2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sen kendin kullan canim, suda eritmelilerden kullaniyorum . Bayagi iyi geldi bana . Azaria demisti , dozunu arttirabilirsiniz diye bende onu dinledim. Cok iyi geldi. Doktora ben ozellikle sormustum gerek yok demisti ama gerek varmis demekki
Nerden aldın canım marka varmı belirli rossman yada dmmin kendi markaları olurmu

Kizlar bu aralar bende cikolata krizi basladi. Surekli cikolata yemek istiyorum. Normal mi bu? Normalde hamileligin basindan beri sadece tursu, aci, eksi yerken birden bire cikolata tutuyor burnumda.
Aynen ilk zamanlar hep aci ve eksi yedim.Su sıralar da sabah kahvaltıda nutella kavanozunu görmeyince kendime gelemiyorum.Bi de aşırı tatlıya düştüm.Et tavuk balık hiç yemek istemiyorum.Sonuç 2kg almışım.

Kizlar bu aralar bende cikolata krizi basladi. Surekli cikolata yemek istiyorum. Normal mi bu? Normalde hamileligin basindan beri sadece tursu, aci, eksi yerken birden bire cikolata tutuyor burnumda.
Bir süredir turşunun yerini çikolat pasta baklava aldı ve tutmuyorum da kendimi sürekli yiyorum

Ben 4 5 aylıktı sanırım sinir krizi geçirdiğimde çok şükür bir sorun olmadı insan bazen duygularına hakim olamıyor
Ben geçen gün çikolata yemicem diye inat ettim en son eşim dayanamamış aldı bana ama baya mutsuz hissettim ya öylesi mi daha kötü yemek mi daha kötü bilemedim

Aynı durum bende de var, bir yerde magnezyum eksikliğinden oldugunu okudum. Çikolata canavarı oldum +9 kiloyum zaten, çok aldırıyor çikolata da, nasıl bırakıca bilmiyorum. Dadanınca

Bilmiyorum canım belkide Kişinin durumuna göre degisiyordur testler benim duyduğum yapılmadığı yönündeydi.amin canım inşallah bütün hamilelere rabbim sağlıkla,hayırla,zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Aynı durum bende de var, bir yerde magnezyum eksikliğinden oldugunu okudum. Çikolata canavarı oldum +9 kiloyum zaten, çok aldırıyor çikolata da, nasıl bırakıca bilmiyorum. Dadanınca

Sanmiyorum magnezyumdan oldugunu. Cikolata hamilelikte en cok aserilen seymis yani aslinda donem donem istenmesi normal sanirim. Burada suan yeniyil donemi ve zaten cikolatanin memleketindeyim. Heryer cikolata waffle kokuyor. Yemeden duramiyorum sanirim.

Bence hastane kalitesine ya da buyuklugune de bagli biraz. Belcika tip ta Avrupada en ileri ulkelerden biri. Ondan da kaynaklaniyor olabilir. Benim gittigim universite hastahanesi onun etkisi var muhtemelen.

Ya zaten bu yurtdisinin sistemini ben anlayamadım iki ablam var yurtdışında şeker testi neymiş,tetonozda neymiş diyorlar.onlarinkide hamilelikse bizimkisi ney?
Bizimki anne ve bebek sagligina saygi duymak. Napalim kader kadinin gorevi bu uremek zaten ölürse de dogal seleksiyon deriz konusu cok yaygin. Ayrica saglik konusunda cogu yerde ya ozellestirme var ya da kamu hastanelerinde iyi hizmet yok. Bizim doktorlarımız da çok iyi doktorlar.

Bence hastane kalitesine ya da buyuklugune de bagli biraz. Belcika tip ta Avrupada en ileri ulkelerden biri. Ondan da kaynaklaniyor olabilir. Benim gittigim universite hastahanesi onun etkisi var muhtemelen.
Tabiki olabilir Dr bile çok etkisi vardır,isterse tüm tetkikler yapılır.

Valla rabbim hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsın güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin.

Benimde canım çok tatlı istiyor. Hamile kalmadan önce çikolatayı ağzıma sürmezdim. 18. Haftadan beri tatlı isteğim var. Geçen tahlil yaptırdığımda korka korka gittim hatta şekerim yüksek çıkar diye ama yine normal değer aralığından düşük çıktı.

Cikolata olayı bendede var. Sarelle fln yemezdim suan yerken keyif alıyorum resmen. Yarın trabzona gidicem bulantılarımı orda bırakıp döneceğimi hayal ediyorum. eksiğimiz kalmadı bizim sadece yenidoğan ıslak mendili ve küvet filesi

Nerden aldın canım marka varmı belirli rossman yada dmmin kendi markaları olurmu
Cok daha etkili markalar varmis ama ben onlardan alamadim, suan ictiklerim dm in kendi markasi , rossmaninda var . Birde suda eritmeli degilde direk agiza dökmeli varmis. Doktor bir musterim var o onerdi . Aldi de var onlardan. Cok agrim oldugunda ikisinden de ictim. Gercekten iyi geldi. Ama A azaria burali , o daha guzel markalar biliyor olabilir. Tavsiye edecegi olursa ondan alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…