.haftaya kadar bebegin cinsiyetini soylemiyorlar. (BILEREK) Ozellikle Hollanda da gec soyleniyor cunku cinsiyetinden oturu bebegini aldiran anne de cok fazla. Allah korusun. Umarim her bebek saglikla mutlulukla dunyaya gelir.

Ben de HM den hamile kiyafeti ve sutyenleri aldim. Asiri memnunum. Sutyen bu:

Eklentiler

• Screenshot 2021-11-15 at 14.38.22.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu haftalarda böyle mi oluyor acaba ben de bugun kalktım, ilk kez karnım midem göbegim epey sert, taş gibi. Elleyince acıyor sanki içten içe tuhaf bir şey oldu ilk kez oluyor bana böyle
Demekki benim de işte elleyince acıyor sabahları oluyor genelde

Kizlar bu aralar bende cikolata krizi basladi. Surekli cikolata yemek istiyorum. Normal mi bu? Normalde hamileligin basindan beri sadece tursu, aci, eksi yerken birden bire cikolata tutuyor burnumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…